Честито на порастналите с още един месец малки сладки мушмороци!

kleo_80, честито зъбче!
kleo_80 и аз кашата я докарвам вече на око, а Бояна няма никакви претенции за консистенцията, нито пък за топлината яде я всякаква. В събота гадния дъжд ни хвана на вратата и тръгнахме много късно, а имахме и други задачки за деня. Много ме е яд, че не можахме да дойдем, но пък този ден доста се кърмихме по кафетата и бурно агитирах 2 бъдещи мами да кърмят. Сега ми се ще да отида на изложбата, но с тоя транспорт е голяма гадост

Кошара и ние имаме, по-точно имаме само кошара и в началото спеше в нея на високото ниво, но вече от доста време спи при нас не мога да я сложа в кошарата и за 2 часа да спи
Та добре, че не купихме легло, щеше да седи за красота. А сега през деня си играе сама в кошарата за по половин час. Нашата е на Чиполино, с такъв цип е отстрани дето казва 7of9 и е с едно много тънко матраче, което според мен не е удачно за спане. Ние сме взели и допълнителен матрак по-дебел. А за малкото време което седи там не е успяла нищо да изкриви по пластмасите. Като размер мисля е само този 120/60.Термометър и ние от самото начало ползваме електронен и го меря под мишничката, отчита за 10-15сек. Много съм доволна.
Пюрета купени и аз не съм давала още - само домашни.
Морето тази година ще го пропуснем, но догодина не
Ще ходим за още 2 седмици на вилата обаче там е планински въздух. Мисля, че е по-удачно за тази възраст 
Gushanka и аз постилам с една тънка пеленка все още. Лятото май така ще изкара. И Бояна вече яде по толкова на обяд след кърмене
Ние днес сме на консултация след обяд, та ще видим при нас как е положението.

И вече се опитва да надига дупенце на колена,но бързо се уморява и се обръща да си полегне.
Под никаква форма обаче не мога да го излъжа да яде зеленчуково пюре с месо, а и без месо също, не знам как ще си добавяме белтъчините, според педиатрите и тук и в бг задължително трябвало да давам,ама как
Лицето му е в уникален гримас на невероятна погнуса 
на Ники му излезе една червена точка на челцето и от два дни я гледам че се надува, сякаш има кръв вътре, утре сме на консултация, но аз се притеснявам много. какво ли ще да е това 

.

Значи.аз гребвам а тя хваща с ръчичката и подная към устата хапва и почва да дъвче лъжицата и така повтаряме процедурата - направо ми напълни душата.Естесвено след такова хранене сме за банята и двете

какво чакам и аз не знам.Знам,че е добре преди да е навършил годинка,но....имаме още малко време.Може би,ще чакам да дойде свеки,защото аз не знам как да се грижа после за пишока
За кашата,ми същата е Bambix на Nutricia,7-granen,само опаковката е малко по различна.Само не разбирам защо тук е след 6ти,а при вас след 7ми