Крем за около очи - тема 10

• 78 924
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
  • Торонто/Сливен
Като говорим за Кларинс, да покажа и моят фаворит за околоочен крем, който е точно на тази марка:

Всичко, което Supergirl е описала аз също търся в един крем и този го има.
Другият ми любимец е:

Не е околоочен, но веднъж реших да го пробвам в тази зона и много ми допадна, особено за зимата.

# 586
Въртя 3 околоочни основно в момента, и от 3-те съм доволна и със чиста съвест мога да ги препоръчам! И трите са богати кремове, подходящи за студ и парно!

В някой минал живот съм била азиатка с проклет нрав и скъп вкус! Grinning Grinning Grinning От западните марки с малки изключения и забежки съм се концентрирала на 2 американски, харесват ми и с удоволствие малко по малко бих опитала всичко тяхно!

^^^ прекрасни продукти, но много по-леки от азиатските вазелини за студа!
Ето тези също:

PS А това е следващото на списъка ми...

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 02:06 от Agent Provocateur

# 587
  • Торонто/Сливен
Shiseido Benefiance е изключително харесван крем, но на мен ми беше много мазен. Освен това блестеше много, и тъй като не се гримирам, изглеждаше доста странно. Измазах го само вечер, но не бих повторила.
Ползвала съм и Ultimune концентрата - доста лек ми се видя.
На Алдженист и аз харесвам кремовете. Бих повторила някой от тях ако нямаше толкова други марки, които искам да пробвам в търсене на Светия граал. 😁

# 588
Agent-че , нали си видяла че Ulta имат 20% намаление на всичко до Коледа. Така че тоя последния серум ще излезе по на сметка. Ще го вземам и аз другата седмица, че моя свърши.

# 589
Някой използвал ли е кремовете на KORF. Имате ли мнение за марката?

Аз ползвам от години слънцезащитния с 50 фактор.  Смених десетки кремове докато намеря някой,който не ми люти и дразни очите (въпреки ,че не мажа около очи). Много съм доволна, дано няма канцерогенни съставки,че сега ми чета тук и сш мислех да го проверя

# 590
Agent, чудни и много предложения.

Кое от тези, които си показала, заглажда фини линии?

Аз от над 10 години ползвам Shiseido Bio Performance очния крем. В последно време под него слагам последния серум, който мислиш да купиш и ти.
С този крем, а напоследък и със серума, мога да кажа, че нямам бръчки. Но започнах с този крем от 30тата си година, да не беше и по-рано.
Кремът обаче нещо вече не го намирам, а ми свършва и се чудя какъв да си купя.
Заглеждам Шанел Ле Лифт. Но сега няма как да пробвам, а така да купя и после да не ми хареса...Някой пробвал ли го е?

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 09:27 от marigold_

# 591
  • Бургас
И аз търся мнения за Шанел Ле лифт и околоочен и дневен.Мисля, че Сл бе писала за серията, че не ги харесва, дано пак се включи.

# 592
Shiseido идват мазнички при смесен тип кожа.
Да кажа за Lierac Dioptiride -  когато се нанесе - добре, замазва бръчиците, попие ли - лъсват. Ще го измажа, като превенция от поьва на нови.

# 593
Като св разговорихте и се сетих да ви попитам още нещо. Advanced night repair за околоочната зона на каква възраст е првпоръчително да започне да се ползва и има ли някакво ограничение всъщност?

# 594
  • Седмото небе
ANR и DAYWEAR околоочните са май най-леките околоочни на марката и мисля, че биха могли и от съвсем рано да се ползват, както и под други продукти. На мен първия ми идва леко силиконов и не попиващ, втория ми е като студена водичка. На 35+ съм, с много тънък, сух и изтощен контур съм обаче.
Ще следя и аз отзиви за Шанел Ле лифт, ако има. Макар, че принципно отбягвам околоочни бурканчета.

# 595
Agent, чудни и много предложения.

Кое от тези, които си показала, заглажда фини линии?
Според мен всички, но аз не ползвам един продукт (или два) нито в един момент и не мога да бъда категорична. Винаги имам по няколко отворени и крем слагам около очите по 2-3 ден минимум. И така откакто се помня, със сигурност 25+  год. Simple Smile

Нади, концентрати/серуми винаги слагам под крем, като екстра бустери ги ползвам! Нормално ми е да са много по-леки от кремовете! Иначе предобрявам манджата...

Богатите очни (и не само) ги вадя като захладнее и почна да се изсушавам. За топло - някои от другите споменати, или Миша синята им овлажняваща линия, или HERA/OHUI по-леките линии. Въпросът е да се ползва супер редовно според мен, не толкова конкретен продукт - всяка от нас има различна кожа и физиологични особености и ще си има различни любимци.

Скрит текст:
Разбира се, че като се засмея се очертават бръчките, но в спокойно състояние не е съвсем зле... на 45 съм, отдавна навършени!
...

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 01:51 от Agent Provocateur

# 596
Agent, хич даже. Благодаря ти.

# 597
Здравейте, някой ползвал ли е L'Oreal Paris Revitalift Laser Х3 Очен крем или L'Oreal Revitalift Filler Renew. Също не по темата, но търся и крем за бръчки около устните, като за него бих могла да отделя по-голяма сума. Благодаря!

# 598
Здравейте, някой ползвал ли е L'Oreal Paris Revitalift Laser Х3 Очен крем или L'Oreal Revitalift Filler Renew. Също не по темата, но търся и крем за бръчки около устните, като за него бих могла да отделя по-голяма сума. Благодаря!

Ползвах и двата преди около година януари-март, и останах доволна. Околоочната зона беше "нахранена" и щастлива. Усетих, че имаше полза от тях. Втория ми хареса повече, от него изразходих 2 опаковки. На 45г съм.
След тях минах през 2 крема на Shiseido, които бяха похвалени тук в темата, и наистина са страхотни и препоръчвам:
Този ще повторя.

а сега ползвам

Изглажда фините линии и хидратира и нахранва идеално.

# 599
Dez, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт