Секс след раждане

• 13 222
  • 224
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Дами, парадоксално се получава при вас!
Всеки има права, но само ако хвали и се възхищава от всичко.
Ако, представи си, има наглостта да не пее в хора на всичковъзхваляващите, е готов за отлъчване.
И защо все насилие ви се върти в главите?
Да не харесваш нещо, не означава да се опитваш да го забраниш или изкорениш.
Защо говорите за вкарване в лагери и " нямат право да са живи, дебелите"?

# 166
Понеже виждам, че някои потребителки се правят на неразбрали, ще го напиша така. Не може жената да заприлича на безформена лоена топка и да очаква, че мъжът и ще я желае така, както преди като е била с фина фигура. Повечето мъже не биха се развели заради това, нито биха тръгнали да изневеряват, обаче със сигурност ще се отрази на сексуалния им живот и от там на отношенията им с времето. Въпрос на биология, тя не се поддава на изнудване или на задължения.
По другия дискутиран въпрос, не виждам кое му е кокетното на цитирания от мен пример. Да се размятат дебели баджаци целите в целулит, изпъкнали вени и стърчащи сланини, еми гледката е грозна. Всичко това говори по-скоро за неадекватност не само относно облеклото и външния вид. Никой не е тръгнал да и казва, жената си има мъж, родители, шефове, нека те си и казват. Но е обект на много подигравки и подхилквания зад гърба и.
Иначе има достатъчно жени с подобна фигура, които с по-подходящо облекло изглеждат привлекателни и секси, тук спор няма.

# 167
  • France
rf22, това е твое мнение, за щастие несподелено от всички. Както вече казах, имам познати "лоени топки", които не са останали без мъжко внимание. Аз, бременна в 9 месец, бях дебела и тромава като кит и пак ММ ме е желал. Правихме любов ден преди да почна да раждам. Беше ми странно, как ММ иска да ме снима в този период, защото ме намирал красива и искал да ме има за спомен. Преди месец пък отслабнах 5 кг заради повръщане през първи триместър. Станах 48кг при 167-168. Грозна гледка. Няма да давам подробности, но и тогава ММ не се отврати от мен. А аз не се понасях. Когато обичаш душата на един човек, външната обвивка е второстепенна. Ако не можеш да го разбереш, няма как да ти бъде обяснено.

# 168
Добре че станаха модерни думата "дискриминация" и още няколко клиширани новоизлюпени фрази през последните години, за да се използват ни в клин, ни в ръкав като универсален аргумент във всякакви спорове.
Малко по-назад rf22 говореше за харесва/нехаресване на затлъстели жени. Веднага думите му бяха изопачени и вкарани по оста уважение/неуважение.
Явно във форума принципни спорове веднага се проектират върху собствени драми и дискусията забива в задънена улица.
Оставям настрана дискриминирането, защото не съм чул някой, бил той мъж или жена, да не е допуснат до магазин или да е назначен на по-ниска заплата само защото е с наднормено тегло. А и не само пълните хора стават жертва на негативно и обидно отношение. Толкова злобни коментари съм срещал от "пухкавелки" по отношение на слабите жени - "мърши", "чирози" и т.н.
Ако не е за теглото, един простак ще намери за нещо друго да се хване и да уязви другия.
Но сте прави, че наднорменото тегло не означава непременно плюскане, а и наистина при някои случаи и физическата активност е невъзможна. Намесват се генетични предразположености, наследствени и придобити заболявания...
Искрено им съчувствам на такива хора. Донякъде се занимавам с такива проблеми и поне отчасти съм наясно през какъв ад минават. Слава Богу, бил съм свидетел и на невероятни резултати след дългогодишни лутания, докато се намери правилният подход към здравословното сваляне на теглото.
Но! Нека не правим евтини спекулации - харесване и уважение са две съвсем различни неща. Един човек може да е харесвал и уважавал друг, но в един момент да престане да го харесва чисто физически, което не означава, че е престанал да го (я) уважава.
Както и обратното - една уважавана, но вече нехаресвана физически от съпруга си жена, може да бъде много харасвана, вкл. сексуално, от друг мъж, който обаче съвсем неуважително да я зареже след като си удовлетвори нагона, без да му пука за нея.
Никой няма право да се сърди на друг, че не е харесван! Това не е волеви акт. Всякакви опити за издевалетлстване над вкусовете на хора са си не по-малък тормоз от обидни реплики по отношение на едно или друго физическо качество.
И понеже темата все пак е за харесването на жената по време и след бременност и раждане, ето и моите пет цента по темата. Безкрайно уважавам всяка българка решила да зачене, роди и отгледа дете. Не мога да си кривя душата обаче, че някои чужди жени стават непривлекателни през този период. Това обаче не е драма само по себе си. Драма ще е ако не ги харесват и особено ако са престанали да ги уважават партньорите им.
За себе си мога да кажа, че си харесвам и уважавам съпругата независимо от периодите, през които е минавала, нищо че съм див балкански субект Simple Smile

Последна редакция: пт, 19 юни 2020, 12:31 от bashtatko

# 169
Philomena, и аз харесвах жена си бременна, правехме го непрекъснато и до последно, и двете бременности. Между бременна и лоена топка има много голяма разлика, ама какво да ти обяснявам.
Колегата по-горе е написал достатъчно, не ми се занимава да пиша повече.

# 170
  • София
Не знам, кому е нужно това преиграване и правене на тюрлю-гювеч от толкова различни ситуации?
Какво общо има бременната жена с лоената топка, стъкната в минижуп?
Ако искаш да кажеш, че и ти си се носила с минижуп в деветия месец и затова мъжът ти те е любил до последно, няма да ти повярвам.
Защото, после говориш за обичането на душата, което няма нищо общо с липсата на вкус при обличането.
А, ние затова говорим главно.
За влиянието на безвкусицата върху хората, които не са влюбени в душата на съответния индивид.
И за това, че се прави опит да бъде осъдена всяка проява на лично мнение, която не възхвалява безкритично всеки и всичко.

# 171
Общото е, че слабата и добре изглеждаща жена, може да замяза на лоена топка по време и след раждането. А после да е супер трудно да се върне във форма. В този момент мъжът да каже - ми много си грозна, щот си дебела при положение, че е бил наясно с този процес преди да я забремени е грозно. Не разбирам как ще твърдиш, че обичаш жена си, че я уважаваш, че я подкрепяш и в същото време ще си отвратен от нейната външност. Особено при мъже, който имат нужда от физически контакт.

# 172
  • Варна
Акцентът бе за тегло НАД нормата . Стандарти винаги е имало. Не всяка бременна осъзнава рисковете за нея и детето. Може и 200кг.да се харесвате, но вредите и негативите са повече.

# 173
Не знам, кому е нужно това преиграване и правене на тюрлю-гювеч от толкова различни ситуации?
Нужно е на всеки, комуто е по-лесно да прехвърли вината за собствен проблем върху някого другиго, независимо дали този проблем е по причини от начина на живот или лошо раздадени карти от природата.
За предпочитане е да е гарниран със заявление колко си щастлив, нищо че подскачаш като опарен при досег до темата.

Общото е, че слабата и добре изглеждаща жена, може да замяза на лоена топка по време и след раждането. А после да е супер трудно да се върне във форма. В този момент мъжът да каже - ми много си грозна, щот си дебела при положение, че е бил наясно с този процес преди да я забремени е грозно. Не разбирам как ще твърдиш, че обичаш жена си, че я уважаваш, че я подкрепяш и в същото време ще си отвратен от нейната външност. Особено при мъже, който имат нужда от физически контакт.
.
Отново крайно мнение. Кой казва, че като е спрял да я харесва, непременно ръси обиди по неин адрес. Имам приятели, чиито жени драстично развалиха фигурите след раждането си и знам, че не ги харесват така, но си ги обичат, уважават и подкрепят... и така 20-25 години вече.

# 174
  • София

Ами, не.
Естествено слабата, а не тази, която се е водела по желанието си да изглежда като модел, подлагайки се на драстични диети, няма как да заприлича на лоена топка.
Може и 20- 30 килограма да качи през бременността, и да ги свали в рамките на годината след  раждането.
Че е грозно и неприемливо мъжът й да й каже, че е дебела в този период, вярно е.
Но, да се настоява, че е нормално да я приеме така и да има същото силно желание за интимност както преди, любейки душата й, означава да се заблуждаваме генерално. Което може само да навреди на връзката и интимните отношения.
Тук често се говори как мъжете ги приемаме и след като оплешивеят и направят шкембета.
Да, така е- ПРИЕМАМЕ ГИ.
Само че, те не оплешивяват и не заприличват на лоени топки година- две след като сме се оженили.
Ако метаморфозата при тях настъпеше в толкова кратък период, не само нямаше да изпитваме същото привличане, ами и много по- трудно щяхме да ги ПРИЕМАМЕ.

# 175
  • France
Ето пак всичко се свежда до персоналните вкусове на хората. Както вече казах познавам дебели момичета, които слагат толкова къси поли, каквито аз не смея и пак си имат мъже, които ги харесват. Може би идва от нашето тоталитарно минало да искаме на всяка цена всички да сме на едно мнение и задължително обществото да е коректив на индивида. Още много път има да извървим в тази посока. Опитах се да дам примери как външната обвивка може да претърпи промени и това да не наруши либидото, защото то е свързано с нещо друго, по-висше. Да ви напомня, че всички ще остареем и добре, че има И любов за да не останем сами и нежелани. Ако някой не може да разбере това, не може да му се помогне.

# 176
  • Варна
Аз не познавам мъж, който да харесва безформени и пълни жени. Те са лесна плячка на бройкаджии и манипулатори, че ги харесват. Мъжът на моя приятелка я обича и уважава. Но ми намекна, че се е занемарила и напълняла драстично. Тя, от своя страна споделя, че секса е на тъмно и различен. Тя не изпитва и същото удоволствие от физ.промяна.И двамата осъзнават промяна. По женски и обясних проблема. Сега спортува и спазва режим. Не само, че не е обидена,а търси начин да е във добра форма.
Нима е комфортен секса с излишни килограми ?
Не критикувайте мъжа и, при приятели няма теми табу.

Последна редакция: пт, 19 юни 2020, 14:19 от Viviana91

# 177
  • France
Била съм и слаба и дебела и никога това не ми е пречело на секса Joy Но и комплекси не съм имала. Не знам защо толкова държите на тезата ви, че дебеланките винаги са нещастни в любовта. Да си слаб не е гаранция, че всичко ще е мед и масло, колкото и да си го повтаряте.
АбсурТ, като много млада качих 10кг за 3 месеца поради хормонални проблеми. Свалях ги с години. Всичко се случва, включително и оплешивяване за 2-3 години. И на това съм свидетел.
Лично аз намирам татуировките за страшно грозни, но възпитанието ми не ми позволява да соча с пръст и да обсъждам. Ще ми се всички да бяха така. Светът щеше да е едно по-добро място.

# 178
  • Варна
Явно не сте особено сенситивна. Некомфортни са били и 10 кг над теглото  ми .
Какви са предимствата на пълнотата и защо лекарите съветват всички да са в норма?

# 179
  • София
Ето пак всичко се свежда до персоналните вкусове на хората. Както вече казах познавам дебели момичета, които слагат толкова къси поли, каквито аз не смея и пак си имат мъже, които ги харесват. Може би идва от нашето тоталитарно минало да искаме на всяка цена всички да сме на едно мнение и задължително обществото да е коректив на индивида. Още много път има да извървим в тази посока. Опитах се да дам примери как външната обвивка може да претърпи промени и това да не наруши либидото, защото то е свързано с нещо друго, по-висше. Да ви напомня, че всички ще остареем и добре, че има И любов за да не останем сами и нежелани. Ако някой не може да разбере това, не може да му се помогне.

Силно тоталитарно е точно това- да нямаш свое мнение, ако то е различно от "политически правилното".
Преди беше това- на Партията, а сега е на Либерализма.
Хем говорим уж на един език- за персоналните вкусове на хората, хем не разрешаваш някой да има различен от на тези, които харесват и са сексуално привлечени от лоени топки в минижуп.
Аз се опитвам да ти кажа, че след като цял живот съм била 50-52 кила, 166см. и тяло на плувкиня, е имало мъже, които откровено са ми казвали, че съм чувал с кокали и грам не ги привличам физически. Нищо, че ми харесват душата.
Не съм се засягала и съм защитавала правото им да имат различно мнение.
Ако трябва и ние да извървим пътя, за да стигнем до пълна толерастия към всичко, за да стане думата "общество" мръсна дума, ще е жалко.

Общи условия

Активация на акаунт