Крем за около очи - тема 10

• 78 900
  • 752
  •   2
Отговори
# 600
Имам въпрос, който вероятно би се сторил глупав на мнозина, но нали се учим цял живот Simple Smile та, при околоочните с помпичка, цялото количество, което излиза на еедно натискане ли се предполага, че трябва да се използва?
Защото на мен ми се струва прекалено много. Ако натисна донякъде само, колкото да ми е ок като количество, остатъка до края на този pump засъхва в тръбичката и на следващия път ми се омазва всичко и в крайна сметка пак трябва да изкарам цял pump, за да го почисти..което е много дразнещо.
Ако ползвам "предвиденото" количество не ми попива доста дълго и просто е много. На дебел слой ли трябва да стои или какво?
Кремът конкретно е Filorga Optym Eyes, но пиша тук, защото има и много други кремове с дозатор.

# 601
Имам на Clarins с дозатор и нямам такъв проблем.Изкарвам си колкото съм преценила,че
ми е нужно

# 602
Той този на Филорга явно си е такъв. И аз го имах и всеки път с една клечка за зъби го чоплех че засъхваше. Така отиде на вятъра и нищо не разбрах от него. Питах тук в темата за Филорга. На никой не му се беше случвало. Реших че моя дефектен е бил. Но после като се зачетох по чуждестранните форуми, всички се оплакваха от това.

# 603
  • Седмото небе
На мен ми случва същото засъхване в каналчето на помпичката с друг крем, на Апивита този:

И въпреки, че имам друг със същия тип опаковка:

При него такъв проблем няма. Явно е въпрос на консистенция на самия продукт, без значение от ценовия клас.
Една от причините да харесвам много най-любимия ми околоочен на Кларанс е точно хубавото натискане позволяващо прецизна дозировка и това че самата дупчица на помпичката остава някак си затворена. Няма как количество от крема да остане в нея, да изсъхне и да ме ядоса.

# 604
Той този на Филорга явно си е такъв. И аз го имах и всеки път с една клечка за зъби го чоплех че засъхваше. Така отиде на вятъра и нищо не разбрах от него. Питах тук в темата за Филорга. На никой не му се беше случвало. Реших че моя дефектен е бил. Но после като се зачетох по чуждестранните форуми, всички се оплакваха от това.
И на мен така ми ставаше.
И пускаше много продукт при едно натискане.
Въобще Филорга се оказа един голям въздух под налягане.

# 605
  • SF
Какво мислите за българската козметика PirinDream? Препоръчаха ми силно околоочния им крем и го сравниха с висок клас марки.

# 606
Цитат
Въобще Филорга се оказа един голям въздух под налягане.

Аз съм изключително доволна от техния Hydra filler mat, най-добрият крем за мен е. Но явно конкретно този очен не е топ продукт.

Ще разгледам Clarins, благодаря.

# 607
  • Пловдив
Аз също дълго време използвах продуктите на Филорга за около очи,а и за лице,но нищо особено не видях като ефект,колкото и да ми се искаше и се насочих към други марки.

# 608
Филорга като цяло беше голямо разочарование и за мен, особено околоочният им крем. Ползвах марката преди 6- 7 години някъде и още тогава единственият продукт, от който останах доволна и съм повтаряла във времето, е пяната им за измиване на лице.

Последните близо две седмици ползвам околоочния крем на Алтея Органикс и към момента съм изключително доволна от продукта.

Може би е важно да уточня, че съм на 40+, но не боря тъмни кръгове, сенки или торбички под очите.

# 609
И аз съм много доволна от кремчето на Алтея.
При последното намаление се запасих, както и с другия с роза и жасмин. Ползвам ги сутрин, вечер слагам нощния на Ести.
Приготвила съм си като следващи серум и околоочен на Juvena - ще ги ползвам за пръв път.

# 610
Здравейте,
Сдобих се с този гел за очи:
https://douglas.bg/estee-lauder-daywear-eye-cooling-anti-oxidant … e-gelcreme-044756
на 26 години съм. Как ви се струва? Има ли доволни от него Simple Smile Какви резултати забелязахте при вас?

# 611
  • Седмото небе
По-назад в темата по повод негово намаление е описван няколко пъти. Може да потърсите постовете.
За маската на Sisley околоочната също е писано.

# 612
Може ли мнения за маската на Sisley?

# 613
  • на дъното
Какво мислите за българската козметика PirinDream? Препоръчаха ми силно околоочния им крем и го сравниха с висок клас марки.
Преди 4-5 години съм ползвала цяла тяхна серия и много бях доволна.Околоочноя беше повече от 15мл.Хидратираха добре,скоро се сетих за тях,но не мог да ги намеря никъде в нашия град😔явно само онлайн.Рускините ги купуваха много😉 В кои магазини се предлагат от веригите?

# 614
ТиРиРиРам, кремът на Алтея заглажда ли фини линии?

Общи условия

Активация на акаунт