Ние досега бяхме на пазар с колата и на Вяра така и се приспа че щом се върнахме моментално заспа,няма да е задълго предполагам
Лика, ми той Алекс сигурно е искал да оправи цветето детето.Кой знае как си го била сложила накриво
Явно ще е на мама отмяна като порастне 

Вивка,браво на Калоян
Колко нови номерца е усвоил 
А за спането тая нощ беше кошмар.Към 4ч като се започна едно пускане на биберона и рев,аз подам тя след малко уж заспала го хвърли и реееееееввв.За 15 мин може би съм станала 30 пъти и накрая я сложих между нас с баща и и до 8ч нямаше гък

Освен това по някое време се беше наспала и прави едно нещо което го е изучила от известно време - с биберона бие по дървото на леглото
Купона беше пълен 
А снощи дойде съседката, която много обича Вяра и все носи играе с нея а на малката това и дай и като я пусна на килима като я придържа под мишничките като се започна едно ритна все едно хорце тропка и започна да крачи тва дете

Снимах я ще сложа снимчица в албумчето.
Като казах албумче разгледах новите августовски снимки - просто ми напиха душата.Дари е много сладка в това столче пу пу пу и на Пепи, сладурчетата са големи красавци и Стаси е с буйни коси като нашите

зайчето, привет и от мен.Браво на Никола че слушка баба и нямате проблеми с тръгването ти на работа.Успех занапред

нюня,трябва да черпиш струва ми се
- нещо ново столче чувам че си имате.Със здраве да си го ползвате и много да папка сладурка в него

Да са ни живи и здрави и да няма сериозни инциденти,пък на другото колая му се намира.
и Стаси се друска и повдига крачета,особено много и харесват народните песни
Драсни някой ред ако четеш..

. 
и от мен! Как върви захранването, с какво започна? Браво на Борето, той е в нашата категория по размери.