Сладки ЯНУАРСКИ шушумиги, всеки се радва, когато ги види!

• 10 650
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, милички!

Не успях да ви изчета-много сте писали! Браво на вас!

Бодливка, радвам се , че си без конци вече!Бързо довъзстановяване (мале ма дума измислих)1  Hug

7of9, ами аз давам по-твърдичко парче да го оближе Али и внимавам. Rolling Eyes

Ох, малката ме вика и не мога да ви пиша много.

Ами с 2 думи - ние сме добре.Али се мръщи все още на зеленчуковите пюрета.Давам и по малко каша с глутен (ябълково-бананова). Още 3 дни ще я давам и ще купя друга, че тази не е много вкусна.Но съм я почнала - поне да въведа глутена както трябва.

Али иначе изобщо не спи през деня - играе, пее, говорка си нещо или мрънка - зависи на какъв кеф е.

Това е от нас! Гушки на всички!  Hug

# 106
И тук им е много странна схемета за захранване.Половината от нещата за които съм чела в форума,че са за след годинка,тук ги дават след 4ти месец и някои от тях след 6ти.Например в схемата която ми е дал доки(то е цяла книга) за следобедната плодова каша пише-1/4 ябълка,1/4 банан,1/4киви,сока от половин портокал и бисквита или каша до желаната гъстота.И това за след 4ти месец.За след 6ти може цитрони и frambozen(не съм сигурна дали това е къпини или малини)За зеленчуците например пише домата след 8ми месец,а чушка и лук след годинка  Rolling EyesА,щях да забравя и ананас след 4ти.Аз лично се ръководя повече от форума от колкото от тукашната схема Simple Smile
lika да чукна на дърво Laughingза сега няма нищо.По някога му почервенява по коремчето и гръбчето,но това е по скоро прежулване от носене Crazy
7of9 само това не съм пробвала Grinning,но никога не е късно.В кегуро не иска.

# 107
Здравейте момичета ,много сте писали а пък нямам време да чета.Трябва да готвя-риба.
Дани много обича диня и пъпеш ,отхапва си и дъвчи ,не ме е страх защото го наблюдавам и съм в готовност.Давала съм му и коричка хляб .Още няма зъбки .Какао не съм давала мисля да пробвам.
Ето малко снимки от кръщенето на Дани ,беше много послушен в черквата.http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1017670
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1017671
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1017682
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1017673
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1017645
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1017702
Чао ще се правя на готвачка.  chef

# 108
  • Варна
Пиша за секунди.

Както не бях ползвала терм., ела да видиш сега. Вчера вдигна температура, дойдоха гостите и последните 2 нощи бяха  smile3514 Днес уж е маааалко по-добре. Да видим.  newsm45 Поздрави.

# 109

Да  направо ще  изчакам с кашата но исках и вашето мнение  все пак пише след 6 тия затова се почудих за сега се успокояваме с бисквитки и коричка хляб за зъбчето само вечер и е по трудно да заспива. м/у другото все още не иска вода :: 78

# 110
kleo гледах те по БТВ smile3501 newsm53 smile3501 ти си Януарската ни гордост  newsm03
А защо не даваш на Алекс микрофона,да каже и той какво мисли по въпроса Joy Joy Joy
Отивай в другата стая да се срамуваш smile3513 щом не даваш на детето думата smile3534

# 111
  • София/Овча купел 2
Лисана,днес си хапнахме пюренцето с едно сухарче  вътре.На Мария доста и се услади.Иначе от вчера е просто непоносима.Постоянно реве.Направо не издържам вече.Тези зъби от 4я месец са тръгнали и още ги няма.Днес и купих Дентинокс,дано да помогне.Предполагам,че всичко е от това.Не яде вече и като преди.Да излизат скоро и да спират да ни мъчат.
А вече нямам търпение да ходим при татито ни.Така искам да ме гушне.Айде лека нощ на всички.

# 112
kleo гледах те по БТВ smile3501 newsm53 smile3501 ти си Януарската ни гордост  newsm03
А защо не даваш на Алекс микрофона,да каже и той какво мисли по въпроса Joy Joy Joy
Отивай в другата стая да се срамуваш smile3513 щом не даваш на детето думата smile3534
smile3532 Обади ми се един приятел, журналист в Нова телевизия, ама точно след като ме е гледал и вика, твоя син май си е избрал професията вече smile3521
Хайде момичета, замисляйте се скоро за 2-ро, някои за 3-то и 4-то Mr. Green, че трябва да се възползваме от промените Peace

# 113
Sea woman, от какво температура бе ?
Laleva - честито ти християнче  bouquet Люлката е много сладка
70f9 не мисля,че схемите тук са за алергични деца, просто казват кое е алерген, за да се избягва, в крайна сметка, това че родителите нямат хранителни алергии не е гаранция, освен това ако имат друг вид алергии, децата пак са предразположени. Например, четох че ако някой от родителите има сенна хрема (като мен) или астма това увеличва значително риска от хранителни алергии за детето.
Алекс например се изрина в началото на лятото от това, че аз хапнах 2 ягоди, видяхме какво стана и с Алекс на Лика от малкото сухо мляко в едно пюре. така че явно нещата са непредвидими. Всеки си преценява и си поема риска, аз лично не виждам защо да бързам.
Междудругото исках да те питам ти кърмиш ли още?
Galita, мерси за линка Hug
Vili4ka - каква е тази странна глутенова каша newsm78 глутена не означава ли да има нещо зърнено вътре?

# 114
Привет.От вчера съм ви зачела,не мога да смогна! Simple Smile

Да се разпиша и аз сега,че както ни плашат с  buria няколко дни,не се знае ще имам ли нет после.

Първо да честитя 7-ия месец на Симонка,Паулина,Самулил,Йордан,Жулиен и Янислав! Да растат здравички и големи веселушковци!

lika благодарности за 5-те звездички! Hug
Des браво на Вяра,добре се справя с лъжицата,все така да си хапва с апетит!Между другото дадох едно рамо на конкурса за малката кукличка с розовата шапчица  Heart Eyes
7оф9   и аз си мазах венците с гела на Дари-нали всичко минава на проверка..!  Crazy
Лисана каква е тая схема на доки?!Цитрусите след 4-тия, а лук и чушка след годинката? ooooh! Интересно къде поставя рибата?Добре,че си "от наще" и се ръководиш от форума,че да не си объркаш детенце..
Laleva честито ти християнче!
sea woman от какво Т пък сега?!Дано вече всичко е наред с малчо.
niunia на нас Дентинокса ни помага,дано и на Мимката облекчи неразположението.Ако са зъби,по-бързо да се показват. Peace

Не помня дали съм пускала този линк,сори ако се повтарям..
 http://www.roditeli.info/family/materials/st4/

Момичета исках да споделя с вас,че намерих(по-скоро мъж ми ги видя) на диетичния щанд в Хит,безглутенови макарони от елда.Имаше и оризови.Мислех дали да взема за проба,ама бях накупила пюрета и една каша,та оставих за следващото ходене.Видяха ми се интересен вариянт на попарата например. Rolling Eyes А и могат в пюрето да се слагат пасирани или намачкани.

За нас какво да пиша,още не сме усвоили пълзенето,но опитите продължават с пълна сила,а в редките моменти когато не мамосваме и бабосваме,се пищи яко!Ама една октава е хванала,горно "си" ще да е..    Tired  noear Захраних с всичко от позволеното ни до момента,в края на месеца сме на консулт при алерголожката.Много се надявам поне грах да ни разреши,че има  5-6 пюрета в които има всичко което ядем сега,ама като прочета грах и  Stop Иначе на отчет при педи сме на 18-ти,остават ни двете противохепатитни ваксини,че нали ги поотложихме заради обрива в началото.

Ами това е от нас,весел ден на всички!

Последна редакция: чт, 10 авг 2006, 08:59 от БОДЛИВАТА

# 115

Vili4ka - каква е тази странна глутенова каша newsm78 глутена не означава ли да има нещо зърнено вътре?

Да - пшенично-овесено-оризово-плодова е  Joy

Последна редакция: чт, 10 авг 2006, 09:38 от Vili4ka

# 116
Sea woman, от какво температура бе ?
Laleva - честито ти християнче  bouquet Люлката е много сладка
70f9 не мисля,че схемите тук са за алергични деца, просто казват кое е алерген, за да се избягва, в крайна сметка, това че родителите нямат хранителни алергии не е гаранция, освен това ако имат друг вид алергии, децата пак са предразположени. Например, четох че ако някой от родителите има сенна хрема (като мен) или астма това увеличва значително риска от хранителни алергии за детето.
Алекс например се изрина в началото на лятото от това, че аз хапнах 2 ягоди, видяхме какво стана и с Алекс на Лика от малкото сухо мляко в едно пюре. така че явно нещата са непредвидими. Всеки си преценява и си поема риска, аз лично не виждам защо да бързам.
Междудругото исках да те питам ти кърмиш ли още?
Galita, мерси за линка Hug

клеоооо какво е тва от тебе бре мацка 3 то и 4 то уф ама ти маи нещо бълнуваш а я кажи какви са промените Mr. Green Heart Eyes Mr. Green Heart Eyes hahaha Joy

# 117
БОДЛИВАТА, A грах 'що не може  newsm78
Тука в началото на редицата за захранване - сладък картоф, моркови, грах са първите зеленчуци...аз мислех тая седмица да пробвам моркова, другата граха newsm78
Тук пък банани и домати не дават до 8ми-10ти месец заради хистамина. А като чета доста банани е изяла януарската челяд Mr. Green

# 118
Честит 7-ми месец на Симончето, Паолина,Самуил,Дани и Жулиен!Много здравички и безгрижни да растат дечицата!
sea woman, какво става с вас?Някакъв вирус ли пипна Александър?Бързо да се оправяте  ако вече не сте Hug
БОДЛИВАТА,  благодаря за вота  bouquet И аз дадох 5 звездички за засмените очички на Дари онзи ден и тогава ми хрумна да вземем  ние да се включим в конкурса Wink
Аз тази сутрин се опитах да взема урина на Вяра че вече е крайо време да се изследваме и неуспях ooooh! Cry Сложих колекторче и може би не съм го сложила правилно - всичко около него беше опикано а вътре в него няколко капки които нямаше как да изцедя Thinking
Много ме е яд че нищо не направих.Утре ще го сложа по надолу да видя али няма да успея и ако нестане вече незнам Rolling Eyes
Една  приятелк ми каза , че не е взела още на нейната кукла която е на годинка и половина.Немога, казва, с колектор без колектор и не става.И само кръв са давали Shocked
Охх незнам.Ако имате идеи давайте Hug
Лек и усмихнат ден на всички и да няма болни ейййй Stop
А времето се очертава мокро днес и май няма да се излиза Crossing Arms

# 119
БОДЛИВАТА, A грах 'що не може   newsm78
Тука в началото на редицата за захранване - сладък картоф, моркови, грах са първите зеленчуци...аз мислех тая седмица да пробвам моркова, другата граха newsm78
Тук пък банани и домати не дават до 8ми-10ти месец заради хистамина. А като чета доста банани е изяла януарската челяд Mr. Green

Алерген е,както повечето бобови.Иначе и аз забелязвам не само при януарските бебоци,че масово се дава банан,дори като първи плод.Доматите и те същата работа.. Аз бях купила още преди 2-3 месеца едно пюре банан и ябълка и "нежни зеленчуци" на Хип,в които има и грах,и нали за всичко питам какво може и какво не,казаха ми да изчакам с тях,та така стоят на стенд бай в хладилника.

Общи условия

Активация на акаунт