Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 393

• 44 013
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
Дано повярва ,че са я "сглобявали " от "отпадъци " и въпреки това ,го е дарила  с дъщеря ......и да е благодарен ,че я е възпитала  прекрасно !

# 136
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=D9jFTvCFyA0

"Дъщерята на посланика" трейлър към епизод 11 - ОРИГИНАЛ.

https://www.youtube.com/watch?v=2Z3zMTjJJEM

"Дъщерята на посланика" епизод 10 - ОРИГИНАЛ.

# 137
Ау, много тегав трей.
Благодаря ви за компанията, момичвта.
От мен лека и спокойна.

# 138
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=0Tmvsn1MKCo

"Дъщерята на посланика" - трейлър 1 към епизод 11 на български.

# 139

Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

Елван и Зехра, ако плачат за Санджар, ги разбирам.Но другите, защо...

# 140

Ами те реват за Халисе. Линейката е турска, колата е на Яхя, още повече че на носилката се вижда женски крак.
Получила е инфаркт или хипертонична криза, ама залагам на инфаркт.

# 141

Ами те реват за Халисе. Линейката е турска, колата е на Яхя, още повече че на носилката се вижда женски крак.
Получила е инфаркт или хипертонична криза, ама залагам на инфаркт.
Flowers Bouquet

Лека да е.

# 142
Знаете ли какво ми минава през ума, като видях Санджар на земята в безпомощно състояние.
Акън дали сам или с помощта на някого го е "проснал" в несвяст.
Може да го закара "добронамерено" в къщата си /нали имал там къща/. Да го държи насила  - само така Санджар би разбрал що за изрод е Акън.
Пък той сам ще се освободи да речем като понаучи нещо. Акън може да си е наумил да го ликвидира и да му разкаже това-онова преди "екзекуцията". А може Гедиз да се притече на помощ...

Знам ли - ей,така ми дойде на клавиатурата...

# 143
Марта до Акън има някакъв младеж, който гледа най-спокойно. Може би е с него.
  Тегава серия беше, но имаше хубави моменти, сцената с паник атаката беше висш пилотаж👍👏 Направо взех аз да се задъхвам с Наре, а Енгин как смени интонацията и сякаш проплака Това Наре с полутихо "е" толкова му беше трудно , но го каза.
  Хареса ми и Мелек как заговорнически снася информация на баща си 😂

И заговорнически те знаци на Санджар към брокера 😂

А Елван защо се шокира толкова, какво очакваше след като Свидетелства срещу свекърва си против мъжа си, и без това бяха в лоши отношения. Но тя бързо ще се съвземе, сигурна съм, не може да тъгува дълго за нищо, не е в натюрела и 🙂. Как се смях като дразнеше Менекше защо мъжа и не се прибирал и като взе да си пее.

А Каврук горкия все повече Потъва, а пък Зехра хал хабер си няма - май изобщо не го отразява, още един нещастно влюбен 😞Дано прогледне девойката, защото изглеждат един за друг.

Миг на щастие

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 00:31 от araselia

# 144
  • Пловдив
Знаете ли какво ми минава през ума, като видях Санджар на земята в безпомощно състояние.
Акън дали сам или с помощта на някого го е "проснал" в несвяст.
Може да го закара "добронамерено" в къщата си /нали имал там къща/. Да го държи насила  - само така Санджар би разбрал що за изрод е Акън.
Пък той сам ще се освободи да речем като понаучи нещо. Акън може да си е наумил да го ликвидира и да му разкаже това-онова преди "екзекуцията". А може Гедиз да се притече на помощ...

Знам ли - ей,така ми дойде на клавиатурата...

Тц. Има свидетели. Аз пък друго си мисля.
Не знаем кой е ударил Санджар. Да не стане така, че Акън да го е спасил и сега отиде коня в ряката.
Санджар да стане длъжник на Акън.

А аз се смях с Локи и Неждет.

# 145

Някой да имаше някакви съмнения...

# 146

Марта, аз нали бавно схващам 🙈- за кое точно, аз като Санджар се съмнявам в почти всичко 😏💔.
  Една различна усмивка измъчена, но топла 😍

# 147

Веднага познах,че крачи Санджар, много е специфична походката му.
Аз съм много доволна от снощната серия,розбира се само от картинките.Беше динамична и Санджар не изневери на образа си,не се подлъга от фалшивият клип,а реши сам да си търси истините.
Харесва ми,че успяват да водят диалог ГГ,досега основно си крещяха,но ми прави впечатление,че СЦ сближават много Гедиз и Наре.Общо взето където не го сееш ,там никне😬
Очаквах Мюге да се обърне срещу Наре,то и в живота става така.Затова хорато са казали -Не прави НЕ поискано добро.Мюге цял живот влюбена в Акън ,тя е живяла за мига ,в който ще са заедно,а сега това и беше отнето.
Елван направо да се мести при Наре.Това нейното не е мъж,да те изгони само защото си застанала на страната на правдата ,а за Халисе нямам думи-егоист на n-та степен.Дали ще е необратима раздялата им тепърва ще видим.
За трейлъра и аз мисля,че Акън ще се представи в добра светлина пред Санджар,но за щастие нашият е умен и няма да се  върже.😊😊😊
Последно искам да кажа ,че няма такъв поглед като на Енгин ,през екрана ми въздейства,незнам ако го видя на живо сигурно ще загина на място❤❤❤

Хубав и успешен ден,дами!😊😊😊

# 148

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден!
Да пием по кафе и към задачите за днес!

Араселия Two Hearts ами снощи, при онлайн гледането и превода - четох как в първия момент някои се чудеха кой всъщност е човека /нали предния кадър даваше как Акън нареди да му купят билет и каза, че тръгва след 1 час/. А в същото това време беше делото на Халисето - кой да предположи, че Санджар ще го пропусне?

Само като видях кадъра обаче - веднага се сетих за Йомер и  как изненада Елиф в самолета.
Този голям номер чепик не може да бъде объркан.

# 149
Добро утро,

Санджар, изпилзва услугите на най-добрия детектив.Heart

Серийката беше интересна...

Наре иска да запази бащата на дъщеря си, но въпреки, заявленията и, още живее в приказката, която си е създала,

за любовта си към Санджар..

А той, май ще излезе прав, в съмнението си, за какво го е обичала , тя.Thinking

Какъв е процента на жени, които ценят справедлбивостта, честността, лоялността, праволинейността в мъжа?

И какъв е процента на жени, които ценят забавните мъже?

Момичета, Hearts

Лек и приятен ден.

Общи условия

Активация на акаунт