Мъж който постоянно мрънка

• 11 251
  • 260
  •   1
Отговори
# 90
Скрит текст:
Моят мрънка като се прибере , че имало играчки по пода , детето разхвърляло пакетчета 3в1 по пода , и се прибира един изнервен , че нищо не му е подредено ... Защо имало и трохи по пода ...
За мен това е системно неглижиране на хигиената в дома. Един нормален мъж няма да се заяжда за някакви инцидентни неща, гаранция.
Еми откъде знаеш, колко е нормален този мъж? Или по презумпция приемаш, че все в жената е грешката, а мъжа ако греши ( и мрънка, че все поради нещо му е криво) е понеже жената го е предизвикала..? Колко удобно да бягаш от отговорности, които не ти понасят. Класика. Wink

# 91
  • Насред хаоса
Братане, като проимаш собствени и ги гледаш САМ в продължение на дни, като следиш като се прибере жена ти, да си изблизал къщата, направил храната, децата са изкъпани, нахранени и успокоени, тогава ще можеш да кажеш какви са. В много семейства такива са изискванията към жените, щото мъжът работел. А нейното е спа с екстри.
Трохи никой не обича, ама ей на - случва се. Особено при малки деца. Случвало се е цяла купа храна да ми обръщат на пода. Как пък не яхнах прахосмукачката и парцала навремето да вършея по цял ден, щото си нямам друга работа.
Точно капризи са, Краси. То ако беше голям чистник и толкова му пречеше, досега все ще е намерил начин да почиства. Вместо това той мрънка. Ами помисли малко за тая жена, все пак не е лежала на кълка цял ден.

# 92
  • София
Сигурно зависи от детето и възпитанието. Аз имам двама племенника, в които съм участвал активно в отглеждането и никога не е имало мръсотия. Съжалявам, децата въобще не са такива прасета, каквито ги изкарваш.
Аз съм много чист и спретнат човек, обичам да ми е чисто и подредено, съответно полагам усилия и го правя.
Децата не са прасета, но са деца - и да, цапат, разливат, разхвърлят- нормално е.
Ненормално е за дреболии бащаа да мрънка. Защото да, това се дреболии.

Аз имам 6 племенника и помагам в тяхното гледане, но не ОТГЛЕЖДАМ.

# 93
Ами хайде, Горджи, време ти е и на теб Hug
Аз обещавам да ти помагам, когато имаш нужда, ама само ако няма трохи у вас. Smile

# 94
  • София
Ами хайде, Горджи, време ти е и на теб Hug
Аз обещавам да ти помагам, когато имаш нужда, ама само ако няма трохи у вас. Smile
За какво ми е време? А, да, петък е Grinning
Аз съм петилетка за 3 години.

# 95
  • sofia
Сигурно зависи от детето и възпитанието. Аз имам двама племенника, в които съм участвал активно в отглеждането и никога не е имало мръсотия. Съжалявам, децата въобще не са такива прасета, каквито ги изкарваш.
JoyJoyJoy каня те в стаята на моите двамцата....повече от година не я чистя аз.
Аз мразя да чистя, правя го с искрена непрязън....и най-малкото недоволство от хигиената в дома ме докарва до бяс и съответно връчвам парцала (или там какъвто е уреда) на изказалия недоволството.
И снощи нападаха трохи под масата.... и довечера ще са там, като се прибера....на кого да мрънкаме с мъжа ми?
Утре ще чистя, няма да е тази вечер, със сигурност....'бах ги и трохите!

# 96
Аз пак да кажа...
Мъж, който мрънка, че
Цитат
........и се прибира един изнервен , че нищо не му е подредено
да влиза в час и да СИ подрежда.
Жена му Не му е слугиня, че да МУ подрежда.
Нейната РАБОТА и Задължение през деня е да отглежда детето.
Подреждането на мъжките капризи Не й влизат в задълженията.
1.Тя Работи Отглеждане на дете през деня.
2.Той работи неговата си работа през деня.
От там насетне, всичко по дома, домакинстването, подреждането, готвенето, чистенето и т.н. битовизми, е ОБЩО задължение.
Аз да питам какво означава отглеждане на дете и как тази дейност отнема 10 часа дневно, защото имам две момчета и явно не съм разбрала... За мен отглеждането и възпитаването на дете включва и грижата за дома. За да знае то какво е уют, чистота, подреденост. И то пък в днешно време, когато това изобщо не коства толкова труд.

# 97
JoyJoyJoy каня те в стаята на моите двамцата....повече от година не я чистя аз.
Аз мразя да чистя, правя го с искрена непрязън....и най-малкото недоволство от хигиената в дома ме докарва до бяс и съответно връчвам парцала (или там какъвто е уреда) на изказалия недоволството.
И снощи нападаха трохи под масата.... и довечера ще са там, като се прибера....на кого да мрънкаме с мъжа ми?
Утре ще чистя, няма да е тази вечер, със сигурност....'бах ги и трохите!

Това е друго. Ако ти не го обичаш това и сте се разбрали да не го правиш, не виждам нищо лошо в това. Ти може да готвиш примерно, за да балансираш в задълженията. Не е редно да е твое задължение и да не го правиш, както и да не сте се разбрали по въпроса и си играете на нерви кой първи ще му писне и ще хване парцала.

Аз да питам какво означава отглеждане на дете и как тази дейност отнема 10 часа дневно, защото имам две момчета и явно не съм разбрала... За мен отглеждането и възпитаването на дете включва и грижата за дома. За да знае то какво е уют, чистота, подреденост. И то пък в днешно време, когато това изобщо не коства толкова труд.

Друго е състезанието тук, коя дама дресира по-добре с камшика. Франсоаз и компания глезанки си ги знаем, не че грижите по децата до 18 годишна възраст са херкулесов подвиг 24/7.

# 98
То трохи ли бяха, да ги опишеш!?

# 99
То трохи, ама понякога става като принцесата и граховото зърно. Само, че тука е принца. И жената колкото и матраци да нарежда един върху друг, все нещо му обива.
Интересна картинка ще е Братанчо, дето се пъчи, че активно участва в гледането на племеннците си, да му ги оставят за 2,3 дни с преспиване и без право да им поръчва храна от заведение. Joy

# 100
Братанчо е младо момче - сега му е времето да живее и да философства. Ще го поочука и него живота и ще поумнее ...
... или пък не ...

ПП. Ей, шега е, да не се обидиш сега и ти като Сталиончо

# 101
Иска лоялна жена, но се изкарва като пълния простак. Успех в начинанието. Нас не ни мисли, няма да търпим братановци))

# 102
Ако искаш вярвай, ама човекът си прави бъзици с вас, а вие му се пените

# 103
  • София
Аз друго се сещам-темите, в които се описваше как всеки ден се пускат по куп перални; как  се перат всеки ден дънки, кърпите в банята, как всеки ден се пуска прахосмукачка, че и роботи за чистене,  и куп още такива хвалби, според които ССФ е най- голямата чистница на земята.
Но, само да се появи мъж, недоволен от нещо и се оказва, че няма нищо по-нормално от живот в кочина, когато имаш малко дете.
Защото за 10 часа, в които си сама с него,  не можеш да се справиш с нищо и си тънеш в мръсотията, и няма какво да ядеш........
Кога пресолява манджата ССФ?

# 104
  • София
Братан има много фин щрих на подбудителство.
Пърхането с крилца на пеперудите и кокошките му прави вятър и го кара да се усмихва Grinning

Общи условия

Активация на акаунт