Включете се в кампанията на La Roche-Posay и се запознайте с новия LIPIKAR Baume AP+M

• 9 611
  • 245
  •   1
Отговори
# 165
Аз съм с много суха кожа, имала съм отделни атопични участъци в годините. За съжаление стигна ли до там, се налага кортикостероиден мехлем. За да не се случва това, хидратирам редовно кожата на цялото си тяло. Ако не хидратирам няколко дни и симптомите полека се появяват.

# 166
Използвам хидратиращи продукти за лице и тяло.

# 167
  • София
Страдам от екзема от малка. Слава Богу по-голямата част отшумя,но все още се появяват периодично по ръцете и на някои части от тялото. Дъщеря ми и синът ми също имат на някои места суха кожа, подобна на лишеи. Пробвала съм Биодерма, Адерма, Авен, но най-добре се чувствам от ЛаРош /не го казвам като реклама/. Кожата наистина се успокоява и зачервяванията и сърбежа намаляват. Ползвам го и като крем за ръце.

# 168
Да. Особено зимата импри студено време веднага ми изпръхва кожата.
През зимата си взимам специални кремове за студено време.

# 169
Имам атопичен дерматит.Ползвам специална козметика.

# 170
незнам дали дъщеря ми има атопичен дерматит, по скоро е много чувствителна кожа, която постоянно от нещо става на пъпки.

# 171
  • София
Аз страдам от дерматит, усещането е много неприятно поради непрекъснат сърбеж на кожата. Мечтая за крем, с който сърбежа да изчезне завинаги.

# 172
Страдате ли вие или детето ви от атопичен дерматит и как се отразява този проблем на ежедневието ви?
Аз имам студова алергия, която не е като дерматита, но третирам с препарати като за нея. Знам, че дерматита е ужасен, кожата е суха и има сърбеж. Не е лесно на родителите, чийто деца страдат от това, защото незнайно защо препаратите помагащи на едни, не помагат на други.

# 173
  • Рая на земята
Да, имам този проблем под една или друга форма - сърбящи петна по скалпа и тялото, зачервени клепачи, чувствителни зони на студ, слънце, замърсяване, химикали. Внимавам каква козметика използвам и как се храня, избягвам да ползвам агресивни препарати, но за съжаление само контролирам положението, тъй като състоянието явно е нелечимо.

# 174
Нямам изявен проблем или диагноза. Но често , в резултат на студ , жега и неподходяща храна, получавам различни по вид проблеми, свързани с кожата. От години използвам само медицинска или специална козметика, като следя състава.

# 175
  • София
Дъщеря ми (6г.) е с изключително суха, сърбяща кожа. Мажа ежедневно със специализирана козметика за атопична кожа. Случвало се е да пропуснем ден и на сутринта е цялата раздрана.
Вофила съм я на няколко дерматолози, според които "това не е особен проблем".
За дъщетя ми обаче си е сериозен, тъй като освен естетически недостатъци, този тип кожа й причинява и значително неразположение в ежедневието, неспокоен сън, вечно следене и забележки от родителите с думите "Не се чеши!"

# 176
Aз страдам от суха кожа.Използвам специални кремове за поддържане на кожата си

# 177
За жалост този проблем е много неприятен и ползваме козметика назначена от дерматолог за да овладеем положението.

# 178
И аз и дъщеря ми страдаме от суха кожа.

# 179
Не страдам от атопичен дерматит, но кожа ми е много суха и често се появяват зачервявания. Непрекъснато използвам медицинска козметика.

Общи условия

Активация на акаунт