Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 393

• 43 835
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Не мисля,че ни готвят за финал,а по-скоро да си мислим за такъв.Сцената пред къщата ще е финал на серията ,най-вероятно ще ни подготвят за преломната 13 ,нищо чудно в 13 серия да ранят Санджар(например Акън) за да се чудим дали е подписал договор за следващите.😊

# 661
  • Пловдив

Ето и озета към епизод 12 - превод varva_2:

Вървя по дълъг и тесен път

Санджар и Акън влизат в път, по който вървят един към друг.
Наре и Гедиз водят отчаяна борба, за да предотвратят тяхната среща.
Акън не познава граници, когато трябва да използва слабите места на хората.
Преструвайки се на инвалид, стъпка по стъпка води Зехра към капана.
Вълнението на Зехра, че най-после е намерила човек, който споделя нейната съдба, оставя рани най-много в душата на Каврук.

Акън устройва капан за Зехра, но и на него му залагат клопка.
Гювен и Керем изправят Акън пред тежък облог.
Ако Наре и Гедиз го спечелят, Акън ще влезе в затвора, ако спечели Санджар, ще влезе в гроба.

Един човек, на когото Наре никога няма да прости върви към ръба на пропастта.
Тя се разкъсва вътрешно и изпада в нервна криза, защото не иска той да погледне в бездната.
Но тази криза ще доведе Санджар още по близо до пропастта.

Дългият и тесен път, по който тръгва Санджар води до края.
Той е с единия крак на ръба на пропастта, с другия отвъд него.
Тогава само с една дума Наре разбира, че Санджар й вярва.

# 662
Здравейте момичета!

Благодаря на момичетата за бързия превод на сериала и 2-рия фрагман!

Скрит текст:

Изгледах серията този път ми беше по лесно.

Ах този Санджар....не вярва на близките си, на Наре , а  отново  повярва на лъжите на Акън.
Акън му знае слабото място и хубаво го манипулира. Наре отишла да развали сватбата на Санджар намушкала Акън ,защото я спирал да отиде и той отново му повярва.Направо ме е яд на неговата недоверчивост.
Каква силна любов има между Санджар и Мелек.Тя не може да яде пица докато не дойде баща и.Присяда и.Даже пита майка си без него не и ли присяда пицата.
Санджар никога не е разказвал на никого дори на майка си за своите болки през тези 8 години.Държал се е като камък, но не иска да и прости за това което направи с Наре, но я пуска в Конака.Преживял  е болката сам през тези години и не вярва на никой от близките си.
Зехра и тя страда от добротата си.Ах този Акън как щателно я наблюдава ,прицели се в недъга и куцането и го използва в своя полза като сменяше гумата куцаше и Зехра го съжали и спря да му помогне.
Дано не и е направил нищо!
Лек ден ,момичета!

# 663

Ако Наре и Гедиз го спечелят, Акън ще влезе в затвора, ако спечели Санджар, ще влезе в гроба.

Благодаря за превода на озета Hug
Звучи вълнуващо!

Време за спекулации Smirk

Посланика показа нещо на Санджар в първия трейлър, може би това е местонахождението на Акън или още по- лошо снимки или видео с него и Зехра.
Познавайки циничната натура на посланика, дали не е показал същото и на Гедиз (така би гушнал пари и от двамата), мисля, че това му отива Smirk

Така се формират два отряда преследвачи Stuck Out Tongue- Санджар/ Каврук и Гедиз/ Наре.
Въпроса е кой ще стигне пръв до Акън?
Може би Мюге ще изпревари всичките Thinking

# 664

Вълнението на Зехра, че най-после е намерила човек, който споделя нейната съдба, оставя рани най-много в душата на Каврук.

Тя се разкъсва вътрешно и изпада в нервна криза, защото не иска той да погледне в бездната.

Това най-много ме заинтригува. За Гювен не се и съмнявам, че ще изтъргува Акън, но да видим кой ще спечели търга.
А дали думата не е "Наре"?
Благодаря за превода на озета.

# 665

Скрит текст:

[/color][/i][/b]
Flowers BouquetFlowers Bouquet

# 666
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте.Добре,че е последното изречение в озета,че направо бях настръхнала....Благодарности на Варна за превода!Не знам за вас,но аз се приближавам към нервна криза също като Наре и кулминацията и ще е в понеделник.Най-после хората от продукцията се замислиха как да привлекат интереса на зрителите с фрагманите и озетите.Алелуя!!!
Доста страшничък е втория трей!Момичетата,които винаги са готови за превод,златни сте!Моето мнение е,,че Санджар със сърцето си знае истината,но се страхува да я приеме.Страхува се,да приеме,че всъщност е бил екзекуторът на Наре.Да,имало е много фактори,допринесли за решението и в онази нощ,тя е била предадена от баща си,насилена от доведения си брат,но недоверието на Санджар е решаващия фактор.И Санджар ще трябва да се изправи пред ужасната истина най-сетне.Как ще се справи с нея?Нямам ясна идея.Наре е единствения човек,който може да му помогне.И както тълкувам от трея,мисля,че тя точно това ще направи.Бих искала да му разкаже тя самата какво е преживяла,как точно са се случили нещата,да му даде дневника да прочете.Но много се съмнявам,че това ще го видим доста по-назад в сериала,когато тя също осъзнае,че все още го обича и за това толкова се притеснява за него.
Не мисля,че Акън ще насили и Зехра,по-скоро ще инсценира нещо такова и ще накара всички да повярват,че го е направил.Не съм психолог и не знам как действа мозъка на такива хора,но според мен той дори с Мюге не е имал близки отношения,колкото и да я е залъгвал през годините.Мисля,че по свой си начин той е верен на Наре,защото в болния му мозък тя е неговата любов.Но Санджар няма да го намери в онази стая, иначе там би приключило всичко.Ще има още много ядове да берем с него.
А Санджар чрез сестра си ще изживее и разбере това,което се е случило на Наре.Разликата е в това,че Зехра има семейство,което я обича и ще я подкрепи,докато продажния баща на Наре дори след случката е продължил да държи Акън близо до дъщеря си и явно е имал договорка с него да ги оженят.За парички,разбира се.
Арт Деко,в никакъв случай не съм споменала,че си обидила Енгин,не съм го и помисяла.Просто пиша рядко и използвам поста си,за да споделя различни впечатления.Не се засягай,моля те.
Джули,относно Яхя....Ако кажа да не му прощава,ще вляза в противоречие със самата себе си.От самото начало повтарям,че се поставям на мястото на Санджар и искам Наре да му прости,след като той разбере грешката си и се покае,разбира се.Разликата между двамата братя обаче е,че Санджар е честен и доблестен,способен да разбере,че е сгрешил и да го признае.Докато Яхя,досега е показал единствено,че е Чехлълчо/много ми харесва прозвището,което му дадохте/ и безхарактерен мъж.Затова и всички го пращат насам-натам и го командват.Но все пак той е брат на Санджар,дано намери някъде в лутането си поне частичка от честността,смелостта и характера на батко си.Ако се осъзнае,разбере,че обича Елван и помоли за прошка,да заповяда.
А,забравих да споделя нещо важно....Не ви ли направи впечатление,че майка  и син Ефеоглу,не са много близки.Защо една майка не е поискала да подкрепи детето си при неговата загуба,защо не е поискала да облекчи мъката му,защо е трябвало да разказва на планината какво му е било???А думите на Санджар,че не знае как да и прости???За мен те означават,че няма да знае как да прости и на себе си.А за вас?
Охххх,закъснявам....Отивам да се трудя.Хубав ден на вас!!!

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 13:37 от Теменужка Христова

# 667
  • Пловдив

Нова снимка с фенка.

Да допълня:
Снимката е от 1 март. Това е руска блотърка, която от 9 години живее в Турция. Прави обиколки на места, където се снимат турски сериали. В момента е в Мугла и е обещала всеки ден да пуска по нещо. Вече е пускала снимки с Неслихан и Ураз.

В този ден, Енгин се е снимал и с други фенове.

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 14:12 от mariana51

# 668
Момичета, не знам за вас, но аз бих искала да видя нещо такова.

# 669

Момичета благодаря за превода на озета и новата снимка!
Аз мисля, че при тоя силен рейтинг няма да има финализиране на сриала .

Сценаристките ще качват Санджар на скалата , ще го свалят докато се научи да вярва на любимите си хора! Това му е проблемът на него.

# 670

"Има и такива хора, чийто присъствие запълва нищото и го превръща във всичко! "
Блага Димитрова, бг поетеса и писателка
Heart

Момичета, не знам за вас, но аз бих искала да видя нещо такова.

И аз.Hug

# 671
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1235889950844948482

Започват да ни подгряват с неща, които вече ни подсказаха.
Интересно, кое ще е финал на епизода. Няма да разберем всичко.
Санджар на скалата или Санджар пред вратата на хотела, където вижда Зехра.
Може пък вътре да я няма Зехра, а само якето й да е пред вратата...
Може вътре да няма никой. Оххх, пък и аз... И така ще е, до 9 март.

И нещо от сета.

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 16:47 от mariana51

# 672

"..............................Ако това, което чакаме, ни е наистина нужно, ще издържим този тест с чест."
Елчин Сафарли, азербайджански журналист и писател

# 673

Харесва ми този колаж в очите им се чете, нежност и топлота!

# 674
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1235977774554386432

Подгряват ни - з дни до новия епизод.

Наре: Санджар върви по края на пропастта. Много продължително гледа надолу. Всеки момент може да се препъне.

Общи условия

Активация на акаунт