Цветята в нашия дом - тема 78

• 28 328
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
  • оттам, откъдето започва България
Ами тогава за какво ги показват. Astonished

# 586
Ми да ни дразнят Simple Smile , аз от там си поръчах розов сингониум.

# 587
  • на острова на мечтите
Аь божирът го купих по това време миналата година. За 10€. Не помня кога го пресадих в тази саксия. Малка му е, ама и той е още малък. През август ще го птехвърля в градината.

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 21:10 от danilu

# 588
Ей тези красотички получих днес:
Скрит текст:
Имаше малък проблем с доставката, но в крайна сметка всичко се уреди. Понаместих ги из камъните, но ще търпи промяна подредбата.

Да не досаждам повече. Доволна.
Добри, благодаря за линка!

# 589
Страхотно! 😊 аз само бих преместила делоспермата в отделна дупчица,защото тя обича да расте и да заема площ и цъфти много.

# 590
Страхотно! 😊 аз само бих преместила делоспермата в отделна дупчица,защото тя обича да расте и да заема площ и цъфти много.

Охххх, много са ми ню-ню дупчиците! Едвам успях да ги набутам.
Гугълнах, защото не знам кое как се казва. За първата снимка ли ми пишеш? Дългите стръкове? Ще местя, то се е видяло. Още обмислям кое как. И ми трябват камъни с хубави дупки. Уф.

# 591
Да,първата снимка с дългите стръкове😉

# 592
  • В един копнеж!
Флоксът е чудесен за скален кът и още повече ще му хареса директно в почвата, отколкото в саксията.

# 593
Флоксът е чудесен за скален кът и още повече ще му хареса директно в почвата, отколкото в саксията.

Да, така е. Имам обаче проблем с домашните любимци в двора и в малкото място с пръст не ми виреят особено добре каквито и да било китки. Simple Smile

# 594
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
прекрасни са. особено онези с червените листенца. Simple Smile
и рошавкото и зеленото с многото детки...
Simple Smile Simple Smile Simple Smile много да те радват.

# 595
Те ще ме радват, само да ги опазя и огледам. Simple Smile

# 596
Ехе, Пол ти направо си си напазарувала! Честито! Имам същия флокс като цвят и цикламен. Като се разрастне и идвате към морето ще ти изкубя.

# 597
Добро утро!Препоръчайте ми цветя,които да посея на гробищата.Имам възможност да ходя 3-4 пъти месечно и се чудя кое растение би издържало толкова без вода.Ориентирала съм се към тагедис и бегония,но нямав опит с тези цветя.Може би и теменужка...

# 598
  • Бургас
Намерих много интересни клипчета във фб за сукулентите и направата на композиции с тях.
https://www.facebook.com/Gardenofsucculents/

# 599
Момичета,  тези от вас които имат традесканция,  висящи ли са , пълзящи ли са, или само моята е нещо такова

Общи условия

Активация на акаунт