Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 393

• 45 054
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Марианче, любимата му сестричка на Гедиз е, какво да прави, пък и полза от обвинения инатякване няма, станалото - станало. Аз обаче си мисля, че след като тя видя записа няма как да продължи да съдейства на акън, много ще я боли веднъж че е излъгана и втори път за лъжовната си любов, изгубените години обаче как ще изтрие тази сцена от съзнанието си. Тя е добър човек.

# 91
  • Пловдив

Любима сестра, любим брат, любима майка, любим приятел, любима по принцип...
Ами да - все любими хора. Всички грешат, защото няма безгрешни, но интересно е, за кои грешки има прошки, за кои няма или за кои ще има, за кои няма да има. От какво ли зависи нашето разбиране или неразбиране на персонажите, симпатии или антипатии? Колкото е по-сложен един персонаж или обратното, по първичен, разгадаем?

# 92

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден!

# 93
Добро утро,

"Има хора с такава сияеща красота в очите, че не оставят място за проблясъци на разум. Глътваш и езика и ума. Само чуваш пришпореното си сърце!"
Даян Сетърфийлд, английска писателка

Момичета, Hearts

Лек и приятен, очакван понеделник.

# 94
  • Пловдив

Здравейте и добро утро.
Понеделник е... Да го подредим добре и довечера на линия.

# 95

"...................................В периоди на бедствия и смут се раждат и добри неща. Защото най-здравата стомана се калява в най-силния огън. И най-ярката звезда свети в най-тъмното небе."
Анди Андрюс, американски корпоративен лектор, хуморист и писател на бестселъри в жанра съвременен роман и книги за самопомощ.

# 96
Добро утро в понеделник!
Днес е денят ни за кино.

Дано сценаристите са написали една интересна откъм събития серия. Вярно е, че Енгин ми липсваше на екран, но не искам да превръщат сериала в боза. Продължавам да съм оптимист за финала - искам любовта да победи.

Как не омръзна на турския зрител насилието, което присъства във  всички сериали?  

Пожелавам ви лек ден и спокойна седмица.

# 97
Добро утро, момичета.
Да видим довечера покрай тестетата с карти пожар ли ще гасим или ще гърмят бомби.
Пожелавам ви хубав ден и спорна седмица.

# 98
Добро утро, момичета.
Да видим довечера покрай тестетата с карти пожар ли ще гасим или ще гърмят бомби.
Пожелавам ви хубав ден и спорна седмица.

Уф, не знам какво ни чака 🙄

Но трябва да сме подготвени 😉

# 99
Здравейте момичета!

В  очакване сме на поредната серия довечера!  Обещават ни серия огън!

За хубав ден, усмихнат Санджар!
Лек ден момичета!

# 100
Стана обяд, да вземем да хапнем нещо Grinning

# 101
  • Пловдив

https://twitter.com/startv/status/1231842696370827265

От сайта на Стар тв:

Есра Къзълдоган, която изпълнява ролята на Мюге, разказва за характера й.

Въпрос: В сериала "Дъщерята на посланика", вие изпълнявате ролята на Мюге. Може ли да опишете героинята, която играете?
Есра: Мюге е умна, способна да стои на краката си, любяща, но слаба жена, завършила медицина и психология. Когато става въпрос за слабости, тя може да загуби равновесие. Става раздразнителна, способна да прави грешки, докато се справя с болката. Защото борбата с реалностите на живота и болката е интересно изпитание.  В този изпит може да се срещнете с вашите страни, които никога не сте знаели за себе си, и ще бъдете изненадани. И те са изненадани, и изумени от Мюге. Да, тя е силна и се бори, но понякога е безсилна и уморена. Характер, пълен с контрасти, като всички хора..

Въпрос: Женските герои в поредицата са силни и предизвикателни. Те си позволяват всичко, защото обичат. Дали тези героини представляват турската жена и ще им служат като пример? Смятате ли, че това също влияе върху начина, по който сериалът се харесва толкова много?
Есра: Не знам дали тези героини представляват турските жени и дали са за пример. Разказваме история. Зрителите всъщност тръгват на пътешествие с нас, докато гледат тази история. Те преживяват моменти, когато се озовават на това пътуване, ядосват се, радват се, веселят се, разочароват се, разстройват се и чувстват много други емоции. Накратко, споделяме една история. Всъщност е по преценка на зрителите,  да вземат ли пример или да си помислят, как са представени в този момент. Но има голям интерес към "Дъщерята на посланика", както в нашата страна, така и по света, което ни кара да чувстваме, че можем да разкажем нашата история правилно и красиво.

Въпрос: Какво ви впечатли най-много в проекта?
Есра: Толкова много... На първо място, проектът се работи с много внимание и старание от самото начало. Това е много ценно. Беше дълъг подготвителен период. Голямо внимание бе обърнато на сценария, селекциите на актьори, местата за изпълнение и т.н. Нашите режисьори Емре Кабакушак, Мурат Аксу и Зелиха Орман, създадоха света на тази история със своите знания и опит на високо ниво и красиви сърца. Целият екип и моите приятели актьори работят с голяма вяра. Имаме много добър сценарий. Вярваме си и се доверяваме един на друг.  Можем да го видим от зрителите, какво получаваме. Всичко това е много впечатляващо и удовлетворяващо.

Въпрос: С какво мислиш, че е по-различен "Дъщерята на посланика"?
Есра: Мисля, че разликата се дължи на причините, които обясних по-горе, качествена и искрена работа. Ние сме екип, който обсебено обича и се грижи за работата си. Ние сме като класа на трудолюбивите, работим в солидарност дори и в най-трудните дни. И не забравяйте... Всичко това има значение.

Въпрос: Кои са причините, които ви привличат в характера на Мюге?
Есра: Това, което ме привлича в Mюге е, че е пълна с контрасти. Тя съдържа всички човешки чувства и не е идеалния характер. Това е истинска благословия за актьора. Не винаги върви по права линия, има възходи и падения. Много истинска. Изненадваща и неочаквана. Приятно ми е да я играя.

Въпрос: Каква Мюге ще видим в бъдеще? След като научи за действията на Aкън, какво мислите, че ще предприеме Мюге?
Есра: Повярвайте ми, аз също не знам. Дясната и лявата част на Мюге никога не са известни. Трябва да зададете този въпрос на Айше Ферда Ерйълмаз и Нехир Ердем, които написаха този красив сценарий, пълен с изненади.

Въпрос: Какво бихте направили, ако бяхте в такава ситуация?
Есра: Знам, че ако попадна в такава ситуация, определено нямаше да се държа като Мюге. Да, това е много болезнено, да, това е много трудно да се приеме, но ако се сблъскам с човек, който е претърпял нещо подобно, никога няма да мога да се съсредоточа върху съжалението си.  Бих искала да помогна, да подкрепя и защитавам този човек. От всички, от всичко и дори от себе си, ако е необходимо. Човекът, на когото ще търся сметка, е престъпникът, а не жертвата.

Въпрос: Какво бихте рискували за любовта?
Есра: Не искам да рискувам нещо за любовта. (Сме се...) С течение на времето вашето определение за любов и начина, по който изживявате любовта, се променят и мисля, че трябва да се променят... Не можете да живеете така, сякаш сте на 18 години. Щастлива съм, когато се чувствам истинска и искрена, като течаща вода по мой собствен начин. Не е ли любов, да позволиш на някого наистина да те обича, да отвориш сърцето си, да се довериш, да стоите рамо до рамо в радости и трудности?

Въпрос: Снимките продължават в Мугла. Да бъдеш в такъв красив град е късмет? Бихте ли ми разказали за обстановката на снимачната площадка?
Есра: Наистина невероятен късмет. Откровено, понякога не ни се връща в Истанбул. Толкова ни липсваха зеленината, малките сгради, преплитането с природата и животните. Звучи толкова добре за всички ни. На снимачната площадка, разбира се, се отразява спокойствието на този град.

Въпрос: Освен актьорството, ваши хобита и т.н., имате ли такива?
Есра: Много обичам да плувам. Редовно плувам 2-3 дни в седмицата от около 7 години, въпреки че за съжаление,  трябваше да си взема почивка, защото имах увреждане, но се опитвам да се възстановя бързо. Плуването е задължително нещо за мен.

Въпрос: Какво бихте правили, ако не бяхте актриса?
Есра: Имам професия, която не е много различна.(има магистърска степен по актьорско майсторство) Преподавам уроци по актьорско майсторство. Имам студенти, които много обичам и уважавам, а сега почти всички са мои колеги.  Взаимно очакваме сериалът да влезе в лятната ваканция и да започнем отново уроците.

Въпрос: Какво бихте искали да кажете на зрителите оттук?
Есра: Искам да им благодаря. Нашата работа е задължение към зрителите. Дори и да направите всичко възможно, няма да можете да съществувате, ако зрителите не искат да гледат. Благодаря, ще се видим в следващите епизоди.

ДОПЪЛВАМ СИ ПОСТА:

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1231847478820921344

От официалния сайт:

Зарових главата си не в пясъка, а в безразсъдство.
Не е време да забравям, време е да намеря.

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1231915426839322624

От официалния сайт:

Да започнем играта "Сляпа баба".
Кой ще бъде първият хванат?

http://www.ranini.tv/dizi/sefirin-kizi

И Ранини се събужда от време на време.
Преразказва озета за епизод 10.

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 14:27 от mariana51

# 102
# 103
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/B881tC9gfik/?igshid=142clpg49pnwq

Режисьорът ни напомня - тази вечер епизод 10.

# 104

"Съдбата все ще намери начин да ти каже нещо важно. Без значение как и чрез кого...
Уши и очи да имаме. И душа да чуе!"

Мария Лалева, бг авторка

https://twitter.com/startv/status/1231842696370827265

От сайта на Стар тв:

Есра Къзълдоган, която изпълнява ролята на Мюге, разказва за характера й.

Въпрос: В сериала "Дъщерята на посланика", вие изпълнявате ролята на Мюге. Може ли да опишете героинята, която играете?
Скрит текст:
Есра: Мюге е умна, способна да стои на краката си, любяща, но слаба жена, завършила медицина и психология. Когато става въпрос за слабости, тя може да загуби равновесие. Става раздразнителна, способна да прави грешки, докато се справя с болката. Защото борбата с реалностите на живота и болката е интересно изпитание.  В този изпит може да се срещнете с вашите страни, които никога не сте знаели за себе си, и ще бъдете изненадани. И те са изненадани, и изумени от Мюге. Да, тя е силна и се бори, но понякога е безсилна и уморена. Характер, пълен с контрасти, като всички хора..

Въпрос: Женските герои в поредицата са силни и предизвикателни. Те си позволяват всичко, защото обичат. Дали тези героини представляват турската жена и ще им служат като пример? Смятате ли, че това също влияе върху начина, по който сериалът се харесва толкова много?
Есра: Не знам дали тези героини представляват турските жени и дали са за пример. Разказваме история. Зрителите всъщност тръгват на пътешествие с нас, докато гледат тази история. Те преживяват моменти, когато се озовават на това пътуване, ядосват се, радват се, веселят се, разочароват се, разстройват се и чувстват много други емоции. Накратко, споделяме една история. Всъщност е по преценка на зрителите,  да вземат ли пример или да си помислят, как са представени в този момент. Но има голям интерес към "Дъщерята на посланика", както в нашата страна, така и по света, което ни кара да чувстваме, че можем да разкажем нашата история правилно и красиво.

Въпрос: Какво ви впечатли най-много в проекта?
Есра: Толкова много... На първо място, проектът се работи с много внимание и старание от самото начало. Това е много ценно. Беше дълъг подготвителен период. Голямо внимание бе обърнато на сценария, селекциите на актьори, местата за изпълнение и т.н. Нашите режисьори Емре Кабакушак, Мурат Аксу и Зелиха Орман, създадоха света на тази история със своите знания и опит на високо ниво и красиви сърца. Целият екип и моите приятели актьори работят с голяма вяра. Имаме много добър сценарий. Вярваме си и се доверяваме един на друг.  Можем да го видим от зрителите, какво получаваме. Всичко това е много впечатляващо и удовлетворяващо.

Въпрос: С какво мислиш, че е по-различен "Дъщерята на посланика"?
Есра: Мисля, че разликата се дължи на причините, които обясних по-горе, качествена и искрена работа. Ние сме екип, който обсебено обича и се грижи за работата си. Ние сме като класа на трудолюбивите, работим в солидарност дори и в най-трудните дни. И не забравяйте... Всичко това има значение.

Въпрос: Кои са причините, които ви привличат в характера на Мюге?
Есра: Това, което ме привлича в Mюге е, че е пълна с контрасти. Тя съдържа всички човешки чувства и не е идеалния характер. Това е истинска благословия за актьора. Не винаги върви по права линия, има възходи и падения. Много истинска. Изненадваща и неочаквана. Приятно ми е да я играя.

Въпрос: Каква Мюге ще видим в бъдеще? След като научи за действията на Aкън, какво мислите, че ще предприеме Мюге?
Есра: Повярвайте ми, аз също не знам. Дясната и лявата част на Мюге никога не са известни. Трябва да зададете този въпрос на Айше Ферда Ерйълмаз и Нехир Ердем, които написаха този красив сценарий, пълен с изненади.

Въпрос: Какво бихте направили, ако бяхте в такава ситуация?
Есра: Знам, че ако попадна в такава ситуация, определено нямаше да се държа като Мюге. Да, това е много болезнено, да, това е много трудно да се приеме, но ако се сблъскам с човек, който е претърпял нещо подобно, никога няма да мога да се съсредоточа върху съжалението си.  Бих искала да помогна, да подкрепя и защитавам този човек. От всички, от всичко и дори от себе си, ако е необходимо. Човекът, на когото ще търся сметка, е престъпникът, а не жертвата.

Въпрос: Какво бихте рискували за любовта?
Есра: Не искам да рискувам нещо за любовта. (Сме се...) С течение на времето вашето определение за любов и начина, по който изживявате любовта, се променят и мисля, че трябва да се променят... Не можете да живеете така, сякаш сте на 18 години. Щастлива съм, когато се чувствам истинска и искрена, като течаща вода по мой собствен начин. Не е ли любов, да позволиш на някого наистина да те обича, да отвориш сърцето си, да се довериш, да стоите рамо до рамо в радости и трудности?

Въпрос: Снимките продължават в Мугла. Да бъдеш в такъв красив град е късмет? Бихте ли ми разказали за обстановката на снимачната площадка?
Есра: Наистина невероятен късмет. Откровено, понякога не ни се връща в Истанбул. Толкова ни липсваха зеленината, малките сгради, преплитането с природата и животните. Звучи толкова добре за всички ни. На снимачната площадка, разбира се, се отразява спокойствието на този град.

Въпрос: Освен актьорството, ваши хобита и т.н., имате ли такива?
Есра: Много обичам да плувам. Редовно плувам 2-3 дни в седмицата от около 7 години, въпреки че за съжаление,  трябваше да си взема почивка, защото имах увреждане, но се опитвам да се възстановя бързо. Плуването е задължително нещо за мен.

Въпрос: Какво бихте правили, ако не бяхте актриса?
Есра: Имам професия, която не е много различна.(има магистърска степен по актьорско майсторство) Преподавам уроци по актьорско майсторство. Имам студенти, които много обичам и уважавам, а сега почти всички са мои колеги.  Взаимно очакваме сериалът да влезе в лятната ваканция и да започнем отново уроците.

Въпрос: Какво бихте искали да кажете на зрителите оттук?
Есра: Искам да им благодаря. Нашата работа е задължение към зрителите. Дори и да направите всичко възможно, няма да можете да съществувате, ако зрителите не искат да гледат. Благодаря, ще се видим в следващите епизоди.[/color][/i][/b]

ДОПЪЛВАМ СИ ПОСТА:

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1231847478820921344

От официалния сайт:

Зарових главата си не в пясъка, а в безразсъдство.
Не е време да забравям, време е да намеря.

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1231915426839322624

От официалния сайт:

Да започнем играта "Сляпа баба".
Кой ще бъде първият хванат?

http://www.ranini.tv/dizi/sefirin-kizi
Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

Общи условия

Активация на акаунт