Крем за около очи - тема 10

• 79 710
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
Препоръчайте добър околоочен крем за жена на 45г. с леки бръчки. До около 40-50лв е бюджета.

За сега се е спряла на тези, но може и други предложения

Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power

Eucerin hyaluron filler - в сивата или бялата опаковка

# 136
Отново търся отзиви, този път за Бенефит
https://www.benefitcosmetics.com/us/en/product/puff-under-eye-gel#&sku=EM07

# 137
Какво можете да препоръчате за околоочната зона ? Нямам претенции дали ще е серум , гел или крем , имам нужда от нещо , което да освежава и да се справя с умореният вид , тъмни кръгове и т.н (без anti-age ,не се нуждая от такъв продукт все още) , благодаря предварително Simple Smile

# 138
  • BG
Какво можете да препоръчате за околоочната зона ? Нямам претенции дали ще е серум , гел или крем , имам нужда от нещо , което да освежава и да се справя с умореният вид , тъмни кръгове и т.н (без anti-age ,не се нуждая от такъв продукт все още) , благодаря предварително Simple Smile

От години използвам рициново масло нощем и кожата ми е хидратирана. През деня употребявам околоочен крем, като съм доволна от две марки - Гирлен и Шисейдо.

# 139
За тъмни кръгове нищо което работи не съм намирала. За освежаване https://www.sephora.com/product/ginzing-refreshing-eye-cream-P297511 има едни много леки частички които озаряват зоната около очите мн приятно.
Още едно мн добро кремче според мен е това на CeRaVe https://www.cerave.com/skincare/moisturizers/eye-repair-cream
само че в БГ не съм го намирала, другите продукти ги предлагат а този не. Знам че не е темата за това но и крема им за ръце е от фаворитите ми.

# 140
  • При децата ми

От години използвам рициново масло нощем и кожата ми е хидратирана. През деня употребявам околоочен крем, като съм доволна от две марки - Гирлен и Шисейдо.

Кое рициново масло ползвате?

# 141
Stephy, кои кремове на Герлен и Шисейдо ползваш? Имат ли ефект върху фини линии?

# 142
  • BG
Stephy, кои кремове на Герлен и Шисейдо ползваш? Имат ли ефект върху фини линии?

От комбинацията рициново масло нощем и крем през деня, чак сега (почти на 45 съм) започват да ми се образуват леки бръчки "пачи крак". Кремът на Шисейдо е
Скрит текст:
, а на Гирлен - Guerlain Abeille Royale Eye Cream, 15ml. Видях, че Гирлен имат нов околочен крем, но все още не съм го пробвала.

# 143
  • Варна

За този крем четох добри отзиви, но не съм го използвала...някой пробвал ли го е?

Аз го взех след добри отзиви, но успях 2-3 пъти да си го сложа само, по-неприятен крем май от години не съм купувала, замина в кофата

Не съм ползвала никога продукти на ТianDe, но от край време ме дразни това аматьорско подправяне на снимки на “доволни клиенти” с програми...
Дори и да действат реално, мен (смятам и други) ме губят още в началото с тези лъжливи доказателства Neutral Face

# 144
От комбинацията рициново масло нощем и крем през деня, чак сега (почти на 45 съм) започват да ми се образуват леки бръчки "пачи крак". Кремът на Шисейдо е
Скрит текст:
, а на Гирлен - Guerlain Abeille Royale Eye Cream, 15ml. Видях, че Гирлен имат нов околочен крем, но все още не съм го пробвала.
Шисейдо все ги отлагам за следващо пазаруване. Ще взема да ги пробвам накрая. Имам само ретиноловите им пачове за околоочната зона, но не са ми любими. Предизвикват ми страхотно зачервяване и подпухване на очите.
Герлен Abeille Royale Eye Cream ползвам в момента, в комбинация с  околоочния серум от същата серия. Не са лоши, но за цената си не са и много добри при мен. Същият ефект постигам с  околоочната матрица на ЕЛ и крем от серията им Revitalising Supreme, ако не и по-добър. Вчера си ги поръчах за  пореден път, както и кофеиновият серум на The Ordinary. При мен този бюджетен серум действамного добре за подпухването и тъмните кръгове.
Много индивидуално е, разбира се. От същите продукти има и недоволни.

# 145
  • русе
В момента пробвам околоочния на Guerlain Abeille Royale Eye, и на ЕЛ .
Гирлен не ми допада, не ми хидратира кожата, бързо попива все едно че съм без крем. На ЕЛ е по мазен и по добре се чувства кожата, мека и подхранена, но ми е леко лепкав. В посока бръчки и при двата не съм забелязала някаква промяна, ма и не се и надявам на такава.
Щисейдо ползвам крем за лице и съм доволна, оглеждам и проучвам какъв да си взема за очния контур и него да пробвам.

# 146
В момента пробвам околоочния на Guerlain Abeille Royale Eye, и на ЕЛ .
Гирлен не ми допада, не ми хидратира кожата, бързо попива все едно че съм без крем. На ЕЛ е по мазен и по добре се чувства кожата, мека и подхранена, но ми е леко лепкав. В посока бръчки и при двата не съм забелязала някаква промяна, ма и не се и надявам на такава.
Щисейдо ползвам крем за лице и съм доволна, оглеждам и проучвам какъв да си взема за очния контур и него да пробвам.
И двата ги ползвам в комбинация със серум, иначе не става. Моята околоочна зона е зверски суха и чувствителна. Бръчките не изчезват, но на добре хидратирана кожа просто личат много по-малко.

# 147
  • русе
На Гирлен цялата серия я имам -серум, дневен/нощен и околоочен- не е за моята кожа, не ми е достатъчно хидратиращ/подхранващ . Кожата не седи така мека и напоена. Да поясня само че съм със суха кожа и ми е доста трудно да попадна на крем.

# 148
  • BG
Light Beam, и аз имам кофеиновият серум на The Ordinary, но в сравнение с рициновото масло ми е много слаб. Какъв серум използваш под околоочния?
Между другото, забравих да спомена, че взимам био рициново масло, което е доста плътно.
mypi1975, когато отворят магазините, може би няма да е лошо да вземеш тестер на околочен крем на Шисейдо.
И аз съм със суха кожа и ми е трудно да попадна на кремове, но разбира се при всеки усещанията за текстурата и попиваемостта са различни.

# 149
  • русе

mypi1975, когато отворят магазините, може би няма да е лошо да вземеш тестер на околочен крем на Шисейдо.
И аз съм със суха кожа и ми е трудно да попадна на кремове, но разбира се при всеки усещанията за текстурата и попиваемостта са различни.

Да скъпи кремове без тестери не купувам, като казах за Гирлен, че го имам е под форма на тестери. Но специално за Шисейдо, в нашия Дъглас не се предлага и няма такава възможност. Точно на 13 03 бях в един от Сефорите в София, точно за да си взема мостра, но не ми дадоха, нямаха никакви. Момичето отвори шкафа, беше празен и заради ИП им беше забранено да дават и правят каквито и да е проби. Сегашният крем за лице на Шисейдото купих на сляпо, доволна съм, явно и следващия ще се взема така 😀.
Да знаете сайт от който могат да се купуват мостри на кремовете?

Общи условия

Активация на акаунт