Крем за около очи - тема 10

• 78 879
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Може ли мнения за маската на Sisley?
Ползвам я от два месеца, доволна съм много, хидратира добре, не лепне и няма  кир ефект.

# 616
ТиРиРиРам, кремът на Алтея заглажда ли фини линии?

Именно с такава цел ползвам околоочни кремове по принцип. За 2 седмици не мога да кажа категорично ДА или НЕ, но определено клоня към положителен ефект до момента. Ясно, че веднъж появили се, бръчиците няма да изчезнат, но поне да не се влошава положението критично и ако може визуално именно да се загладят, доколкото е възможно. Чувствам кожата в околоочната зона хидратирана и "нахранена", жива.

# 617
Тези Pirin Dream имат няколко вида околоочни. Кой е хваленият?
Онлайн ги разгледах. Големи мл и ниски цени Simple Smile

# 618
Грабнаха ми вниманието и на мен Алтея. Дали кремът с роза и лопен е подходящ за по-млада кожа? На 29 съм и ми струва най-лекичък този.

# 619
Благодаря!

# 620
  • Седмото небе
А за този околоочен дали имате отзиви?

Видях, че доста отдавна съм си запазила картинката и може би нещо съм чела тук из форума... Но къде, от кой и в коя тема нямам никаква идея... С търсачката нищо не открих Sad

# 621
Коментираше се доста в темата за Азиатска козметика  https://www.bg-mamma.com/?topic=1264083

# 622
  • SF
Преди 4-5 години съм ползвала цяла тяхна серия и много бях доволна.Околоочноя беше повече от 15мл.Хидратираха добре,скоро се сетих за тях,но не мог да ги намеря никъде в нашия град😔явно само онлайн.Рускините ги купуваха много😉 В кои магазини се предлагат от веригите?

Нямам никаква идея. Това щеше да е следващият ми въпрос, ако имате добри отзиви за тях. Не знам дали изработят със запълване на бръчките или само хидратират. Стягат ли?
Възможно ли е да се продават в сувенирните магазини по Витошка, в които се продава българска козметика?
За PIRIN DREAM говорим.

# 623
В Ремедиум има продукти на марката

https://remedium.bg/pirin-dream-437/b

# 624
  • SF
Чудесно!
Стига да споделите повече за тях.

# 625
Esmee, Pirin Dream има в магазинчето за имитационна парфюмерия на Заг Зодиак на ул. Княз Борис 1, но вероятно са по-скъпи там в срравнение с Ремедиум. Аз съм ползвала само дневен крем, за цената си беше много хубав - хидратираше добре и беше идеална основа за грим. Обаче тогава бях в ранните си 20, сега 10 години по-късно, не мога да кажа дали би било същото.

# 626
Идвам, за да похваля NUXE NUXELLENCE за очи. Преди няколко месеца го открих. Две тубички изразходих. Сега ползвам на Еусерин+един на Ревюел.
След толкова положителни коментари, май хвърлих око на ESTÉE LAUDER ADVANCED NIGHT REPAIR. Искам с нещо да сменя за известно време.

# 627
Ако не редувам няколко продукта, а ползвам един, бих предпочела Revitalizing Supreme Gelee, след него - балсамът от същата серия, този в кутийката. На трето място All About Eyes на Клиник и едва след тях Advanced Night Repair. Хубав е за лека хидратация и сваляне на подпухване, ако става въпрос за млади клепачи без никакви други проблеми, но не повече. При по-сух контур - недостатъчен. И не попива добре, а прави лек силиконов филм, подобно на повечето хидратиращи кремове.

# 628
  • някъде под слънцето...
Repair на Есте ми идва доста лайт.
Любим продукт, който открих преди  година  и  вече не оставам без него

# 629
Repair на Есте ми идва доста лайт.
Любим продукт, който открих преди  година  и  вече не оставам без него

Може ли марката на тези капсули.

Общи условия

Активация на акаунт