Крем за около очи - тема 10

• 79 759
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
А откъде взехте тестер?
В Douglas, като си вземах ФД на EL ми ги дадоха.

# 211
  • София
А откъде взехте тестер?
Онлайн или в магазина?

# 212
А откъде взехте тестер?
Онлайн или в магазина?
В магазина консултантката ми ги предложи.

# 213
  • София
Харесвам матрицата на ЕЛ, но в момента е изчерпана навсякъде.
За този ли говориш  https://www.parfimo.bg/estee-lauder-advanced-night-repair-eye-co … em-za-jeni-15-ml/, понеже го очаквам. Преди около 2 месеца взех крема от серията и съм във възторг.

# 214
За този ли говориш  https://www.parfimo.bg/estee-lauder-advanced-night-repair-eye-concentrate-okoloochen-krem-za-jeni-15-ml/, понеже го очаквам. Преди около 2 месеца взех крема от серията и съм във възторг.

Линкът дава грешка и не мога да видя, но като цяло околоочните продукти на ЕЛ при мен - 40+, много суха околоочна зона, тъмни кръгове, подпухване, свърчувствителност на очите, ... дават най-добър резултат.
Този продукт имах предвид: https://www.esteelauder.com/product/681/46655/product-catalog/sk … hronized-recovery

# 215
  • София
А откъде взехте тестер?
Онлайн или в магазина?
Това е било преди карантината нали?

# 216
Скрит текст:
А откъде взехте тестер?
Онлайн или в магазина?
Това е било преди карантината нали?
[/spoiler]
Разбира се, доста преди, аз и по грипните се ограничавам от моткането по магазините. Тестерчета трябва да ги има навсякъде, като отворят магазините, питайте, че задръстихме темата Blush.
Не съм забелязвала Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix, иначе крема го мисля.

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 20:24 от Dari_77

# 217
Dari , това е серумът на Ланком. За лице ползвам серума Genifique и съм много доволна. Но за очи не става за мен.
Mecha, кой е точно крема на Лиерak? Може ли да те помоля за линк или цялото му заглавие?

Това е кремът, който ми хареса от тестера , но той е за бръчки главно: LIERAC DIOPTIRIDE

А за този питам дали някой го е ползвал , защото не е само за бръчки , а и за кръгове, умора и т.н. : LIERAC DIOPTIFATIGUE

# 218
Mecha, благодаря.

# 219
Момичета, от околоочния серум на Ланком имате ли впечатления. Харесвам матрицата на ЕЛ, но в момента е изчерпана навсякъде. Имам травъл опаковка, която стига за десетина дни и малко повече, неотварян кофеинов серум на The Ordinary, с който редувам, и една трета от Abeille Royalle на Герлен, но се оглеждам за следващ околоочен серум. Герленският не ми се повтаря, защото е двойно по-скъп, а като резултат не е по-добър. Ефектът му за подпухващи очи е слаб.

Да, ползвам го, доволна съм. Не прави кой знае какви промени, но и не задълбочава нещата.
Освен него, вечер слагам и околоочен от серията Визионер на Ланком, правя си маски с хидратиращата маска на Кларанс и от време на време слагам маслото от шипка на ТО

# 220
От хидратиращата маска на Кларанс очите ми подпухват, иначе пък кожата е видимо освежена Confused Миналата седмица я довърших и се чудя да купя пак или не.
Чудеса не очаквам от никой продукт, знам си възрастта и слабостите, но все пак регулярната подходяща грижа дава осезаем резултат.

# 221
Доволна съм от този на Алтея органикс. Реално бръчките около очите ми не са кой знае колко дълбоки, на 42 съм. Ползвала съм на Клиник, Биотерм, масла. Всичко е индивидуално и изисква  пробване.Липсата на сън също не е за пренебрегване.Масажът също.

# 222
  • Седмото небе
Да споделя пресни впечатления от няколко продукта:

Приключих го преди около месец и малко. Доволна съм, но не бих повторила. По моите си критерии-заради това,че е в бурканче (крайно не харесвам такива) и заради блестящите частички (ама “too much” са ми). Иначе би бил много любим и редовно ползван продукт. Усещах го точно като балсам, разнася се леко и е нужно малко, попива сравнително бавно (което е плюс при много сухи очи като моите), беше и добра основа за коректор. Изглаждаше и наистина освежаваше очите, особено сутрин. За да не бъркам с пръсти в него най-често нанасях с накрайника на желето от същата серия, което за съжаление  отдавна свърши.

От серума за който пита Light beam с удоволствие си ползвах цялата мини опаковка, като я ползвах много дълго. При мен охлаждаше и освежаваше, точно както обещава. Не е чудо невиждано, но приятен за ползване. Реалната 20 мл опаковка обаче е с много по-голяма перла и изкарва страшно много продукт. Ако пак ми попадне мини ще ползвам с кеф. Малката опаковка си я запазвам за масаж с околоочния ми олио-серум на Wooden spoon и за евентуално ползване с други неща.
Серума Абсолю ми беше голямо разочарование. Първо абсолютно!!! непрозрачната опаковка-идея си нямах колко има вътре и кога ще свърши. Второ-помпичката се запуши няколко пъти. Попиваше крайно бързо текстурата и т.н. Висока цена-за мен неоправдано и предвид горните оплаквания, няма да повторя със сигурност. За много по-малко пари има прекрасни продукти, както и такива на приблизителни цени.Не обичам хейт-а по принцип, но което е факт си е факт(за мен).

В момента редувам един на Sebamed с Q10 в тубичка, на Герлен околоочния Орхидея Империал специален формат пак в тубичка, олио-серума с нероли на Wooden spoon и днес взех тези бюджетни сладури:

Крема за пореден път, пачовете за първи. След два-три месеца, когато поизчерпя наличните неща ще купя от ДМ на Алверде серума с годжи бери и крема за зряла кожа с лупина

# 223
Околоочните продукти от серията с орхидея на Герлен - и серума, и крема са хубави, но цената е над психологическия ми праг. Измазах 2 тубички - подарък, но за момента ще се въздържа от покупка.

# 224
https://www.iherb.com/pr/Petitfee-Gold-Hydrogel-Eye-Patch-60-Pieces/72603 Ползвам това от близо месец, доволна съм, не знам дали си въобразявам, но нямам такава подпухналост, също и тъмни кръгове. Харесва ми това, че може да се ползва и на други по-сухи части по лицето.

Общи условия

Активация на акаунт