Крем за около очи - тема 10

• 78 947
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
Според мен кофеинът дренира и в съчетание с добър крем/кремове и разбира се, ако имате отоци ще си работи чудесно. Но ако нямате отоци и не го комбинирате с богат очен крен ефект няма да има или по-зле, ефектът няма да ви харесва.

# 541
Бий радиянт и на мен ми идва тежък и мазен, но го използвам чат пат нощно време. Тогава не ми пречи.
Ол абаут айс е разкошен за моята кожа (смесена) в момента. Ползвам богатия вариянт.

# 542
Light Beam, по спомен твоята кожа е по-суха, моята е смесена, та сигурно и затова и сме с различни впечатления от околоочния на Apivita.
Но на моя на опаковката не пише лек или богат е, сякаш е само един вид, за разлика от кремовете за лице.

# 543
Да, кожата ми е суха, а околоочната зона - много суха. С нея най-голям зор виждам. И, да - околоочният на Апивита от тази серия и по мой спомен е само един вид.

# 544
Този на Апивита и при мен трудно попива и го използвам само вечер над серуми, иначе добре хидратира. Кожата ми е смесена, имам мимически бръчици за сега:
Скрит текст:
А видях наскоро, че от тази серия има и друг. В официалния сайт първият го няма, може би го заменят с този:
Скрит текст:

# 545
Показания апивита след много + отзиви за мен се оказа силно прехвален.. ползвах 6м. никакъв ефект/слаба ракия е за мен!! На края вече , всеки ден бях като....айде де не свърши ли вече..Та + му може би е че е икономичен 😂

# 546
  • София
Всичко е много индивидуално наистина. Кофеиновият серум на Ординъри го ползвах един месец сутрин и вечер в комбинация с околоочен силно хидратиращ. Целта ми беше да проверя дали е възможно да има дори и минимален ефект върху моите тъмни кръгове под очите. Нямах очаквания никакви. Честно казано и не мисля, че нещо може да ги изтрие (освен качествен коректор+кънсийлър:). Нада - както и предполагах. Ще съм си панда форевър!:)
В никакъв случай не отричам положителния ефект на кофеина в околоочната зона, просто аз исках да опитам и да видя за себе си би ли могло от нещо такова да се повлияе тази зона или не.

# 547
А от около очните на Vichy има ли доволни? Аз съм ползвала лифтактива беше ми леко сух. Сега гледам Vichy Mineral 89 и слоул ейдж, имате ли отзиви за тях?

# 548
за протокола, аз говоря за този зеления

# 549
  • Седмото небе
Минерал 89 е мнооого лек, като хидратиращ серум/гел е. Самостоятелно би бил Ок според мен единствено и само за кожата без никакви проблеми, ей така само да я овлажни. Иначе е чудесна основа за всякакви почти други околоочни, като допълнение. Има мостри, може да се пробва.
Слоу ейдж пробвах от 3 мл мини от сет и беше приличен, но нищо уау.
На мен нов околоочен любимец ми е този на Апивита

Минимален аромат, богат, маслен, икономичен, с помпичка (което ми е мега важно!!!), изглажда хубаво и попива нормално. За вечер ми е идеален. За основа под коректор също е добре, макар че напоследък се гримирам много минимално, рядко и за кратко. За под грим любим ми е червения Кларанс. Освен тези двата мажа една лилава Балеа за баби Joy и на инат околоочната Орхидея на Герлен. Контура ми е много сух и изтормозен, но поне не реактивен и възпаляващ се. Затова пробвам всякакви кремове.
СледващIите като аптечен околоочен крем, с което мисля да експериментирам са

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 21:57 от * SUPERGIRL *

# 550
Последният посочен на Аvene e много лек, за зимата може да се окаже недостатъчен.

Аз в неделя взех GALENIC OPHYCEE CRÈME YEUX 15 ML на много добра цена от SUBRA, на мен лично много ми допада с изключение на факта, че не е с помпа. Имам доста чувствителни очи, но този крем не ми прави проблеми.

# 551
gamprof, тоя крем имаш предвид, нали?

# 552
Да, точно този.

# 553
Последният посочен на Аvene e много лек, за зимата може да се окаже недостатъчен.

Аз в неделя взех GALENIC OPHYCEE CRÈME YEUX 15 ML на много добра цена от SUBRA, на мен лично много ми допада с изключение на факта, че не е с помпа. Имам доста чувствителни очи, но този крем не ми прави проблеми.
Аз нещо не го откривам в сайта на subra, откривам  дневният и елмусията. Та върши ли работа този за под очите?

# 554
Взех го от аптеката на Мол България, на мен ми харесва като консистенция, не дразни, а дали върши работа, сложен въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт