Включете се в кампанията на La Roche-Posay и се запознайте с новия LIPIKAR Baume AP+M

• 9 594
  • 245
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Да, дъщеря ми страда от атопичен дерматит. Използвам хидратиращи и подхранващи сухата кожа продукти, както и успокояващи кремове.

# 31
  • София
В семейството ми от атопичен дерматит никой не страда.Но аз имам много суха кожа,особенно на подбедрицата.
Трудно намирам кремове от които съм доволна.Имах мостричка на Lipikar и мога да кажа ,че много е добър.Даже си казах,че трябва да си го купя.

# 32
На синът ми кожата е доста суха през студените месеци.Използвам подхранваща и хидратираща козметика.

# 33
Дъщеря ми страда от бебешка възраст. Сега е първи клас и отново се обостри в зимните месеци. Доста я сърби, неспокойна е и само професионална козметика я успокоява.

# 34
Детето ми има атопипен дерматит, в момента който сменим козметиката, праха за пране или  купим дреха различно от 100 процента памук и се проявява. Ползваме само специализирана козметика.

# 35
  • Видин
Да детето има атопичен дерматит, купувам медицинска козметика.

# 36
При студено време на дъщеричката ми се появяват лишеи на определени места, а иначе не страдаме от атопичен дерматит. Използвам подходяща козметика за кожата и на двете ни!

# 37
При каката все още има случай когато и излизат сухи петна по кожата и задължително я мажа с овляжняващ крем. Бебето още със раждането беше със суха белеща се кожа.

# 38
За съжаление детето ми има. Използвам медецинска козметика, но проблема си седи.

# 39
Съпругът ми през зимата е с много суха кожа на ръцете - напуква му се от студа, стават болезнени и кървави рани. Трябва постоянно да се маже с кремове за ръце, защото положението е много зле. И това му създава дискомфорт.

# 40
Аз съм с атопичен дерматит и това ми е голям дискомфорт, особено през зимата, когато се влошава.

# 41
Съпругът ми има много суха и атопична кожа и псориазис,зимата положението става трагично кожата му се зачервява и го сърби ,люши се .Ползва мед.козметика за този тип кожа ,това му създава дискомфорт и той непрекъснато се притеснява дали изглежда добре и как го възприемат околните.От там идва и ниското му самочувствие.

# 42
Моята кожа е много суха .Третирам я с хидратиращ крем  и почистващ продукт.

# 43
Аз съм с изключително суха кожа, голям проблем ми е особено сега зимата.Пия много вода, хидратирам, омазнявам с качествена козметика.

# 44
Аз страдам и се справям трудно, още повече че проблемът е на лицето. Проблема разбира се, няма как да не засегне ежедневието ми, в което се е превърнала и фон дьо тенът. От своя страна, нанасянето му понякога още повече обостря състоянието на кожата и така се въртя като в омагьосан кръг.

Общи условия

Активация на акаунт