Как да постъпя - кой трябва да наприви компромисът

• 18 902
  • 698
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Дренка, ти принципно не знаеш какво приказваш.
Сирената има топ попадения, като глътне малко въздух.
Всъщност Дренка е тази, която не участва в клоунадата ви. Мантрата с другите светове знаем кога идва.
Еййй, много си докачлив. Ти защо позволяваш да те правят на клоун, хм?

# 376
Еййй, много си докачлив. Ти защо позволяваш да те правят на клоун, хм?
А, позволявам. Това, че някой път се правя на луд като Хамлет е да запазим дипломаричността, докато се подсмихвам под мустак Grinning

# 377
  • София
Ах, хитруша! Язък за моя мустак! Може ли да се подсмихвам под твоя?

# 378
Може всичко, ама Дренчето не ми го лай Bowtie

# 379
  • София
Може всичко, ама Дренчето не ми го лай Bowtie
Няма, няма, тя някой ден сама ще се сети колко е готина

# 380
  • София

Как пък не чух една да каже, че мъжът ѝ я мотивира, а все обратното. Всички за мухльовци ли се женят?
Simple Smile
И аз тва щех да питам, ма...нали маж, викам, ше ме освиркат. Simple Smile Не ми пречи, но няма сми, не е и градивно. Simple Smile

# 381
Как какво ще промени, анонимен? Правиш се на чукнат, а?

Ще видим кой е такъв смешник, че го е страх да не опетни форумния си образ.

# 382
Извинете,че прекъсвам разговора,но някой може ли да обясни какво значи  жена да се мотивира от мъжа си?

# 383
Да иде на лазерна епилация. На мустак!
П. П. И да си я плати с лични средства.

# 384
  • София
Да оставя парите в чекмеждето, как какво!

# 385
Извинете,че прекъсвам разговора,но някой може ли да обясни какво значи  жена да се мотивира от мъжа си?
Помниш ли темата за студио за грим с кафе и библиотека. Всички твърдяха, че жената няма да може да събере клиентела. Идеята е страхотна и аз бих я подкрепил. А тя да е щастлива и да не се получи бизнеса, поне няма да има чуденки във времето.

# 386
Жена да се мотивира от мъжа си, означава да си смени цвета на косата с любимия му, да знае кога да спазва поговорката "мълчанието е злато" и да не яде много - само шоколад по възможност.
Анонимния голяма драма вкара, незнайно в каква връзка с темата? Да не е гаджето от Пещера?
Дидо, примера ти повече ми прилича на мотивация за послушание "Ще ти дам да си поиграеш на бизнес дама, ако слушкаш". Simple Smile

# 387
Чуло е от възрастните детето и повтаря.

# 388

Дидо, примера ти повече ми прилича на мотивация за послушание "Ще ти дам да си поиграеш на бизнес дама, ако слушкаш". Simple Smile
С такъв тон ли го написах?
Имам чувството, че не сте виждали удовлетворена жена. От живота, от мъжа, от работата и т. н.
За това сигурно повечето гравитирате около заплатата, жилището и оплюването на мъжете. И изпускате някой неща и усещания за живот.

# 389
Извинете,че прекъсвам разговора,но някой може ли да обясни какво значи  жена да се мотивира от мъжа си?
Помниш ли темата за студио за грим с кафе и библиотека. Всички твърдяха, че жената няма да може да събере клиентела. Идеята е страхотна и аз бих я подкрепил. А тя да е щастлива и да не се получи бизнеса, поне няма да има чуденки във времето.
Аз па мислех,че нещо за мусака иде реч..

Стигне ли се до там,друг да ме стимулира да живея и да се развивам,зарЕжи,значи съм си изпяла песента..
Един мъж може да ме стимулира само и единствено да го обичам все повече,и да искам го опознавам с всеки изминал ден,да го преоткривам отново и отново..За всичко останало,стимула ми винаги си идва отвътре,а не дойде ли,просто не се случва нищо..

Общи условия

Активация на акаунт