Сладки ЯНУАРСКИ шушумиги, всеки се радва, когато ги види!

• 10 587
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро дами,
Честит праzник на Мария на НЮня, да и е живо и zдраво името и винаги св. Богородица да я zакриля. Hug

чета, чета и не мога да повярвам newsm78...що zа zаядливщина, що zа чудо Sick...Значи по_ред на номерата

1) 7of9 Не съм се zасегнала даже ни най_малко написала съм, че zвучи гроzно като иzкаzване, щото не съм схванала иронията на galita, после тя написа, че се е иzбъzикала и аz се светнах, че хумора ми е zалипсвал Mr. Green
2) Хич не се притеснявам, че щерката ми ще остане гола и боса. Питах от кои неща сте доволни, zа да не си играя да търся от нашите пампи и кърпи, а като видя примерно Либело да не ги подмина, а  директно да ги вzимам  Sunglasses. Един вид да ме светнете на тарикатлъците. Embarassed
3)makaui daniela, иzвинявай ако съм ти zасегнала семейното самолЮбие. Благодаря zа рецептата. Единственото, което мога да кажа, е че соления к.к. по принцип момичето го приготвяше със сушено коzе месо, но аz не ям нито коzе, нито агнешко, zа това съм написала свинско(дааааааааааааа zнам, че в ислямска държава не се яде свинско, но на мен с такова ми е вкусно Sick). Рецептата zа сладкия кус кус даже я имам на етикета на една халва, купена от Tarfaya преди 4 години, ако искаш мога да ти я пратя до красивата Италия, zа да се увериш сама...

Хайде аz отивам да си направя едно кафе на джеzве по МОЯ рецепта, а вие нацелувайте децата и по_леко с дребнавите zаяжданици Sunglasses.

# 241
Момичета имате нужда от разпускане явно нещо тона хич не ми изглежда приятелски !

Нали сме тук да си помагаме , споделяме и обменяме опит .

Сурфлине , аз не исках да те изкарам неграмотна ,и аз много от нещата дето готвя съм си ги доизкусурила по вкуса на съпруга ми и моя .
А в Мароко продават и свинско , имат черкви и синагоги освен джамии .Хората са много гостоприемни и любезни .

Та ако имаш път към Италия - Анкона ще се радвам да ти покажа какво е да си приятелски посрещната в такъв дом .

Лек ден от мен !  bouquet

Честит имен ден на празнуващите и на мини рождениците !  bouquet  bouquet  bouquet

# 242
лелей, момичета, какво е това бойно поле doh хайде по-спокойно милички  bouquet

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на моята адашка Мария на Нюня - да е жива и здрава и да носи името си с гордост  bouquet
 Wine Glass
хайде и по чашка и за мое здраве!
хехех, аз пък кус кусчето си го обичкам най-много с масълце, сиренце и чубричка в комбинация с кисело млекце Mr. Green
клео, добре че сте се размина леко, кажи как е днес Алекс, как спинка при мама?
7от9, мисля че кончето говори за нейните се овесени ядки, че тя си ги хапва с мед, а "лъже" бонбонката с връхче на лъжичката, не че и прави такива на нея Crazy
някой беше питал за захарта в попарата, ама покрай тия задливщини нищо не мога да открия Joy, та аз не слагам, попарката я правим с много сирене, сухар и малко масълце (сиренето не го изкисвам, а само го мия под течаща вода в една цедка, че то каквото е ако го оставиш 2-3 часа във вода и ще стане само на саламура Sick пък камо ли 24ч както казват Shocked)

# 243
  • Варна
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАРИЯ НА НЮНЯ!!! СЪС ЗДРАВЕ И МНОГО УСМИВКИ ДА СИ НОСИ ИМЕТО!!!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА zaicheto!!! САМО ХУБАВИ НЕЩА ДА ТИ СЛУЧВАТ ЗАНАПРЕД!!! И ... наздраве[/size]!

Всички, дайте си бележниците и утре ви искам с родителите! smile3534

Отивам да варя яйцето за пюрето! И другия път като седна на компа да ви чета, искам весели случки и бисери на децата, та да се посмея малко!  newsm53
Хайде, цунки по муцунки!

# 244
  • Варна
p.s. ЧЕСТИТ МИНИ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛОЯН НА ВИВКА! ДА РАСТЕ ЗДРАВ, УМЕН И МАЛКО ПАЛАВ!!!

# 245
7 of 9, меда е за мен. Проядох наскоро отново, слагам си по половин чаена лъжица в овесените ядки понякога. На Поля не й давам. Само я лъжа с празна лъжица, като се правя, че загребвам и й го поднасям до устата, а тя примлясква на сухо. Та, не давам мед и овес. Тя като бръкне в купата с ръце, не позволявам да ги лапа и я мия. Казах, че иска от моето ядене, не ще си пюретата, не проявява любопитство. Наскоро бях ви казала, че се захраних с мед. И да подчертая- внивам.

Зайче, честит имен ден и на теб !

# 246
честито на всички именници
Я,7of9 как ни е строила всички "виновни" в  една редица Grinning.Точно така Peace някой трябва да ни дръпне юздите,иначе ставаме нетърпими Wink
Аз пък приех съвсем сериозно,казаното от Касиопея ooooh!Не знам как ще се справянапример на вън,сама с дете,след като не успява в Бг Rolling EyesИмаш право,мен това не ме засяга Peace
Защо мислиш,че съм се засегнала?Просто и написах,че не е толкова лесно,колкото изглежда Wink и по-някога разочарованието е по-голямо  bouquet
Кажи сега,какви бисквитки за гризкане купуваш на Боре,тези оризовите на Бамбикс или някакви други?
galita честито ви зъбче tooth
sea woman колко беше голям баткото,когато започна с приучаването да си спи в леглото?

Последна редакция: вт, 15 авг 2006, 12:34 от Лисана

# 247
zaicheto, честит имен ден...много усмивки и лЮбов у дома с малкото zайче и татко му  bouquet

ЧЕСТИТ МИНИ ПРАЗНИК НА КАЛОЯН...да дивее, щурее и бенснее Mr. Green.

Клео, кажи хубаво ли се спинка с двама мъже Mr. Green? Браво на Алекс, че не е плакал много полага му се мноооого гушкане след такива полети...а zа мама една черна боя да не и светят белите коси Laughing.

sea woman , приемам порицанието и отивам да се срамувам 15 мин. в ъгъла...но първо ще преобуя девойката, че ухае на цветя и роzи Sick.

Последна редакция: вт, 15 авг 2006, 13:22 от surfline

# 248
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИчКИ С ИМЕТО МАРИЯ! Да сте живи и здрави и всички около вас!

Хехее мами, голям купон в нашия форум!  Laughing Тъкмо взе да ми харесва веселяшко-сатиричния тон, дето ефирно бяхме повели, и то пък някой го взел на сериозно! (е, то всичко си има граници, де ... ама разни хора - разни идеали) Laughing Ама каква жега ни мори в БГ-то, не е за излизане, а!  Sunglasses ... НО няма страшно - шЪ сЪ опраИм!  Mr. Green
Благодаря ви за отговорите, момичета!
makaui daniela, surfline, много готини рецепти сте споделили мммм! Вдъхнових се да си сготвя и аз. chef ...  Иначе си мисля, че е нормално в различните краища на страната, че и в различни къщи да се готви различно, затова едни ястия (подправки, комбинации) на едно място са популярни, на друго - не.
DIVA_ORHIDEQ, вЕрно, що не вземеш поне точки (.) да слагаш. Да не се правя на даскалица, ама най-малкото поне по-лесно ще те разбираме ... или слагай всяка нова идея на нов ред. Наистина, понякога трудно се схваща.

Аз това захранване изобщо не мога да го пресмятам.
Уф и аз нещо нямам нерви, сигурно зора е докато се мине от всичко. Като гледам всички, които захраниха ранно сега го дават по-спокойно. Но то нали си е до дете.

# 249
  Heart EyesЧестит мини рожден ден на Калоян! Heart Eyes

bouquet Честит имен ден на Мария на niunia и zaicheto!  bouquet

Много нещо сте изписали,леле.. ooooh! И не сте скучали гледам..

Но да кажа на DIVA ORHIDEQ да не се чуди,че никой не и отговаря!Аз лично не ти отговарям,защото ми е много трудно да те чета и се изнервям! nono Как може да пишеш така,незнам?!И не е от бързане-като ти прочете човек постингите от профила,ще се убеди. Naughty Започваш изречение с малка буква,няма никакви препинателни знаци в безкрайно дългите ти изречения и се губи всякакъв смисъл!

И дайте да не си броим правописните грешки,то е ясно че мноого хляб трябва да изядем,докато настигнем ORHIDEQ-та..  hahaha

kleo дано му мине бързо на Алексче цицинката!  Peace
lika,Gushanka,BON TONI,doritt и вие до Варна с бележниците,ама за отсъствия. Laughing
surfline наистина тук има всичко,не се притеснявай и не се товари с излишен багаж!
galita честито ви зъбче и от мен!
Някой беше питал galita и casiopeia са един и същи човек-не са,и от самолет се вижда! Mr. Green

Des браво,успя да вземеш урина най-накрая!Добре че на нас не ни искаха,в чудо щях да се видя..В петък сме на консултация,нямам търпение да разбера колко ни е хемоглобина. Rolling Eyes

Инче на западния фронт нищо ново.На таткото му свърши отпуската,и от два дни излизам сама с Дари.Днес сутринта даже на черква ходихме беше голяма навалица но поне успях да запаля свещички за здраве-нали утре ни е курбана,една година от катастрофата. Confused

За микровелето да кажа-ползвам го почти за всичко,чудна работа ми върши и не ме притесняват вълни и излъчвания.
Памперсите-доскоро бяхме с Пачуичино /9до19кг/ но оня ден взех голям пакет Памперс 4-ка.
Мокрите кърпички ги сменям непрекъснато-и аз като zaicheto съм много придирчива на миризми. Stop Памперс изобщо не ми харесват как миришат,нито тези с лавандулата.Нивея само тези с лосиона ми харесват.Купувам често и"куча марка",и да ви кажа освен че са от хубвав памук,ухаят супер и най-важното са МОКРИ наистина.

Хайде приятен следобяд от нас,по-късно може пак да се включа.

# 250
Честит имен ден, Zaiche! Да ти е живо и здраво името, да ти носи късмет и да те закриля! Hug
Честит имен ден и на Мария на Нюня! Да расте здрава и жизнерадостна! Hug

Да взема и аз отношение по въпроса за грешките. Wink Аз също допускам грешки, но поне се старая да не са толкова много , че да дразнят. Стремя се и да се уча, и не виждам нищо лошо, в това да се правят забележки. В крайна сметка усилия трябва да се полагат, при това ежедневни! Wink

# 251
konche, ами така си го написала, че може и така, и така да се разбере. А иначе ти си намерила решението на проблема. Сипваш пюрето в твоята чиния и се правиш, че го ядеш. От време на време й даваш обаче на нея съвсем наистина  Grinning...а тя да не би да не си харесва лъжицата?

Лисана, стига де. Според мен е далеч по-лесно за самотна майка в Западна Европа, от колкото в България.  А ние даже не сме самотни майки. ...между другото си права, че като цяло мъжете тук помагат много повече вкъщи.
Аз съм давала 2 пъти от  тези бисквити. Без мляко и яйца са.

galita, той сатирично-веселяшкия тон определено не се е губил. Той вечно присъства.

Кой пита за зъбките какво са казали да се прави? Казаха ни само да ги мием, и един даже да е. По този повод си имаме вече четка за зъби и паста за бебоци. Само зъбите да се появят ...  Laughing

Последна редакция: вт, 15 авг 2006, 15:29 от 7of9

# 252
ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС МАМИ И БЕБЧЕТА! ДА СТЕ ЗДРАВИ И МНОГО МНОГО ЩАСТЛИВИ!

Бодливке, браво, че излизаш вече сама на разходка с Дари! Радвам се, че си по-добре.
   Памперс изобщо не ми харесват как миришат.Купувам често и"куча марка",и да ви кажа освен че са от хубвав памук,ухаят супер и най-важното са МОКРИ наистина.
  Хе-хе! Това все едно аз съм го писала.
И памперси вече различни купувам. Нямаме оплаквания от страна на дупе, така че си ги избирам на външен вид. И не мога да кажа, че съм възхитена от някоя марка. Скъпите памперси пропускат също колкото и по-ефтините Thinking. И за мен няма смисъл да взимам непременно еди- какви-си. Peace

Иначе ние сме ОК. Нямаме зъбки още и не сме почнали да пълзим. Общо взето - нищо ново.

За правописа- хайде да не се караме и товарим излищно Praynig! Нормално е, мисля, да не сме особено внимателни и прецизни, пишейки тук. Не сме на изпит, все пак. Вярно, че някои постинги трудно се четат, да не кажа никак, но трябва да има търпимост някаква. А аз, да си кажа честно, вече подозирам, че ОРХИДЕЯТА  нарочно го прави Rolling Eyes. Някакси не ми се вижда реално, човек чак толкова зле да пише newsm78 newsm78. Хайде, момиче, предай се! Разкрита си.

# 253
Аз да кажа, че пробвах нейната манджа да я сложа в моята купичка и дори и ядох от нея, но тя не се впечатлява. Само оризовата каша хареса. Но това го казах вече. Майтапим се с мъжа, че ще я отгледаме на дини и пъпеши, пък като зазими, ще примлясква на сухо. Е, ще кърмя, това засега си е вървежно. То, не че искам да отбивам, ама поне едно ядене исках да заместя. Явно ще чакам.

А за това, че в чужбина е по- лесно и за самотна майка, а също и, че мъжете повече помагат, съм съгласна.

За малкия конфликт, който назря по отнешение на правописа, няма да взема отношение. Мисля, че Дивата орхидея е голям човек, и досега трябва да се е замислила сто пъти и да е взела решение какво да прави.

# 254
  • Варна
БОДЛИВАТА, отсъствия водя. И ще наказвам после ... в ракийки ли, бирички, торти...  smile3534 И моите МОКРИ са "куча" марка и съм нямала проблем. Не смея обаче да сменя марката на памперсите, че предния път бешееее олеле-малеле. Та караме на Памперс. Като се замислих днес, след като оставих в магазина 40 лв ей така, баткото беше значително по-евтин за гледане. И Ганчевите пюрета ядеше, и памперсите бяха различни видове... Нищо, да ми е здраво детенце!  Stuck Out Tongue 

7of9, тези бисквити в млякото ли ги слагаш или ги даваш за гризкане (лигавене и чесане на венците)?  newsm78 И продължавате ли с т.нар. плазмонки или те бяха за съвсем бебешкия париод, че аз съм взела 1 опаковка, ама така си седи.  Rolling Eyes

Момичета, микровълновата и аз я ползвам за претопляне, а да питам, бурканчета мушкате ли в нея? Нали са с етикети...

Общи условия

Активация на акаунт