Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 393

• 43 873
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив

Веднага си личи гледането без мишката, която се използва за отскок...
А музиката - трепач, особено в сцината с боядисването и отпечатъците на ръцете.
Наре не спира през целия епизод да пита за Санджар, но на финала успя да си прокара желанието за работа в пристанището. И ще успее, Гедиз й каза, ще намериш начин и тя намери. Трябва да работи, трябва да устоява себе си. Санджар вероятно ще отстъпи или, и той ще се премести на работа там.
Предстои...

Докато работите или гледате епизода, да добавя и тази класация.
Най-популярните актьори от тв екрана за изминалата седмица. Тези за които се е споделяло най-много в социалните медии.
Ето линка: https://twitter.com/AdbaTv/status/1235171231839801344

Последна редакция: ср, 04 мар 2020, 15:00 от mariana51

# 571
Кой сега е номер 1 🏆👌👏

# 572
Здравейте,дами,за жалост ще гледам чак довечера, но съм щастлива с тази класация. Нашето момче с  много води. ♥️♥️♥️
Сега пак чакане до понеделник.😊

# 573

"Как да продължиш след като Съдбата те е разпиляла на хиляди парчета... Първата работа е да се измъкнеш от тази "пещера". Много хора го правят, но не се променят................................................................................."
Робърт Дауни Джуниър, американски актьор, продуцент и музикант.

Също, имам намерение, довечера да изгледам серийката...

# 574
  • Пловдив

За мен това е ключов момент за характера на Санджар. Не че вече не започнахме да го опознаваме.
Кога ще ни дадат, как той е преживял тези 9 години след раздялата с Наре, явно предстои.
Сценаристите имат един похват. В единия сезон нещата са от гледната точка на един от гл. герои, а във втори - на другия. Дали и сега ще е така, не знам, но след като научим всичко от миналото на Наре, ще ни запознаят и с това на Санджар. Не става въпрос непременно за втори сезон, убедена съм че ще има, може и да е по-скоро.

Та, Санджар винаги е бил като камък, Халисе явно не знае, как той е преживял любовта си. Майката му е дуднала и е решила да го задоми, останалото го знаем. 
Драмата със Санджар от миналото - предстои.

# 575
  • Пловдив
Изгледах с бг буквички Гедиз не е толкова дразнещ, но си следва свойте изгоди. Хареса ми разговора му с Яхя, а онази Дуду или там както е, явно много иска да стане снаха на Халисе. Елван жена с принципи, ще я заплашва Яхя тя отдавна взе решението за развод, много бих искала сега като ходи при Наре и нещо между Елван и Гедиз да се завърти, но едва ли.
Мюге за нищо не става, даже не могат да я използват срещу Акън уж психолог а така падна духом как ли си лекува пациентите не искам да знам 🙈
Санджар търси и ще намери истината. Наре че го обича обича го, и на Гедиз го каза няма да просто, но не съм казала че няма да се тревожа. Човек не се тревожи за всеки. Наре и клиниката наистина тъжен момент, страха че детето може да е от насилника 😢 не им е било лесно през годините нито на нея, нито на Санджар. Историята с Шекспир чудесно пасна и тук, при познаха се.
Така с бг букви ми се връщат надеждите, че Санджар и Наре ще си останат главните герои. Мелек чудесно дете, разсъждава като голям човек, дано вече с баща и майка успее да бъде щастливо дете.

# 576
Heart

Heart

Вместо да му оставят косата, стригането продължава, че и другите и те.

# 577
  • София
Изненадана съм от бързината и от сърце благодаря, на екипа, който прави превода! Two Hearts
Не съм чела в предишните теми и не знам знайни ли са тези момичета, ако да, то моля, споделете кои са!

Първия турски сериал, който започнах да гледам е "Прости ми" /и то не отначало/, защото бях бременна и последните месеци се отдадох на лентяйство и тв-то си бачкаще по цял ден.
Оказа се голям боклук и издържах около месец, казвайки си, че ненапразно сравняват тези сериали с чалга.

Този, който изгледах от първи до последен епизод с голямо удоволствие е "Черна любов", защото моя съседка, която няма интернет, чула че е награден с Еми и ме помоли да го гледа у дома. Изгледахме го  с руски титри за около 2 седмици ... по цели нощи будувахме и за малко не останахме без съпрузи. Grinning
Харесах го! Харесах и играта на Бурак и Неслихан.

Сега пак съм в айляшки период и си викам, я, да видя в Уикипедия в какво играят двамата след "Черна любов".
Започнах с "Дъно" - след 2 епизода спрях, продължих с Осман и отново... 2 епизода. Намирам го за изключително слаба продукция, язък за талантливия актьор!

Минах на "Дъщерята на посланика", изгледах пак два епизода, които ми се видяха средна работа и далеч от качеството на "Черна любов". След около 2 седмици продължих и за 3 дни /по-скоро нощи/ изгледах следващите 8 преведени епизода. Приключих с 10-ти в понеделник сутринта, потърсих тема и така попаднах на вас, момичета. Hug
От вас разбрах, че 11-ти, ще се излъчи същата вечер и заседнах пред компа. Не съм сигурна, че мога да чакам на седмица по епизод... не съм от най-търпеливите и направо ви завиждам за стоицизма!

И в заключение, макар да съм новодошла в темата, ще си позволя малка забележка... защо тук всичко е на живот и смърт!? Ако харесваш единия от главните персонажи /забележете - не актьорите!/, то задължително ненавиждаш другия! Никой не те пита, така ли е или не! Директно ти го вменяват.
Аз обаче не съм от обидчивите и ще ви следя, а и ако имам да кажа нещо, ще пиша! Stuck Out Tongue Winking Eye

Сега започвам да гледам преведения 11 епизод, да видя какво и кое съм разбрала или неразбрала... благодаря, още веднъж за превода!

# 578
  • Пловдив

harmonia_dd, това ще е визията на Санджар.
Гезид и той с подобна в трея, Акън също променен, че и боядисан...

# 579
# 580
Цитат
Гезид и той с подобна в трея, Акън също променен, че и боядисан...   
Hands Plus1Ами то заразно стана вече.Wink

# 581
  • София
Този път внимавах... и видях "виновниците", на които дължим удоволствието да гледаме, разбирайки... Йея, vertu, mariana51, Light и Evanjelin.
Благодаря ви, момичета, за труда и отдадеността! Heart EyesHeartFlowers Hibiscus

# 582
  • Pleven, Bulgaria
Привет,привет,момичета-кокичета!!!Започвам отзад напред и пак нещо ще пропусна да кажа,сигурна съм,но ще карам,пък до където стигна...
Арт Деко,добре дошла сред нас.Радвам се,че ДП предизвиква размисли и страсти и че толкова нови момичета се решават да слязат от балкона,за да споделят усещанията си.Единственото важно нещо е да запазим добрия тон и толерантност между нас,като съфорумки и между темите,които пишат по един и същ сериал.А ние обикновено сме много уважителни и толерантни към всички или поне се стараем да бъдем такива.Разбира се,това е фенската тема на Енгин във форума и ние сме тук,защото сме намерили място да изкажем възхищението си,уважението си и обичта си към човека и твореца Енгин Акюрек.Но не забравяме,че всяка тема е посветена на определен творец и техните фенове също обичат и уважават патроните си.Не смятам,че приемаме нещата на живот и смърт.Тук вече ще говоря от мое име,без да обременявам момичетата със собственото ми мнение.Аз лично,следя,гледам и съм фен на Енгин.Подкрепям всичките му проекти до край,с всичко,което мога.Знам,че не всички го харесват.Някои не харесват външността му,други-играта му,трети-определен проект.Уважавам мнението на всички,то с нищо не ми пречи и няма да промени моето собствено.Та,щом Енгин е в проект с актриса,тя за мен става също толкова важна.Не си позволявам да обидя негова колежка или да я критикувам в никакъв случай.Подкрепям я така,както и нашето момче.Това,че има различни мнения за героите в сериала е нормално,всеки си има предпочитания.Ако историята беше простичка,нямаше да има сериал и нямаше да се гледа.Обаче,когато се поставя под въпрос професионалността на Енгин Акюрек,или се пишат глупости и измислици за него като човек,просто не мога да се въздържа и изваждам нокти в защита.Не ми пречи да се критикува Санджар.Все още предстои да видим развитието в неговия образ,но точно както аз уважавам всички,очаквам и мен да уважават.Не говоря за форума,имам в предвид ТТ.Вчера прочетох при момичетата от темата на Несли,че някой е писал при тях явно с остър тон или обидно за тях.Не съм видяла поста,не знам кой го е написал,но те говореха за фенка на Енгин.Познавайки момичетата от тази тема задочно,някои от тях-лично,бих се осмелила да твърдя,че никоя от фенките на Енгин,които от години пишем тук,не би отишла в тяхната тема да пише обиди за Несли.Първо,защото си имаме наша тема и второ,защото не сме толкова зли и безчувствени.Ние скачаме единствено,когато видим обиди по Енгин.Съжалявам за недоразумението,не ми е приятно да виждам разделение,още повече,че всички харесваме сериала и сме щастливи от резултата от събирането на двама изключителни артисти на екрана.
Олеееее,заплеснах се......Извинявам се,но няма да изтрия нищо от това,което съм написала,защото наистина исках да кажа тези неща.
Арт Деко,радвам се,че ти харесва ДП и моля те,не спирай да споделяш какво те е впечатлило.Щом заглеждаш и други сериали и без да знам дали познаваш творчеството на Енгин,веднага ти препоръчвам да разгледаш първа страница на темата ни,където Марианка услужливо и много подредено е предоставила всички проекти на Енгин.Аз,разбира се,съм пристрастна,но съм сигурна,че ще намериш какво да гледаш и да ти хареса.Замислих се исе отказвам да изброявам подред,защото не мога да реша кой проект на кое място да сложа...Всички са страхотни за мен,а ти няма да съжаляваш .
Араселия,Марианка,усмихна ми се душичката от споделената класация от изминалата седмица.Някой нещо да опонира?Като гледам убедителната разлика в цифрите между първия и втория.....няма да стигам до третия.....Истина е,че феновете на Енгин в ТТ бяха много разгневени и се активизираха.Всеки ден имаше акции през изминалата седмица и това е видно от резултата.Е,вижда се кой има и кой не армия от поклонници по целия свят.Особено ме кара да се гордея,когато трябва да пишем държавите си-невероятно е от какви кътчета на света протяга ръце любовта към Енгин!Считам,че не са очаквали това разделение на публиката хората от продукцията,не са предвидили,че ще скочат феминисти,младежи и т.н.Освен това има и ужасно много току-що създадени профили,фалшиви,плюс това,че започнаха да се обединяват с фенове на други сериали,а и от самата официална страница продължиха да подклаждат противоречията,докато не избухна в ръцете им бомбата.Та сега ще сърбат попарата,а ние ще се караме помежду си.Но това са подробности.В последната седмица се мобилизираха имного от феновете на Неслихан за акции за двамата и подкрепа за сериала,което лично на мен много ми хареса и съм благодарна.Надявам се да обединим сили и да качим сериала ,Енгин и Несли на мястото,което им се полага.
Миранда,ако бях на твое място,не бих чакала до петък.Гледай,бе момиче,епизодът е супер!!!Какво е една безсънна нощ пред удоволствието да разбереш какво,къде и как?!...
Джули,споделям впечатленията ти от епизода.
Ваня С,теб специално те чакам.Винаги с удоволствие е да чета постовете ти.
Марта,теб те оставих за последно,защото ще преплета мнението си с отговора на твоя пост.Нали знаеш,че не съм по доказателствения материал.Аз съм си човек на чувствата.И за да не изменям на себе си,просто ще възкликна -Единадесети  епизод за мен беше страхотен!!!Хареса ми още като го гледах по картинки в понеделник.Но снощи бях възхитена!Мисля,че това беше най-хубавият епизод от всички досега.Всичко си идва на мястото с буквичките.Мисля,че Гедиз осъзна,че въпреки приказките на Наре,тя дълбоко обича Санджар и той/Гедиз/ няма никакъв шанс.Мисля,че ще помогне и на двамата да намерят себе си,да излекуват раните си.Видях много,много чувства.От всички.Мъчно ми беше за Елван-изпъдена,низвергната,само заради това,че е застанала на страната на истината.Дори за Мюге ми беше мъчно.Бях ужасена от това какво планира Акън за Зехра.Не искам да и навреди.Който иска да го спре,Каврук,Санджар,Гедиз...желаещи много,но да го спрат!!!
Сърцето ме заболя от вопъла на Санджар-Не можа ли да дойдеш 5 минути по-рана.И между другото,Араселия,мисля,ше той разбра за пръв път откакто се е върнала Наре,че тя все още го обича,затова беше усмивката му.
А сцените от клиниката в Швейцария с Наре,са уникални.Болката и достига чак до сърцето ти.Никоя жена не заслужава това!Да забрави подсъзнателно името на детето си,защото бащата може да е насилникът и!Бях права,че тя се хваща като удавник за единствената сламка в океана за това мъничко същество в момента,в който разбира,че тя е плод на любовта и със Санджар!Просто перфектно беше!
Абсолютно равностойни по емоционална сила са и сцените с Изабел.Въпреки,че тя не му го каза направо,той разбра истината от думите и.
Просто нямам думи и време да кажа всичко,което ме развълнува.Дано всички серии са такива!!!

# 583
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=uTzMUdJCUDw

Официалният акаунт в youtube на сериала ни, пусна този 13 минутен видеоклип със заглавие: "Легенда за Санджар и Наре".
Има ли подтекст за битката между феновете на.... Сещате се. Вижте в лайковете под видеото.

# 584

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 10:33 от Марта_49

Общи условия

Активация на акаунт