Крем за около очи - тема 10

• 79 777
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, търся си околоочен крем /или по-конкретно за клепачи/ с-у видими капиляри. Ама наистина много се виждат...🙄 Ще съм ви много благодарна ако ме посъветвате какво да използвам.

# 226
Просто кожата ти е много фина и прозира.Капиляри спукани имам аз 2-3 по лицето. Най-големият е точно под окото, голям и като звезда. Продукти с кофеин помагат за успокояване и свиване на кръвоносните съдове, тогава и по-малко личат. Кофеиновият серум на The Ordinary ползвам за целта. Държа студен в хладилника.
Продукти с вит. С укрепват кожата и изглежда по-плътна. Точно там може да дразнят, обаче.
Други важни неща - отбягване на топла вода и достатъчно сън.

# 227
  • Бургас
Някой да има впечатления от това комплектче на SHISEIDO?:

Rolling Eyes

# 228
Преди за околоочния контур използвах сълзи от охлюв. Бързо попиваха и не ме дразнеха.
Кремове не ползвам - от всички ми пари, а очите започват да смъдят.

# 229
Повече от 10 години периодично ползвах YSTHÉAL за контур на очи и устни. Т.к. сега ползвам други кремчета, се чудя какво да ползвам около устните. В момента се мажа със същия, който ползвам за около очите. Вие какво ползвате за тази зона?

# 230
Аз използвам хиалуроновата киселина на The Ordinary за зоната около устните.

# 231
  • някъде под слънцето...
През карантината поради
 невъзможност да посещавам дерматологичната клиника (затворени са? а и ние сме под домашен арест)за радио честотен лифтинг, към ежедневнта рутина за контура, включих употребата на тези два уреда .
Скрит текст:

Използвах ги с тези ампули

Всичко, което декларира , че ще направи ампулата се случи
.
Ползвала съм тези ампули  и преди но без машинки.Резултатите са различни.
Ефекта е видим.

Разбира се не съм изключеила нито една стъпка от ежедневната рутина за очния контур.
Бих пуснала и снимки , но последния път когато го направих ,  имаше хора, които се опитаха да ме вкарат в обяснителен режим.
Използвах същите уреди  и за  лице и шия със съоъветните за всеки проблем ампули.
Неочаквах, че ще имат толкова добър ефект при положение , че апаратите  не са професионални и цената им е символична.

Последна редакция: пн, 11 май 2020, 12:52 от sl

# 232
sl, мисля, че ти си беше купила някаква светеща маска за лицето. За нея дали може да дадеш коментар?

# 233
Някой да има впечатления от това комплектче на SHISEIDO?:

Rolling Eyes
Аз, тъкмо започнах да го ползвам. Няма и следа от фини линии с крема и серума. Кремът ползвам от 10тина години, без да го сменям, но серумът не бях пробвала.

# 234
  • някъде под слънцето...
sl, мисля, че ти си беше купила някаква светеща маска за лицето. За нея дали може да дадеш коментар?
Доволна съм и от лед маската.Но там по скоро ефекта е освежаване на кожата .
Съпругът мо се шегува, че с инвентара и консумативите мога да отворя козметично студио у дома Simple Smile
Чак  е мога да повярвам, че употребата тези джаджи(показаните две са на цената на ед а процедура радио честотен лифтинг в клиниката) води до видим ефект.
Поръчала съм си още една. джаджа ...Не знам кога ще пристигне, но вече съм приготвила консумативите с които ще я ползвам.

# 235
Sl,  а откъде купи уредите? Ако е онлайн, може ли линк?

# 236
Мерси, sl! Поздравления и за упоритостта ти да правиш тези процедури всеки ден!

# 237
  • някъде под слънцето...
Sl,  а откъде купи уредите? Ако е онлайн, може ли линк?
Моите са от Али Експрес, но могат да се намерят и в Амазон  (абсилюрно същите , сравнявала съм параметрите) на по високи цени
Скрит текст:
https://m.es.aliexpress.com/item/32859030137.html
https://m.es.aliexpress.com/item/32801879628.html
Вееоятно могат да се намерят и на по ниски цени.

Мерси, sl! Поздравления и за упоритостта ти да правиш тези процедури всеки ден!
Отначало беше вдъхновено от ината ми, но от един момент нататък след като започна да се проявява ефекта  дори го правя с желание

# 238
Околоочният крем на Биодерма 3Д хиалурон за съжаление започна да ми прави кир ефект в комбинация отдолу със серум хиалурон на Тhe Ordinary. Май ще го сменям, какъв лек бюджетен за лятото със SPF бихте препоръчали?

# 239
Околоочният крем на Биодерма 3Д хиалурон за съжаление започна да ми прави кир ефект в комбинация отдолу със серум хиалурон на Тhe Ordinary. Май ще го сменям, какъв лек бюджетен за лятото със SPF бихте препоръчали?
Мисля, че кир ефектът по-скоро е от The Ordinary, не от Биодерма. Аз също ползвам The Ordinary хиалурон и наблюдавам същия ефект.

Общи условия

Активация на акаунт