Сериали, ситкоми и звезден свят от Латинска Америка

• 4 947
  • 72
  •   1
Отговори
# 30
Аз само в Доня Барбара го гледах малко. Ех, какъв хубав сериал, дори и Едит Гонсалес ми беше много хубава там, а преди това не я харесвах. Мир на праха й. И главната песен беше страхотна. Само дето тогава имаше скандали заради връзката на Кристиан и Хенесис Родригес (която така и не харесах никъде).

Heart Eyes

# 31
  • London
Тая Генесис ли е Генезиз ли хаха егати името заради баща й беше където беше.Expressionless

Едит съм я гледала само в ''Диво сърце''. Много добър сериал.  Там за жалост май много покойници има вече.... даже се говори, че каста му е бил проклет.Astonished

# 32
Да, връзкарка. Едит и с Фернандо игра в Есперанса. Аз пък не харесвах Есперанса, защото преди това бях гледала Есмералда и се дразнех. Smile

# 33
  • London
Защо те са различни сценарии май или просто не ги възприемаше като двойка? На мен май историята не ми беше харесала.... и не го гледах.

# 34
Не знам. Май и в двата сериала актрисите играеха слепи, но харесвах повече Летисия, а Едит не и затова. Не ми беше симпатична да кажем.

# 35
Кристиан Маер точно .
Припомняте латиното и ми залипсва да гледам нещо от тях.
По фемилито май няма латино сериал в момента или ?

Есмералда ,Есперанса като мъничка съм ги гледала.

Данна Гарсия ми е от любимите актриси.
Кой знае на кво е заприличала .Rolling Eyes Толкова си обичам трима братя ,три сестри . Винаги бих го гледала Heart Музика и всичко.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 00:29 от femmi2

# 36
По фемилито има само турско, а с бг аудио не мога да ги гледам. По Бтв лейди има няколко сериала писах ги по-напред.
Гледам, че дават и Дивата Нина (аржентински) с Гриселда Сицилиани (гледах я в Ти си моят живот с Нати и Факу, беше много смешна) по Бтв Комеди.

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 20:11 от ~Carolina~

# 37
  • London
За жалост толкова са зациклили с това турско, че не очаквам раздвижване.

# 38
Здравейте и от мен!
Искам да Ви информирам, че на 15 февруари започва нов латино сериал по Диема Фемили- "Бандитката" (La Bandida). Ще се излъчва по Диема Фемили от 20:00 до 21:00 часа. Повторенията ще са на следващия ден от 15:00 до 16:00 часа. В главната роля е Сандра Ечеверия. Сериалът е от 2019 година и има 62 епизода.

На 26 януари започват два нови латино сериала по Телемундо- "Късметът на Лоли" с участието на Силвия Наваро и Жаклин Бракамонтес и "Къде е Фрида"? с участието на Гретел Валдес. Надявам се да се превеждат.

# 39
  • Пловдив
Благодаря за темата! Гледала съм сериали от Латинска Америка в най-силният им период, спомените ми са за по-стари продукции -аржентински с Андреа Дел Бока(Селесте, Черната перла), Шоколад и пипер (предшественик на сериал с гореспоменатата Хенесис), Дивият ангел, Диво сърце го гледах онлайн много любим. Имаше и други попадения - Хубавата мексиканка, Вдовицата в бяло, Госпожа Съблазън. Чилийските също ги харесвам, поне тези с Хорхе Сабалета, както и партньорката му в повечето сериали (забравих името й). Не харесвам по-новите продукции, трудно е да ги издържа, споделям и мнението за Телемундо, а и слагам в това число Телевиса. Ще хвърля  око на предложенията, мога да гледам без превод, разбирам около 80 %.

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 21:09 от alice_ in_ wonderland1

# 40
Аз също знам испански и не ми е трудно да гледам без превод.
Имам въпрос: някой знае ли къде мога да гледам “Късметът на Лоли” (La Suerte de Loli) с участието на Силвия Наваро?

# 41
Аз също знам испански и не ми е трудно да гледам без превод.
Имам въпрос: някой знае ли къде мога да гледам “Късметът на Лоли” (La Suerte de Loli) с участието на Силвия Наваро?
В Ютуб го има, само че е нарязан на части, ако това не ти пречи.

# 42
Имам новина: на 12 май от 20:00 по Диема Фемили започва нов мексикански сериал на Televisa- “Давам ти живот”(Te doy la vida). Сериалът е римейк на чилийски със същото заглавие. В главните роли са Ева Седеньо, Сезар Евора, Хорхе Салинас и Хосе Рон. Състои се от 82 епизода по 45 минути. Повторения ще се предлагат на следващия ден от 15 часа.

# 43
  • London
Заглеждала съм чилийската версия. Историята не е лоша.

# 44
"Давам ти живот" с Хосе Рон и Ева Седеньо трябваше по програма да започне на 12 май от 20:00 часа по Диема Фемили. Не се знае причината за отлагането на старта му. Дано да го има преведен някъде.

Между другото, разбрах, че ще има втори сезон на Трима братя, три сестри. От каста от първи сезон единствено Майкъл Браун няма да участва. Телемундо са го обявили.
Историята ще направи скок от 20 години в живота на братята Рейес и сестрите Елисондо, но ще започне с престъпление, което ще разтърси семейството до основи.
Разследването на мистериозната смърт на учител води към децата на една от двойките като възможни извършители, което предизвиква драматична поредица от събития.
Тепърва ще се разбере кога ще го дават.

Аз гледам по БТВ Лейди бразилския сериал от 18 часа- “Успех” с участието на Граци Масафера. Хубав е.

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 22:18 от mimchyyy9

Общи условия

Активация на акаунт