Сладки ЯНУАРСКИ шушумиги, всеки се радва, когато ги види!

• 10 584
  • 291
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте сладки мами палави бебешорчета Heart Eyes
Ние досега бяхме на пазар с колата и на Вяра така и се приспа че щом се върнахме моментално заспа,няма да е задълго предполагам Mr. Green
Лика, ми той Алекс сигурно е искал да оправи цветето детето.Кой знае как си го била сложила накриво Joy Joy Joy Явно ще е на мама отмяна като порастне Grinning
Des29, случили сме на деца -сами се гледат, по цяла нощ не спят Joy rotfImbo
Случили сме и още как,те милите не смеят да заспят да не би някой да им откраден мама през ноща.Бодигардове са ни те newsm62 newsm62 newsm62
Вивка,браво на Калоян smile3508 Колко нови номерца е усвоил  love001
А за спането тая нощ беше кошмар.Към 4ч като се започна едно пускане на биберона и рев,аз подам тя след малко уж заспала го хвърли и реееееееввв.За 15 мин може би съм станала 30 пъти и накрая я сложих между нас с баща и  и до 8ч нямаше гък smile3521
Освен това по някое време се беше наспала и прави едно нещо което го е изучила от известно време - с биберона бие по дървото на леглото Grinning Simple Smile Grinning Купона беше пълен newsm10
А снощи дойде съседката, която много обича Вяра и все носи играе с нея а на малката това и дай и като я пусна на килима като я придържа под мишничките като се започна едно ритна все едно хорце тропка и започна да крачи тва дете smile3539  tiptoe
Снимах я ще сложа снимчица в албумчето.
Като казах албумче разгледах новите августовски снимки - просто ми напиха душата.Дари е много сладка в това столче пу пу пу и на Пепи, сладурчетата са големи красавци и Стаси е с буйни коси като нашите 4470
зайчето, привет и от мен.Браво на Никола че слушка баба и нямате проблеми с тръгването ти на работа.Успех занапред Hug
нюня,трябва да черпиш струва ми се smile3503 - нещо ново столче чувам че си имате.Със здраве да си го ползвате и много да папка сладурка в него feeding

# 16
Здравейте, милички!

Нюня, честита нова придобивка!Много да папка и много да се забавлява Мими в нея!  Party

Des29, и ние имаме такива нощи, особено около никненето на зъбките!Вие поне биба ползвате, ми ние и това си нямаме  ooooh! Joy

Зайко, честита нова работа и от мен!Много професионални успехи и да нагушкаш Ники от нас!  Hug

Лика, ами правилно - искало е детето да подреди саксията  Joy Вече няма безопасно място - трябва да сме постоянно нащрек Laughing

Gerylyn, честито захранване! Да ви се услаждат всичките храни и много да папкате  Flutter

pepi, стискам палци бързо да се оправя мъничката душичка!  Praynig

sea woman , аз също храня Али в столче.Пробвай пък ще прецениш дали му е времето намясто  Peace

tanitaia, напълно разбирам какъв ужас сте изживели(и аз го имах същия:( ) Дано не се повтаря това вече! Praynig

Бодливка, как ти е крачето б, душице?Ходиш ли в парка или още не? Дано не те боли  Rolling Eyes

Telma, много неприятно!Добре, че нищо му няма на детенце  Peace

Ние сме добре.Али папка пюрета, за сега не съм въвела каши и попари и така.Май я почва второто зъбче - много е неспокойна и денем и нощем, но няма как!Дано бързичко пробие!

Ами това е от нас! Гушки на всички  Hug

# 17
Честит 7 месец на Петър на  mamavassi Да расте весел и усмихнат  nbirthday
[desi] имам една молба към теб-ако може и нас да ни впишеш на първа страничка.Благодаря ти предварително  bouquet
niunia честита нова придобивка!Много да слушка и много да си хапва Мими в нея!
lika   ами детето и то иска да помага NaughtyДа са ни живи и здрави и да няма сериозни инциденти,пък на другото колая му се намира.
Gerylin лек и безавариен път и да си изкарате добре в Бг
Des29   и аз я видях малката Вяра,ще става танцьорка сигурно nutsи Стаси се друска и повдига крачета,особено много и харесват народните песни
а иначе ние сме се научили да правим здрасти-подава си ръчичката и казва тата и баба,за мама се сещаме само ,когато плачем и не сме на кеф,но нищо има време
целувки на всички от нас и весел и усмихнат следобяд Hug Mr. Green

# 18
Пишеш, че си въвела глутена, кога трябваше? Да взема и аз да опитам тази каша. А плазмонки давате ли. Аз съм купила, ама още така си стоят. Какви други храни сте въвели, момичета?

Въведох го на 6 и половина месеца.Като общо правило след 6-тия м. по принцип може вече,въпреки че някои чакат до 8-9м. незнайно поне за мен защо... При цьолиакията или реагира моментално организма,или не.Но като четох за нея,да не дава Господ на никой такова нещо!Колко много храни в ежедневието ни съдържат глутен,а хляба трябва да се меси от безгл.брашно и т.н.  ooooh! В много редки случаи може да се прояви глутенозависимост в късна възраст,та според мен малко се спекулира с проблема.
За плазмонките-не давам,повече ги ползват като добавка към вечерното мляко за по-дълго засищане,но Дари от както навърши два месеца си спи от 21 до 6-7ч. без да се буди  Wink

niunia честито ви столче,да си хапва Мария с кеф в него!
BON TONI как сте,как се справяте? Успокои ли се Ванюшката? Thinking Драсни някой ред ако четеш..
lika много е бърз Алекс,леле!Като си поставят някаква цел мушмуроците и са неудържими! Нашата кокона пък се е научила да си провира и двете ръце през решетките на креватчето,за да хваща по-добре пердето и настава едно дърпане..добре че няма толкова сила,че току-виж ми отишъл корниза  Mr. Green  Къде ще сложа всичко като запрохожда ,незанам.В хола ще остане май само масата и телевизора.. Crazy
Днес татито e с колата в Нови Искър да я ремонтират,и ако не беше такъв пек навън като нищо щях да те издиря да отидем на кафенце някъде там.. Simple Smile
Vili4ka кракъ ми е ок засега,даже мъжо ме бъзика,че бил по-здрав и от другия  Laughing Няколко дни излизахме тримата в парка,но сама с бебка не смея.Вие ако идвате насам обаче, да се обадиш. Heart Eyes
Des така както описваш,до месец-два може и да имате ходещи крачета в къщи,браво! Много се смях на тропането с бибата по леглото..при нас варианта в началото е с леко подкашляне("аз съм будна,ако някой не е разбрал") а като не мине номера,започва да вика зацепвайки на "ееее.." или "аааа.." а понякога го докарва на "ааее" и няма вече на къде,казвам и аз "айде" и ставаме.. Crazy

# 19
И ние днес отиваме да купим столче за хранене. Вчера само по-гърба не можа да се оплеска с пюре от круша. Толкова го харесва, че от страст да му кацне в устата се беше разбеснял ужасно.

Gerylyn, поемам най-отговорно щафетата!
Ние тъкмо идваме от консултация и Борил е 9035гр и 71 см. Докторката каза, че си е екстра. А аз си мислех, че е много голям - поне така ни казваха всички в БГ. Гигант, та гигант. И то не какъв и да е , а продълговат...и все бил много гол... Като си спомням как ти обличаш, няма да ти се разминат коментарите и по-двете точки.  Laughing

# 20
Ауууууууууу мацките, много благодаря zа хубавите пожелания...почерпката я пускам днес...като се вика 3 дни яли, пили и се веселили Laughing.

иначе не успяхме да иzпраzнуваме праzника, че девойката вдигна температура и докато се zавъртим и беше станало среднощ...я кажете дали това може да е реакция от Хипско пЮре_моркови и картфи, че го яде от 2 дни и нещо се притесних да не е алерг.реакция newsm78.

# 21
  • Пловдив
Здравейте мами и бебоци! Hug

Честито на всички минали и настоящи празнуващи!

Des29, браво на Вяра! Тя май първа ще проходи от януарския отбор! Simple Smile
Gerylyn, лек път и от мен! И приятно захранване! Той Дани много голям юнак расте, с тези килограми. Ама мама не я мисля, ръце, кръст...
lika , бързо вдигай всички саксии, че Алекс както се е развихрил...  Stuck Out Tongue Winking Eye
7of9 ,  welcome и от мен! Как върви захранването, с какво започна? Браво на Борето, той е в нашата категория по размери. Simple Smile
БОДЛИВАТА , браво на теб,  щом излизаш вече на разходки!
surfline , бързо да се оправя малката! Не съм веща по алергиите, да кажат другите...

За столчето- ние имаме едно, дадоха ни го познати, но ще купуваме ново. Днес сложих Криско да го пробвам- стои, харесва му. Даже сложих снимки в албумчето.
Захранваме се успешно. Утре ще давам домашна каша от елда. Мислех да дам банан, но преди 10 дни ми се развали пасатора и още го ремонтират. Angry
И Криско не спи добре през деня, много го морят жегите. Много е смешен като се събуди - веднага застава на 4 крака и започва да се клати напред - назад и да бърбори.  Smile

# 22
  • Варна
Здравейте банда!  Grinning

surfline, не мисля, че е то пюрето. Може да е прихванало детето летния грип (дано не е така) или каквото е бързо да си заминава! Марш!!! А вие ще се напразнувате друг път, то и без повод може!
lika, всъщност това цвете изобщо не е било за там. Как може да не се сетиш, детето трябва да ти дава идеи...  Joy
На нас ни подариха столче, ще го пробваме утре, че днес е такава лудница, а и този ужасен ремонт!!! Уффффффф!  #Crazy
Отивам да взема баткото от Дг. Утре му е последно и излиза във ваканция.

# 23
pepi, Извинявай за пропуска Sad
Пусни ми данните на бебенцето и ще ги добавя.

А за столчето - аз моето го бях раздала и така и не ми го върнаха, та май и аз ще купувам ново. Ама  още не съм стигнала до там, а и моя хубавец още не е проял за да го слагам с нас на масата. Има едни дето се закачат на масата - искам такова да си взема, а не отделно с масичка/по моя опит малко като пораснат и почнат да се хранят сами всичко после пада под столчето, та масичката е излишна Simple Smile/ а и искам детето да яде с нас на масата - така ще е най-удобно, не в отделен стол.

ето такова:

# 24
desi, много ми хареса това столче  bouquet
как само да изнудя мъжлето, че според него коша за кола стигал. Наш Нико там не ще да стои пък камоли в такъв стол newsm78 той сигурно ще откърти масата с неговите мятания нон-стоп Blush

# 25
Gushanka, а Криси колко е голям сега?
Иначе започнахме с оризова каша. После пюренца на Хипп. Нали си е ящен - нищо не отказва. Но крушата е фаворит, а карфиола май е най-нелюбим... А при вас кое е No1? Simple Smile

[desi], ние сме харесали това столче. Даже щяхме да си го купим днес, ако  тия от магазина не бяха толкова смотани, та да не са поръчали поне една бройка... Вижда ми се съвсем разумен избор. Хем можеш да махаш самата табличка ( а не да се чудиш как да измиеш масичката), хем като попорасне детето си става столче...

zaicheto , ами то кошницата за кола е за сигурността на детето ви по време на пътуване. Това столче е детето да се храни спокойно и за твое удобство. Не виждам връзката по между им, къде е видял взаимозаменяемостта им мъжа ти?  Rolling Eyes  Wink

Последна редакция: пт, 04 авг 2006, 08:43 от 7of9

# 26
7of9, ние нямаме кола и стола се използва като стол в кухнята. това е единственото място където да го оставя без да се притеснявам че ще се случи нещо докато готвя, чистя и тн. занимания в кухнята. Откакто се захранихме вкъщи яде само в него. За съжаление кухнята ни е малка и няма къде да сложа стол за хранене, пък било то и закачащ се за масата Rolling Eyes все пак сме на квартира и нямаме много удобства Rolling Eyes но да не ви занимавам ...
Иначе столчето дето сте го харесали е супер Hug да му е сладко на Борето в него  bouquet

# 27
удобно ли е аз много искам да си зема за кола а столче за храна ми обещаха за кръщенето

# 28
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Момичета, не мога да пиша много, че Алекс буквално ми се е качил на главата! Зъби ли ще са отново, незнам, но е някакъв ужас!

Бодливата - следващия път, като татито ви има път насам, се мяткайте и вие с Дари в колата! Тука при нас има и сянка, а и климатика е на линия, така че жегите не ни плашат! Ако не може на кафе по заведения, ще пийнем в къщи. Чувствайте се поканени, когато и за колкото време може!

деси - успешно захранване! Стискам палци всичко да е наред! Нали днес, казваше, че ще пробвате отново!

Ставам! Извинете ме! ще ггедам следобяд да се включа за повече, но само в случай, че Алекс благоволи да спи!
Целувки на всички малки и големи, весели и засмени!!!

# 29
удобно ли е аз много искам да си зема за кола а столче за храна ми обещаха за кръщенето
предвид условията, на мен ми е удобно да го храня в стола за кола, пък и не съм много убедена колко ще стои в стол за хранене newsm78 незнам, но предстои да си купуваме жилище и може да го пробвам със стол за хранене

Общи условия

Активация на акаунт