Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 393

• 43 817
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро,

Текин Булут.Heart

Момичета, Hearts

Приятна неделя.

# 61
  • Пловдив

https://twitter.com/RoxaniAkyurek/status/1231146418414538752

Не ме заблуждавайте... това не е истинското видео!!!

Ще пързалят Санджар. Че той по физиономиите, които видя отдолу и тези към момента разбра.

# 62
Чудно ми е този благ човечец Гедиз как ще се превърне в комбинативен манипулатор, та да дирижира играта и каква ще е ролята на Наре.

Може би не сме видяли, всичко от него все още Smirk
Може би несподелените му чувства към Наре ще натежат в един момент и той ще се промени...
Може би вече няма да е толкова благ Smirk
Ще видим, какво са ни подготвили сценаристките Simple Smile

# 63
Изказването на Гедиз, че до сега Санджар е раздавал картите, а сега той ще го прави ми е леко непонятно..
Какви карти е раздавал Санджар?
Единствения, който държеше козовете до този момент беше Акън.
Той дирижираше живота на всички.
Останалите само се справяха с последствията.

Може би, от тук нататък играта ще се промени, но досега нещата стояха така.

Привет Two Hearts
Гедиз и Наре в комбина срещу  истината която иска да открие Санджар - аз така разбирам нещата.

Но не виждам никаква логика  в поведението специално на Наре /от това което ни представиха в озета/.
Значи, не може да искаш някой да ти повярва безпрекословно на нещо което си казала,  после този някой има възможност да научи истината  - а ти да го спираш по възможно най-глупавия начин. Да му "доказваш", че всъщност той е бил прав да не ти вярва.
Недомислица някаква си се получава.

Кой всъщност ще изглежда глупаво в случая? Не и този който, въпреки изминалото време има право да научи. Той цели 9 години е живял в някакво заблуждение, което пак повтарям - в настоящето е ясно на Наре. Тя знае какво представлява Акън, но в същото време ни показва, че въобще не знае и познава Санджар.
За тези години тя е трупала в себе си също толкова много обида и гняв срещу него - че е изоставена, че не е обичана достатъчно, че не са ѝ повярвали.

Казвах го и пак ще кажа - ако има някакъв, дори и минимален шанс  Санджар и Наре да се разберат, да се опростят и в крайна сметка да дадат заедно /повтарям заедно/ нещо на дъщеря си - то трябва всеки да види нещата през очите на другия. Да разбере другия - защо е постъпил така или иначе.

Дотук - аз не виждам да се случва нещо подобно, а сериалът можем да кажем, че почти се преполови.
Да оставя все пак нещата в писалките на СЦ и дано да ми дадат правдиво продължение и най-важното отговори на въпросите които възникнаха след изгледаните вече 9 серии.

1. Къде е тази легендарна и страстна любов с която презентираха историята?
/Такава не виждам. Ако някой има примери - да ми ги каже./
2. Мелек докога ще се гледа почти сама?
/Детето се нуждае от истински дом, семейна среда и училище/
3. Наре била самотна майка, която трябвало да работи и да гледа детето си?
/До този момент тя само товари това дете с проблеми.
Интересно ми е защо всички разумни мисли, СЦ ги изказват точно с Мелек и Каврук?
Въпреки, че за важни неща - те премълчават истината./
4. Защо искайки да покажат приятелството между Наре и Гедиз допуснаха -  Наре да живее в къщата на Гедиз и той дефакто да я издържа?
/Не видях да е била в качеството си на квартирантка и да плаща наем.
Сега я метнаха в къщата на Каврук и пак същото./
5. Халисето се възмути, че  Санджар помагайки на Наре  ще ѝ даде статут на държанка.
Гедиз какъв статут ѝ дава?  Избира ѝ дрехи, влиза в стаята ѝ посред нощите, караули пред вратата ѝ.
Самата Наре какъв статут си дава сама ?
6. Сега отново Наре и Гедиз /обсъждайки общ план в къщата на Гедиз/ срещу Санджар - какво искат да ми покажат СЦ?
/Представете си, че съм най-обикновен зрител - нямам интернет, нямам поглед в ТТ или Инстаграм, не чета и не обсъждам никъде сериала/. Мога да си въобразя например, че всичките среднощни срещи и това "обсъждане" насаме в спалнята на важни въпроси може има и някакво продължение...

Имам още въпроси, но да спра до тук.
Не зная как СЦ ще накарат зрителите да повярват в измислената от тях легендарна любов, но равносметката ми дотук е следната: в началото ме накараха да намразя и да критикувам Санджар, а сега - Наре.
Ако с очакването на обещаната голяма и страстна любов, мислят да задържат публиката - трябва наистина да са доста самоуверени.
Защото дотук не видях нищо подобно.

# 64
  • Пловдив
[/color]

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1231488865866637313

От акаунта:

Халисе: Ще ни разделиш и ще вземеш сина ми?
Наре: Аз не искам мъж. Искам живот г-жо Халисе.
Санджар: Навсякъде тъмнина. Доверяваш се на този, който е завързал
очите ти.

# 65
Марта, как да видиш нещо, което го няма. Минали са 9 години да не виждаш някой толкова време си е липса, която изисква време да се възстанови. А до сега няма такава възможност. Цветовете на тяхната и без това много крехка  както се оказва връзка са изчезнали, сега е черно-бяла

Благодаря за преведени анонс - много искам мрака в живота на Санджар да се разсее и да види  цветовете на щастието да обича и да е обичан.

# 66
Здравейте, отново в нова тема 🤗🤗🤗🤗
Малко поизостанах с гледането и съответно с писането ми 🤭🤭🤭
Изписали сте цяла тема 🤫 нова се задава Simple Smile
 Аз май този път ще съм много негативно настроена... 🙄🙄🙄
Доколкото знам СЦ ще творят и по новия филм на Еркан със сложната фамилия...
Да си кажа и следното първия сезон на карадениз беше брутален, но казвам беше след това боза!!!
Тука ще се случи същото Simple Smile ( мое мнение, никой не карам да се съобразява с мен)
Да се върна на епиозда..
Чудя се даже дали да коментирам... Извъртат нещата!!!
Наре си търси нейното да е вече сама, нккой да не я притиска... Така с 1 куршук 2 заека акън и ефето...
Малко и беше заплашването от страна на Санджар... Ма наистина малко.. Защото идваш, след пореден скандал с Акън и се сещаш че Ефето съществува...
Както съм писала и като гледам сц на къде отива... Единственият, който гонлъжат както му дойде и уж го предпазват е Ефето, а той иска всички да му казват нещата такива каквито са...
Изяде си боя защото беше прав Наре заради това си замълча, защото той я спря!! А тя нека си получава пристъпите...
Казах Наре... УжасТ послвдните 2 епиозда е толкова ама толкова егоистична, че направо превъртвам нещата с пръст, чакай ся коя си ти да седнеш и да кажеш на санджар да остави Акън защо какво ни се спестява??
Накрая да не се окаже че има нещо което все още не се знае...
Санджар си пропиля целия живот за да я търси... Ааа винаги бих застанала зад изстрадалия ама сори, егоистка е Наре пълна даже и за Мелек нв и дреме продава я за жълти стотинки и то на баща си...
Колкото до Акън играта му е брутална... Всички да се страхуват  от него доста добре си хвърля карите... А едва сега започва!!!
Санджар както казвах хич не е глупав знае, че всичко крият... Заради него основнл се гледа.. И както ксзвах черния е по бял от всички около него казвах
.. СТРОГ, НО СПРАВЕДЛИВ.
Не искам да коментирам на къде ще ни отведе сериала че вече ми става лошо 🤭🤭🤭🤭
Държат нещата едно разкриват едно закриват... Ся ще гоним акън 5 епиозда и той сезона свърши 😂😂😂😂
Нещо хич не мога да схвана нещата и това запълване на дупки и разводняване...
А да забравих да кажа Наре в момента ми е черна ама по черна от овцЪ нямам точната дума да я опиша.. Ама  най страда детето Simple Smile
Да санджар я ревнува и то много, но си мисля че в 10 епиозд ще има застреляни хора 😂😂😂
Някак 2 фрагмана са ми леко  тегави...
Доста по късно се сетиха за съда  заради отвличането 😂😂😂
Бах как са ми разхвъляни мислите....
Мачкай Санджар... Това мога да кажа то ми писна всеки да го мисли него, негонникой не го жали щото вярвате ли истината им била такава нека бе.. Да видим в понеделнкк какво ще става!!!!
Хубава неделя на всички!!!!
И успешна седмица!!!! 🧐🤫🤭🧐

# 67
Наре отдавна е надживяла недоверието на Санджар от преди 9 години.
За нея беше важно, тогава да и повярва. Сега, след 9 години той се сети, че иска истината, а тя трябва да му се обяснява и да му дава доказателства! Ай стига бе!
И, какво ще промени това?

# 68

"Най-важните въпроси се решават в спалнята"...  Каква велика мъдра мисъл - /не съм я измислила аз/.

А...а, или може би Наре все пак иска да предпази Санджар да не убие Акън, защото може да влезе в затвора или пък сам да се затрие по някакъв начин и  така ще се лиши от безплатната бавачка на Мелек /маскирана под името "баща" /. А Гедиз е алтернативата  - приятен, забавен, прекарва си добре с него - затова "бавачката" трябва да е жива...

Интересно защо отново е в конака на Гедиз - значи предателствата на Мюге /способствали интригите на Акън, заради което 9 години от живота на Санджар бяха зачеркнати , както и отиването му в затвора/  - така лесно-лесно бяха приети и опростени? 

Защо? Защото Санджар е онзи глупав и недодялан селянин и двамата проевропейски мислещи  могат лесно  да елиминират, раздавайки свои карти за игра?
Подценяват го, унижават го по този начин  - но нали според Наре всичко си е заслужил....
Хем знаят, че той няма да се откаже - хем ще го правят на глупак.

Ако това е стратегия на Гедиз да отдалечи още повече Наре и Санджар един от друг, а той да се "яви" закрилникът на бЕл кон - халал да ѝ е на Наре такъв партньор, пардон приятел. 

# 69

- Момиче, ако позволиш, нека да поръчам малко кафе? Или чай? Или коктейл?
- Не ме обременявайте с избор! Още не се познаваме, но вече ме вбесявате!

Пак, от рускини.Wink

# 70
  • Пловдив

https://twitter.com/RoxaniAkyurek/status/1231511987466711040

Каврук, не казвай такива неща на приятеля си... може да получи инфаркт!!!

# 71

https://twitter.com/RoxaniAkyurek/status/1231511987466711040

Каврук, не казвай такива неща на приятеля си... може да получи инфаркт!!!

Изглежда, странникът-Каврук, още от малък са го подценявали, а той, за "благодарност" е мълчал.Thinking

Сега се опитва да дава мъдри съвети, но като че ли е късничко.Thinking

# 72
Наре отдавна е надживяла недоверието на Санджар от преди 9 години.
За нея беше важно, тогава да и повярва. Сега, след 9 години той се сети, че иска истината, а тя трябва да му се обяснява и да му дава доказателства! Ай стига бе!
И, какво ще промени това?

не виждам да го е надживяла тя това недоверие.... Simple Smile просто още повече забърква каши от една на друга... Simple Smile

Искам да видя действието от страна на Акън хич другите не са ми интересни 😂🤭🧐🧐🧐
Груба ли съм.... Малко може би, но все пак ако не е Акън да е точния злодей няма да го има сериала...дългата любов и прочие, аз не ги искам да се убиват един друг.... Нека нали ЧернияТ Санджар да страда, пък кфото било в миналото било то затова се казва минало.. Simple Smile
Ама нейсе, аз ако бях сценарист добре че не съм всеки ден ново 20 щеше да е 😂🤭

# 73
  • Пловдив

не виждам да го е надживяла тя това недоверие.... Simple Smile просто още повече забърква каши от една на друга... Simple Smile

Ама нейсе, аз ако бях сценарист добре че не съм всеки ден ново 20 щеше да е 😂🤭

Ами то си е така. Във всеки епизод има "каша". После я духат, за да не се опарят, но не се получава. По-важно, колко ще са солени или сладки.
За всички се отнася. Иначе, какво ще гледаме, какво ще е интересното - монотонно тъпчене на едно място ден след  ден ли? А колко лъжици трябва да изядем до края на историята? Особено ако кашата е с маслини - що дървета има... Има за Санджар, за Наре, за Гедиз, за Мюге, за Яхя, за Елван, за посланика, за Акън, за майките...
На някои сега им ги приготвят - кашите.
Според мен, сцеранистките до края на сезона си знаят работата, т.е., да готвят каши...

# 74
Да сложа малко мили сцени брат-сестра. Засега Зехра и Мелек държат първенството по чисти сърца 🤗

Изглежда е имало live в инстаграмa на Джемре с трите хубавици, аз нямам инстаграм, могат да ги питат нещо, но едва ли ще отговорят за сериала ако е 🙂

Последна редакция: нд, 23 фев 2020, 16:43 от araselia

Общи условия

Активация на акаунт