Крем за около очи - тема 10

• 79 726
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
  • София
В олх продават тестери, те по принцип не са предназначени за продажба така че не съм сигурна, че регистриран търговец може да ги продава.

# 151
Light Beam, и аз имам кофеиновият серум на The Ordinary, но в сравнение с рициновото масло ми е много слаб. Какъв серум използваш под околоочния?

Estee Lauder Advanced Night Repair Concentrate Matrix и Guerlain Abeille Royale Gold Eyetech Eye Sculpt Serum ползвам в момента. Имат ефект, без да правят чудеса, разбира се Simple Smile

# 152
  • София
В олх продават тестери, те по принцип не са предназначени за продажба така че не съм сигурна, че регистриран търговец може да ги продава.
Доста са тези, които продават тестери
Купувала съм и аз

# 153
Момичета, може ли да ми препоръчате маски , от които сте доволни? Нямам тъмни кръговр, по-скоро за хидратация и против бръчки.

# 154
  • София
Апивита с грозде много ми допада на мен.
На Шабенс за очи и устни също е много приятна.

# 155
И аз харесвам маската на Шабенс.

# 156
  • Варна
На мен точно тази маска на Апивита пък ми оставя някакво неприятно усещане и по-конкретно, като изсушаване на зоната. Взех я след прочетените положителни отзиви, но не си пасна с моята кожа.

# 157
  • Някъде по Дунава
На Апивита съм ползвала само с гинко билоба и ми хареса.

# 158
В момента ползвам кремове на Биокарите и Фитокод. Определено на Фитокод ми допада повече.
Има ли антиейдж действие?
При все, че е награден продукт, при мен антиейдж резултат не видях. Иначе продуктите им са икономични, попиват бързо и не предизвикват раздразнение, поне тези от ЛВ серията им. В момента ползвам околоочен на Алтея, от него съм по-доволна.
Джаста, благодаря Heart
Мисля, че нямам младежки ген.
Старая се
Мисля, че подходящата грижа е фундаментална за добри резултати.
Ммм, на  42 съм, кой знае какви грижи за околоочния контур не съм ползвала, чат-пат съм купувала околоочни, но не постоянно. Кой знае защо, бръчкотините ми там са по-малко изразени, от колкото тези на челото и около устнитe, при все, че там съм полагала повече грижи  Wink

Последна редакция: пн, 13 апр 2020, 22:12 от bubanka

# 159
Здравейте, мили дами!
Аз съм мъж на 25 години. Работата ми е на компютър и бих искал да ви попитам ако е възможно да ми препоръчате някакъв околоочен крем. Заради седенето пред компютъра, искам поне от части да намаля потъмняването или така наречените тъмни кръгове под очите.  Забелязвам как при много мои колеги това се случва. Може би някакъв овлажняващ крем или нещо от сорта ми трябва. Нямам никакъв опит и затова се обръщам към вас. Сигурен, че вие ще ми дадете компетентен отговор! Съжелявам ако вече има такива теми по моя въпрос. Благодаря ви!

# 160
Има околоочни кремове за мъже, тоя ,например. Поразгледай в гугъл, виж кой за какво е, състав, ако те интересува и все нещо ще избереш.

# 161
  • София
Има околоочни кремове за мъже, тоя ,например. Поразгледай в гугъл, виж кой за какво е, състав, ако те интересува и все нещо ще избереш.
А за жени?

# 162
Тъмни кръгове не се получават от стоене на компютър.  И е мит, че кремове помагат за тъмни кръгове. По-скоро е въпрос на организъм.

# 163
Скрит текст:
А за жени?

Цялата тема и предишните са само за жени. Честно, не знам каква толкова разлика биха имали тези за жени и другите, за мъже. Ако не е само маркетингов трик. Simple Smile

# 164
Досега не съм попадала на крем/маска/ серум, които да правят чудеса. А съм пробвала доста. Понеже нямах околоочен със spf, днес се сдобих с този:
https://www.amazon.co.uk/DERMEDEN-PROTOCOLE-ANTI-AGEING-CONTOUR- … EAM/dp/B079M4MCJ9
Не знам нищо за марката, не съм гледала състав, просто си купих околоочен крем с фактор, между другото установих, че няма кой знае какъв избор на подобен продукт на нашия пазар и се надявам да е ОК.

Последна редакция: вт, 14 апр 2020, 21:54 от ~Di~

Общи условия

Активация на акаунт