Как да постъпя - кой трябва да наприви компромисът

• 18 828
  • 698
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Братане, ако не разбра, мъж е правил шит тестове на жена.

Иначе, за мен е непонятно. Така или иначе е сковано / от един милион години не съм ходила, де/, трябва да се случи максимално лесно и за двамата. От първа среща шит тестовете трябва да вървят с психо такива. И за жени и за мъже.

# 541
Но се присетих неволно за една таква първа среща, където гисподинът ме покани на кино в лъскавичък мол и се появи с камуфлажни панталони и нещо като мешка. Как да кажа, неволно се превърна в шит тест за него 😂😂😂

# 542
Боже, мъжете вече ги мързи и на едно кафе да заведат някое момиче. Че им се свиди, се подразбира. Направо съм изумена и супер разочарована. Съчувствам много на жените, искащи семейство и деца, то нормален мъж за тая работа не остана.

# 543
Стилът му на обличане може да е военен.

# 544
Абе я Simple Smile
За кино да се глася, ей-сега. Онзи ден гледахме Соник, аз с рокля и шуба, той с тениска с Дарт Вейдър с надпис Who's your daddy.

# 545

Не беше военен. Беше "въобще не ми пука какво впечатление ще оставя, даже може и да не си пера онзиденшните дрехи"

# 546
Е, ако те е помислил за хипарка, може да е решил да те впечатли така Grinning
Иначе аз редовно виждам хора с анцузи в моловете у нас и в чужбина.

# 547

Не беше военен. Беше "въобще не ми пука какво впечатление ще оставя, даже може и да не си пера онзиденшните дрехи"
Войник с изпрани дрехи и аз не съм виждал. Виждал съм, но е рядкост.

# 548
Не говоря за мъж-марионетка, но все пак да се допитват. Това е антидот срещу мъжа, който има пълен карт бланш да си устрои живота и понякога въобще не забелязва кое пречи на жената и я затруднява. В някои области е много смешно мъжът да решава как ще работят нещата.

Добре де, ама хората са различни, в т.ч. и жените. Simple Smile Има доста, които не държат на всяка цена да се налагат и да слагат вилицата. И мойта е такава. И не, не съм го търсил, такъв човек е. Даже понякога и се ядосвам. Simple Smile

П.П. Баща й е бивш военен. Joy
Голям тъпотия съм написала,да.
Той е покойник, светла му памет.
Но,да,беше на 42 когато го пенсионираха по болест,а после продължи да работи,получи назначение в Кремиковци и там доизкара до пенсия.Като цивилен.

# 549
Че рокля с шуба, си е направо гласене. Важното е рокля да има, пък дори и с кецове съчетана. Blush

# 550
  • София
Ох, присетих се преди години, как брат ми склонява два месеца едно момиче - рецепционистка в хотел за среща.Съгласила се, обяснил й къде ще я води бла бла и в уговорения час пристига бясна металистка с всичките екстри по облекло и тЕло. Сменил в движение ресторанта с по-лежерен пъб, ходили в клуб, ама момичето мрънкала за музиката. Аз лично много му се смях Grinning

# 551
Ох, присетих се преди години, как брат ми склонява два месеца едно момиче - рецепционистка в хотел за среща.Съгласила се, обяснил й къде ще я води бла бла и в уговорения час пристига бясна металистка с всичките екстри по облекло и тЕло. Сменил в движение ресторанта с по-лежерен пъб, ходили в клуб, ама момичето мрънкала за музиката. Аз лично много му се смях Grinning
Издържал е шит теста ѝ, но изглежда тя не е успяла да издържи стрес теста на брат ти.

# 552
Това не е никакъв шит тест. Просто си е такова момичето. Била си е естествена. Работното облекло понякога крие големи изненади в стила и типа на човека. Simple Smile

# 553
  • София
Той си е стрес тест по рождение. За всички.

# 554
Значи до 35 години правят шит тестове, после започват да се чудят кво се случва, що са сами. Свръх голямо неуважение и липса на възпитание е на първа среща да се "пробват" с подобни селски приоми.

Общи условия

Активация на акаунт