Крем за около очи - тема 10

• 78 942
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
Бях намислила да си го подаря, но още му се чудя. Най-много да му свърши намалението. Simple Smile

# 556
  • Бургас
Предполагам, че липсва от сайта, защото е изчерпан и не очакват зареждане. Аз също си го взех и то точно с доставка. И на други продукти се чудех, но виждам, че и тях вече ги няма. Здраве да е! И без друго имам доволно количество кремове. Ама пуста лакомия! Че и като е изгодно...

# 557
Да, точно от  лакомия загледах намаления та и аз. Отзиви да имате от Uriage
https://galen.bg/yuriazh-eydzh-protekt-za-normalna-kam-kombinira … EYASACEgLLUfD_BwE

# 558
Скрит текст:
Бях намислила да си го подаря, но още му се чудя. Най-много да му свърши намалението. Simple Smile

В сайта на аптека 36.6 видях, че все още има наличности, евентуално и във физически аптеки, ако е останал.
В Мол България имаше още няколко бройки.

Скрит текст:
https://galen.bg/yuriazh-eydzh-protekt-za-normalna-kam-kombinira … EYASACEgLLUfD_BwE
Здравейте, в момента ползвам нощния крем от същата серия и съм доволна, преди време ползвах и околоочния.
Не е лошо кремчето, не дразни, подходящо е и за сезона.
Цената на комплекта е добра, само околоочния е около 40 лева.

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 12:16 от bubanka

# 559
Дневния ползвам в момента. Бях малко скептична, но не е лошо кремчето. Много бързо попива. Но след него слагам и слънцезащита ( сега  urban на galenic).

# 560
Кремът на Уриаж не става, ако имате фини линии. Имам предвид съвсем фини линии, не бръчки.

# 561
Кремът на Уриаж не става, ако имате фини линии. Имам предвид съвсем фини линии, не бръчки.
Лошо е че вече не знам кое става въобще. От кремовете в ценови диапазон до 50лв.

# 562
Лошо е че вече не знам кое става въобще. От кремовете в ценови диапазон до 50лв.
Като цяло, за скромните ми 42 години разбрах, че чудеса с кремове не стават. Но чувството, което доставя крема на кожата ти( респективно на сетивата ти) е важен! Дали хидратира добре, дали те гали с нежен аромат, самата опаковка ако щеш....всичко. Самият ритуал по нанасяне носи релакс. ...И ако един продукт отговаря на ВСИЧКО, понякога дори без да разбираш защо, значи е твоят!

# 563
  • някъде под слънцето...
Моето скромно мнение е че грижата за околоочния конрур за да е резултатна, трябва да бъде комплексна
Само крем сутрин и вечер , за мен лично е крайно недостатъчно.
Козметиката не прави чудеса, нейната функция е да забави процеса на стареене.
За мен  има работещи и неработещи продукти и комбинации.
Залагам на такива.
Определящо е какво прави даден продукт или комбинация за мен.
Не бих ползвала продукт, само заради опаковка, аромат , доставяне
на  удоволствие при нанасянето или защото е на определена марка..
Спазвайки този принцип стигнах до 45+ без  пачи крак , торбички и  увисване на клепача .

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 09:58 от sl

# 564
Sl, би ли споделила с нас как постигна този резултат. Предполагам, че имаш добър ген. Но все пак ка и ни какво освен околоочните кремове добавяш за грижата в тази зона, моля.

# 565
  • някъде под слънцето...
Нямам добър ген
Мнoгократно съм споделяла.
И снимки съм пускала.
Не искам да ставам досадна и отегчителна пишейки едно и също .
Потърсете в темите.

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 21:09 от sl

# 566
Sl, би ли споделила с нас как постигна този резултат. Предполагам, че имаш добър ген. Но все пак ка и ни какво освен околоочните кремове добавяш за грижата в тази зона, моля.

И аз също питам същото, но незнам как се търси по темите.... ☹

# 567
  • Седмото небе
Търси се с търсачката момичета или преглеждате нейните мнения. Жената наистина многократно е показвала и сигурно и е вече досадно да повтаря едно и също. Освен козметиката добавя професионални процедури и домашни уреди ползва, ако не бъркам.
Наистина си трябва комплексна грижа и постоянство, за което аз и се възхищавам.
До болка е вярно, че няма универсален крем и че само с един продукт може да се постигнат чудеса. Аз също имам за ползване много продукти, но съм доста непостоянна и хаотична.
Наличните ми към момента са:

Тези са ми от преди, бурканчетата си пазя, за да ползвам като травъл опаковки за други неща:

Както се вижда експериментирам с видове,текстури, марки, търсени ефекти и ценови клас. И още не мога да кажа Той е моят крем!!! Единствено червения околоочен и маската на Кларанс повтарям, за тях мога да кажа, че ги харесвам много. Сухотата поне преборвам относително лесно, обаче фините линии и бръчици, отпускането на клепача и торбичките, тъмните кръгове изискват много повече. С тях може и донякъде да се примиря.
Но ми прави впечатление, че колкото по-малко ползвам коректор и пудра за запечатването му, т.е. последните два месеца почти не се гримирам (освен спирала), толкова по-комфортно си усещам очите. Или може би липсата на грим ми пречи да забелязвам проблемите. Основен стълб в грижата за тази зона е и правилното им и щадящо почистване, ако се ползва грим.

# 568
  • Бургас
Да, sl е споделяла грижите, които полага. Тя ме вдъхновява да съм постоянна и да не си търся оправдание за да пропусна грижата за кожата си Heart Eyes. Първото, което "откраднах" от нея е ползването на пачове за очи. Heart

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 00:55 от pafal

# 569
Аз да кажа и в тази тема, намерих околоочен със СПФ - доскоро не знаех, че има такива. Купих си крем от серията "шоколад" на БАН, марката е The black sea star. Има хидратиращо действие, не омазнява, попива сравнително бързо, не се набива в линийки ако сложиш коректор отгоре. Във времето тепърва ще следя за резултати.

А тези пачове за очи на Балеа стават ли за многократно ползване?

Общи условия

Активация на акаунт