Включете се в кампанията на La Roche-Posay и се запознайте с новия LIPIKAR Baume AP+M

• 9 613
  • 245
  •   1
Отговори
# 180
Да, аз страдам от изключително суха и дразнеща кожа. Налага се да използвам постоянно мазила и кремове, за да се чувствам добре.

# 181
Съпругът ми има проблемна кожа, особено на лицето. Зачервява се ужасно, студа и силното слънце също му влияят зле. Понякога дори му се лющи кожата.

# 182
  • София
Детето ми е с изкючително бяла и суха кожа. Като по-малка имаше плаки, които сълзяха. Впоследствие овладяхме положението и в момента поддържаме кожата с емолиентни кремове.

# 183
Аз лично не страдам. Синът ми е с чувствителна кожа, но не е дерматит. Всичко което ползвам за него е високо качествено за да нямаме проблеми

# 184
Детето имаше прояви зимата по бузките. Старая се да го мажа винаги преди излизане.

# 185
Да, и двете ми деца. Овладяваме го с овлажняваща козметика и ограничаване на някои храни.

# 186
Синът ми страда от атопичен дерматит от малък. Изразява се в много сухи участъци кожа, зачервявания, белене и сърбежи. Ползва само медицинска  специализирана козметика, с която пъддържаме кожата. Включва измиващи и хидратиращи продукти.

# 187
През студените месеци цялото семейство страдаме от атопичен дерматит, проявяващ  се основно по краката и ръцете. Използвам хидратираща козметика, но без особен резултат. Не мога да се справя с проблема за съжаление, какво ли не съм опитвала.

# 188
Дъщеря ми има атопичен дерматит. Ежедневно се полагат грижи за кожата, които вече не ги приемаме като някакво лечение, а просто още една стъпка за здрава и хубава кожа.
Аз съм се разминала само със суха кожа. Особено от коленете по посока ходило.

# 189
Дъщеря ни е атопичен дерматит. Има го от бебе, но сега, с навлизането в пубертета, проблемът се появява по-често. Обикновено се активизира през горещите месеци, но се случва и при използване на някаква немедицинска козметика. Отскоро ползваме успокояващия гел на La Roche https://www.laroche-posay.bg/tretirashti-produkti/Lipikar/Lipika … avant-p26021.aspx, ще се радвам да пробваме и балсама.
Относно това как ни се отразява - не е приятно за нея, особено в пубертета, изисква специална грижа за кожата, повече внимание при ползване на различни препарати, материи дрехи.

# 190
Офтопик:

Защо трябва да се участва в игри, за да може човек да получи мостри, чиято цел е желаещите да пробват продукта? Не може просто да си изпрати по една мостра на всеки желащ?

# 191
  • София
От атопичен дерматит страдаме и аз, и дъщеря ми. Най-неприятно отражение в ежедневието имаме от дерматита на дъщеря ми, който в зимния сезон традиционно се обостря. Открила съм продукти, които повлияват добре кожата й, но проблемът е, че тя се противи на мазането, защото й е студен крема. Затоплям го в дланите си преди да я намажа, но тя твърди, че и така е студено. Това сериозно затруднява лечението , а също така води до дискомфорт, свързан със сърбеж, дразнене и изнервяне при детето.

# 192
Никой в моето семейство няма този проблем, но имам колежка с него, виждам как я мъчи, ще и препоръчам този продукт.

# 193
Не, но кожата на тялото ми е сужа и чувствителна! Ползвам овлажняващи и дълбоко хидратиращ продукти.

# 194
На някои места имам много суха кожа, при която се получава сърбеж и се оправя само с подходяща козметика, за да не пречи на ежедневито ми

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 13:18 от Smurf4eMM

Общи условия

Активация на акаунт