Как да постъпя - кой трябва да наприви компромисът

• 18 810
  • 698
  •   1
Отговори
# 555
Е, ако те е помислил за хипарка, може да е решил да те впечатли така Grinning
Иначе аз редовно виждам хора с анцузи в моловете у нас и в чужбина.

Беше ме виждал преди. Няма начин да ме сбърка с хипарка, дори с братовчедка на хипарка

# 556
  • София
И жени го правят, подведени по тая и оная. Иначе казано -толкоз им е акъла.

# 557
Че рокля с шуба, си е направо гласене. Важното е рокля да има, пък дори и с кецове съчетана. Blush
Не рокля, а рокличка Sunglasses

# 558
Че рокля с шуба, си е направо гласене. Важното е рокля да има, пък дори и с кецове съчетана. Blush
Че аз само с рокли ходя. А сега де.

# 559
Еми то моловете какво са? Големи магазини. Както ходят някои по анцуг и клинче до кварталния магазин, така и до мола на пазар. Joy Ненавиждам нашенските молове. Да се глася за мол, не бих. Ако някой ме покани на първа среща в мола (ако не е заради кино) бих се замислила дали да има такава въобще.
Ех Тайничке, не отричай дългите рокли - и в тях има чар. Wear Dress Wink
Гал, направо съм изумена как още не си се бракувала щом ходиш само с рокли. Kissing Face

# 560
  • София
Роклята е институция!

# 561
Еми то моловете какво са? Големи магазини. Както ходят някои по анцуг и клинче до кварталния магазин, така и до мола на пазар. Joy Ненавиждам нашенските молове. Да се глася за мол, не бих. Ако някой ме покани на първа среща в мола (ако не е заради кино) бих се замислила дали да има такава въобще.
Ех Тайничке, не отричай дългите рокли - и в тях има чар. Wear Dress Wink
Гал, направо съм изумена как още не си се бракувала щом ходиш само с рокли. Kissing Face

Newsflash: почти няма кино салони извън моловете. И не е само въпросът в локацията, а и че се явявал на първа среща, тоест мъничко поне си се постарал. Аз лично по анцуг ходя само да хвърлям кофата и на спортни прояви, крайно неуместни са за почти навсякъде другаде. Както и камуфлажа бих го оставила за разходка в парка, бира на пейка,  лов, или военни действия.
Интересното е, че съм излизала и с военни и нито един не се е появявал в такъв вид. Всичко опира до някаква бейсик социална адекватност.

# 562
Tuali, ами той човека на военни действия отива. Както казах по-горе вашите срещи са като военни маневри Grinning
Тия срещи не са ли да разпуснете и да се насладите на опознаването, вместо да се товарите с тестове, ставаш/не ставаш, мерене, калкулиране и т.н.

# 563
Хаха, разсмя ме!
Както казах, не е била това целта ми, случайно се получи като тест. Аз си бях разпусната, даже излязохме пак. Но първото впечатление си остана вярното....

# 564
  • София
Ми, има един дрес код и не по презумция, по възпитание е.

Братане, имам защитен спрей, електрошок, тесла и кучегон - мога да ти услужа Grinning

# 565
При Братан вероятно първите срещи са в леглото, така че облеклото е без значение. Simple Smile

# 566
Мис Аноним, това са само слухове.

Братане, имам защитен спрей, електрошок, тесла и кучегон - мога да ти услужа Grinning
Кучкогона може да ми свърши работа някой път Grinning

# 567
Е, ама вие очаквате войничетата да идват с камуфлажа на среща? То им е писнало да го носят Simple Smile

# 568
  • София
Мис Аноним, това са само слухове.

Кучкогона може да ми свърши работа някой път Grinning
Шегаджия Grinning

# 569
Tuali, ами той човека на военни действия отива. Както казах по-горе вашите срещи са като военни маневри Grinning
Тия срещи не са ли да разпуснете и да се насладите на опознаването, вместо да се товарите с тестове, ставаш/не ставаш, мерене, калкулиране и т.н.

И натокване. Simple Smile
Аз от това най-силно се впечатлявам винаги. Наточила се тя, обаче останала разочарована. Ми да се точи всеки ден, бе, не зарад мъж, после пак мухльото виновен.
Не ми се мисли за тези, които и за секс се прежалват, пък то вземе, че не отиде на до гроб работата.

Общи условия

Активация на акаунт