Крем за около очи - тема 10

• 78 950
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
Аз съм много доволна от All about eyes да бях го взела по-рано .. да, сутрин, пак има леко подпухване, но отминава след час да кажем. Определено има ефект при мазане сутрин и вечер. Hearts
За мен е най-доброто съотношение цена-качество този крем. Бих препоръчала смело и двете версии - нормалната и богатата. Нямам го в момента, защото се позаринах с други, но определено е добър избор.
За подпухването и кръговете - може да се комбинира с кофеиновия серум на The Ordinary. Това е другият околоочен продукт на прилична цена, от който съм видяла ефект при продължителна употреба. В комбинация с подходящ крем, разбира се.

# 526
Light beam, имам го този серум ама нещо не видях ефект, освен да го пробвам с Клиник, имам и кофеиново масло на Икаров, но и него съм захвърлила.

# 527
Ами, индивидуално е, но при мен работи никак не зле за цената си. Ползвам вечер преди околоочния и изчаквам няколко минути да попие. Забелязах, че когато го спра, торбичките, подпухването и тъмните кръгове сутрин са доста по-осезаеми. А, аз съм светла с лилави кръгове, ненормално чувствителни очи и паднал клепач, който много обича да подпухва ....

# 528
  • Бургас
Light beam, имам го този серум ама нещо не видях ефект, освен да го пробвам с Клиник, имам и кофеиново масло на Икаров, но и него съм захвърлила.
Същата работа и при мен с този серум на The Ordinary, метнах го пълен.Не харесвам никак марката, за мен не правят нищо.

# 529
И аз не съм доволна от коефеиновиия серум на Ординари.Даже зоната около очите изглеждаше суха на сутринта след нанасянето му.

# 530
Ординари трябва да се ползват няколко продукта, за да иа ефект. Мен лично това ме изнервя много, да следя кога, кой преди и след кой какво да слагам.

# 531
Ползвала съм общо 4 продукта, но само този беше за околоочната зона.

# 532
  • София
Този въпросен серум с кофеин на Ординъри не свърши никаква работа при мен. Поставях го сутрин и вечер в продължение на месец. Нищо!

# 533
  • Бургас
И ми изсуши зверски зоната под очите, не му дадох втори шанс не ми и трябва.Виждам, че и други са недоволни.Не разбирам истерията около марката честно казано, явно при някой работят, при мен уви не.

# 534
Аз червения им пилинг си го уважавам.

# 535
Аз също не се разбрах с Ordinery. Пробвах хиалуроновата киселина и крема moisturizing factors, но се изринах и си отлежават в шкафа. На майка ми също ѝ подарих някакъв серум, вече не помня кой точно беше, но и на нея не ѝ понесе добре.

Иначе съм много доволна от околоочния Bee Radiant на Apivita. Много нежен, попива добре, не е мазен, не ми дразни и чувствам кожата си много добре с него. По принцип околоочните кремове нямам навик да ги ползвам редовно, но към този посягам всеки ден с удоволствие.

# 536
Здравейте! Ще ме посъветвате ли, кой от двата крема е по-подходящ за околоочния контур?  Искам ефект намаляване на подпухналостта и торбичките под очите, 30 +, смесена кожа. Ползвах до скоро крем на Шисейдо, но ми е малко мазен, за през нощта е идеален, но за през деня ми трябва нещо, което да попива по-бързо.
Скрит текст:

# 537
Здравейте! Ще ме посъветвате ли, кой от двата крема е по-подходящ за околоочния контур?  Искам ефект намаляване на подпухналостта и торбичките под очите, 30 +, смесена кожа. Ползвах до скоро крем на Шисейдо, но ми е малко мазен, за през нощта е идеален, но за през деня ми трябва нещо, което да попива по-бързо.
Скрит текст:

Clinique all about eyes

# 538
Напоследък правя една комбинация, която според много добре хидратира околоочната зона. Слагам си първо серум на Марион с матриксил и хиалуронова киселина и отгоре мажа с околоочното кремче на Балеа с уреа.

# 539
Аз също не се разбрах с Ordinery.
Иначе съм много доволна от околоочния  на Apivita Bee Radiant. Много нежен, попива добре, не е мазен, не ми дразни и чувствам кожата си много добре с него. По принцип околоочните кремове нямам навик да ги ползвам редовно, но към този посягам всеки ден с удоволствие.

При толкова много недоволни от кофеиновия серум, .... възможно е при мен нещо друго да дава резултат и аз да се бъркам ... доста неща ползвам в околоочната зона.
Харесвам серията Bee Radiant на Apivita, с изключение на околоочния. При мен той стоеше като талк, но съм ползвала само веднъж преди години. Може да са го подобрили.

Общи условия

Активация на акаунт