Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 393

• 43 934
  • 747
  •   1
Отговори
# 375

https://www.youtube.com/watch?v=Yfr4d5zdXv0

Спомен, клипче от репортаж за "Една любов, два живота".
Релакс в неделя вечер.

Големи сладури!
Страхотни емоции преживяхме с тях!

Последна редакция: пн, 02 мар 2020, 07:42 от dunelia

# 376
# 377
Добър вечер и здравейте момичета.
Малко след полунощ, но
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА.
Бъдете здрави, усмихнати и много щастливи вие и вашите семейства.

Днес е и последният от зимните празници - Прошка.
Да бъдем добри и смирени, да обичаме и да бъдем обичани, да простим на тези, които са ни наранили или обидили, защото безгрешни хора няма.
Простете и на мен, че отсъствам толкова много.
             Хубави празнични дни, защото те предстоят.

# 378
  • Пловдив

Здравейте и добро утро.
Нашият ден понеделник дойде. Да гоподредим и довечера пред мониторите.
Успешен да е!

kami999, привет!!!

ДА ДОПЪЛНЯ!

Започва излъчването на сериала "Ако бях облак" в Латинска Америка.
Държавите и каналите, които ще го излъчват:

Последна редакция: пн, 02 мар 2020, 08:05 от mariana51

# 379
Добро утро,

Е, дойде понеделникът.Да видим.

Момичета,, Hearts

Лек и приятен ден.

kami999, Hug

# 380
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1234364005801775105

От официалния сайт на сериала, започнаха да подгряват:
Ще успее ли Санджар да открие истината, която търси?

Да де, там е въпросът.
И довечера няма да разберем - маслинови дръвчета в горичката - бол.

Чакам също и излизането на Локи от затвора, Неждет на свобода, Менекшето кого ще спасява - себе си ли, брат си ли... Ще лъже Санджар и ще чака защита от него ли...

# 381

"Щастието е когато „искам“, „мога“ и „трябва“ имат едно и също съдържание."
Михаил Литвак, лекар- психиатър

# 382
Добро утро момичета.
Прекрасен слънчев и усмихнат ден пълен с много положителни емоции.

А аз все бързам, все тичам, все съм на работа(тая работа край няма), станала съм като войник, стани, легни, на работа и все едно и също всеки ден.

Не мога да слагам снимки, защото не съм се научила как, или съм глупавичка, ама ще се науча.

Хубав ден на всички. Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 383

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден за тези които ще работят и да им е спорна работата!
На почиващите  - денят е прекрасен и само за разходка /поне при мен е пролет/.

Кой, където ще ходи и каквото ще прави - да се организира, че довечера ни очаква нова серия.
Колко ще е динамична не зная и не ми се гадае, но ако отделят повече екранно време на болницата и Халисето ще ме разочароват.

Не зная какво ще се случи в серията довечера, как ще бъде представено всичко - Санджар и Изабел, после Санджар и Акън, Наре и Гедиз, Наре и Мелек, семейство Ефеоглу и другите /Неждет, Локи/ но честно да си кажа, че моят интерес тръгва надолу.
И ще ви кажа защо - Наре и Гедиз не са ми приоритет. Те са за друг сериал. Нека да споделя с него, да са непрекъснато заедно - на работа, в къщи и прочие... Пък "загубеният в миналото" Санджар да си троши главата сам както намери за добре. За разнообразие Гедиз може пак си позволи да му тегли няколко юмрука в лицето с което да предизвика фурор сред фенките на Нар/Гед...
Историята която ми обещаха беше друга.
Хайде, дотук с очакванията ми както за сериала, така и конкретно за серията довечера.
Да не съм лош пророк, но ако продължават така - рейтингът ще продължи да пада.
Историята Наре/Гедиз не е интересна.

# 384
Привет,едва ще дочакам вечерта.
Марта,не мисли за Наре и Гедиз, още довечера ще видим потвърждение за любовта между Наре и Санджар.Споко!
Аз се притеснявам за това затишие около Менекшето,да не се окаже бременна 🤔
Приятен ден от мен 🥰
Приятен ден!

# 385

Ками, въобще не е трудно.Просто цъкаш върху втората иконка от дясно/на ляво и следваш каквото пише.
Прикачи от компютър - цъкваш и си избираш снимка откъдето искаш от твоите си папки. Т.е. спестяват ти качването с някоя програма /както беше преди/.
Ако искаш да е от нета - цъкаш на дългото поле, където пише сложи адрес /предварително копиран с десен бутон/ от някъде и натискаш само ентер на клавиатурата.
Сега ще ти сложа снимка.

Скрит текст:

Привет,едва ще дочакам вечерта.
Марта,не мисли за Наре и Гедиз, още довечера ще видим потвърждение за любовта между Наре и Санджар.Споко!
Аз се притеснявам за това затишие около Менекшето,да не се окаже бременна 🤔
Приятен ден от мен 🥰
Приятен ден!
Е, с това съвсем ще си затвърдя мнението.
Санджар никога няма да я остави.
Наре и Гедиз вече без проблем ще са си заедно.
А на мен Наре и Гедиз не са ми интересни.

# 386
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=0Tmvsn1MKCo

Озет към епизод 11:

"Не полудявай, не помага."

Въпреки всички усилия на Наре, Санжар е на една крачка от това да научи истините, които могат да доведат до неговия край. Среща се с Изабел от психиатричната клиника в Швейцария, в която Наре е била преди 8 години с бебето.

Санджар задава въпроси на Изабел, но  Гедиз намира отговорите.
Наре споделя всичките си тайни с Гедиз, има му толкова голямо доверие, че да му разкаже какво се е случило в психиатричната клиника в Швейцария

Изабел разказва нова приказка на Санджар. Запознава го с шекспировия герой Отело. Санжар е разтърсен от историята, в която Отело убива съпругата си с отровата на съмнението (подозрението).

Санджар отива в Швейцария, за да научи истината и се връща с отговори, които го карат да полудее. Отгоре на всичко среща Акън. Виждайки Санджар, Акън разбира, че Наре е в Турция и полудява.

След всичко преживяно в Швейцария, на Наре й е трудно да се справя със създаващата й трудности Мелек сама, в отсъствието на баща . Опитва се да унищожи мечтата на дъщеря си да живее заедно с майка си и баща си. Но при връщането си в Турция Санджар не се държи, както Наре очаква и това прави задачата й още по-трудна.

Слагам трейлъра и озета - да си ги припомним.
Стар тв, също напомня, какво да очакваме тази вечер - трейлърът, но с думите на Наре:

https://twitter.com/startv/status/1234367716468969472

Санджар нищо няма да научи!

Марта_49, не бъди песимист.
Продуцентите знаят заради кого се гледа и продава в чужбина сериала. От там идват печалбите, от продажбите.

# 387
# 388
  • Пловдив

Бисквитки с чай за тонус...

# 389
Наре- Гедиз и Наре- Санджар са двете страни на една и съща история.
Двете лица на една и съща монета.
Което и от тях да липсва основната история би била твърде постна и непълна.
СЦ ни забъркаха във всичко това и сега очаквам да разгърнат нещата докрай, като не пропускат нищо.

В озета към този епизод за пръв път усещам намек за смекчаване на взаимоотношенията между Наре и Санджар.
Може би мечтите ви най- накрая ще започнат да се сбъдват Simple Smile
Да видим Simple Smile
Всъщност аз отново няма да гледам довечера, ще го хвана към края и не знам, дали има смисъл да го пускам въобще или пак да си изчакам превода...
На вас желая приятно гледане!

Общи условия

Активация на акаунт