Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 393

• 43 995
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив

Да се радваме на момента, на историята в настоящето.
Чакаме си и флашбеци, за да пояснят някои постъпки на героите.
Бавно, бавно - напред...

# 181
Добро утро, момичета.
Изгледах серията, но първо ще си събера мислите и после ще се включа.
А сега споделям с вас един Санджар, поставен на тясно.

Пожелавам ви хубав ден.

# 182
  • Пловдив
Изгледах серията, Мюге ме отврати "не можа ли да намериш друг" 🙄моля коя жена иска някой да я насилва тъпа ли, малоумна ли е каква е не знам, но не заслужава изобщо Наре да я подкрепя.
Халисе когато е за нея майка срещу майка не бива да застава, но за другите охо..
Яхя дребна душица, тъп, злобен, комплексиран, без Санджар ще живее в колибата и кого от чий конак гони. Елван определено ако не се разведе с тоя чехьо не знам...

Последна редакция: ср, 26 фев 2020, 10:18 от Василева23

# 183

Продължавам да гледам, но знаете ли какво ми дойде на ума току-що.
Възможно ли е къщата която нае Наре, всъщност да е на Гедиз? Не иска голям наем, просто ей-така някой да се грижи за къщата и да направи подобрения... Много съмнително, много...
Нали той каза, че ще раздава някакви карти , а тези карти са свързани с Наре / ще ѝ даде 1 милион евро, но да остане да работи на пристанището/
Санджар го уведоми сутринта, че ще ходят тримата да оглеждат къщи и защо не Гедиз да го играе картораздавач.
Хазяйн Гедиз, наемател Наре, Санджар доплаща... Ама по този начин излиза, че наемателите са двама...

# 184
Добър ден,
Благодаря на момичетата, които лишават от внимание семейства, близки и приятели, и отделят от свободното си време, за да преведат поредната серия! Вие сте уникални!
Благодаря за снимките и коментарите!

# 185
  • Пловдив
Брокер говореше така, заради мимиките на Санджар със сигурност цената е повече, а всички познават Санджар няма да му върви на въпреки един брокер Simple Smile ремонта и т. Н беше да не се усети Наре. Човека доста се замисли преди да отговори че са лири, не долари. Не мисля че тука Гедиз има общо, но никога не може да сме сигурни.

# 186

Малко хаотично и на парче споделям гледаното в серията.
На първо четене, при разговора на Санджар с Мюге на яхтата - можем да си помислим и да кажем, че Мюге скри истината... Под влияние на предупреждението от брат си.
Да, ама - не.
Каза си всичко ачик-ачик,  без да разбере под влияние на афекта в който се намираше.
Сега  на Санджар му остава да събере 2+2 и да бъде абсолютно убеден, че видеото което гледаха, не е това което му показаха. И именно на първото видео има нещо което засяга пряко Акън и Наре.
Знаейки от преди, че Наре е намерила доказателство което да я убеди какъв всъщност е Акън, виждайки ги да гледат супер разтроени нещо, сега много подвеждащо я попита - дали Наре ѝ е споделила за това, че Акън я е *** Мюге в афект си призна - "Да, каза ми"
Следващият въпрос - "Повярва ли ѝ?"
И Мюге отговори истината "Не".
Абсолютно ясно - какво е имало на видеото. Доказателството за да ѝ повярва.

Абе, уж умни всичките, а толкова много подценяват Санджар.
Разбра, че всички опитват да го мятат по маслините...

Но нали има една много вярна приказка "На краставичар (продават) краставици"

Допълвам си поста, тъй като не искам да пускам два поредни /против правилата е знаете/.

Нали Гедиз остана в борч пред Санджар /заради боя/.
Та си мисля, че сега си го връща - Санджар е поискал да свидетелства вместо него.

Написах преди малко, че най-вероятно Гедиз знае, че Санджар е отлетял към Европата... Но доизгледах момента в съда и ми стана ясно, че всъщност Гедиз не знае нищо.
Значи започнал е да не се доверява и на Гедиз така сляпо - каза му го и на пристанището.
Преди казах - Санджар разбра, че всички  го мятат по маслините...

Сега обаче ми е интересно друго - на кого Гедиз е по-голям приятел?
На Санджар и по някакъв начин ще му пази гърба в чужбина или на Наре -  да продължи да крие сто неща от Санджар и да го остави сам.

Не ми се иска да продължа да се разочаровам от новоизлюпената двойка приятели.
Защото това което правят в никакъв случай няма да предпазят Санджар, дори ще му навредят много повече.
Учудват ме и думите на Наре пред Халисе, че не иска  сина ѝ дори и да умирал.
Ами интересно тогава защо беше всичката игра за искането на 1 милион евро от Гедиз - уж да предпази Санджар.

Ами то така съпоставени двете неща, дали да не попитам и аз - кого всъщност иска да предпази?
Акън или Санджар?

Последна редакция: ср, 26 фев 2020, 12:40 от Марта_49

# 187
Пак изгледах новия фраг и  ме осени еретичната мисъл Animal See No Evil   - Санджар дали не е мъртъв  . Иначе защо Мелек ще плаче, не и за баба си.
  Да не би и Халисе да умре, то и не виждам друг начин , не вярвам да влезе в затвора.

# 188
  • Пловдив
https://

https://twitter.com/RoxaniAkyurek/status/1232609850443608071

Епичната любов
Жокерът

Жокери се слагат в тесте от карти. Целта на тези допълнителни карти жокери е, да замени такава, ако се нарани или загуби от тестето.

Я как се занимават с Берен/Мелек посланика по време на сета.
Хубаво е да виждаме подобни моменти, да не забравяме, че това са актьори.

Сетих се - в очакване сме на поредния разказ на Енгин за списанието.

# 189
Пак изгледах новия фраг и  ме осени еретичната мисъл Animal See No Evil   - Санджар дали не е мъртъв  . Иначе защо Мелек ще плаче, не и за баба си.
  Да не би и Халисе да умре, то и не виждам друг начин , не вярвам да влезе в затвора.

Араселия Two Hearts
Ама как въобще можеш да си помислиш нещо такова - Санджар и ....
Садеже е в несвяст /демек припаднал/ Можем да гадаем само защо се е получило така?
А относно Халисе - получила е инфаркт. Това ще я спаси от съда, но няма да ѝ спести позора. Най-вероятно точно това е причината  и за кризата.
Ще се оправи, но ще последват задължителните грижи в семейна обстановка - тука вече Менекшето ще се развихри в нейн стил. Просто дойде нейното време.
Това е  както добре, така и не съвсем.
Започвам от второто - ще се мазни и ще ближе пред Халисето, като по този начин ще иска да затвърди позицията си на бъдеща господарка на имението. Сега като я няма Елван ще ѝ е по-лесно.
Предполагам, че ще успее за известно време. Ако имаме само един сезон - значи 2 месеца /8-9 серии/, все пак актрисата не е за нищо поканена да играе - трябва да развиват героинята ѝ.
Но ще е добре от друга страна - Халисето сама да разбере що за снаха си е взела. А, ако пък разбере и за Локи - ще е повече от добре. Но това ще стане яваш-яваш. 
Ще има да се нервим с някои  бая време още.

# 190
Марта Blush ами и аз като Мариана си мисля за Жокера ...

# 191

Жокерът да е Гедиз?
Няма го Санджар - и той заема неговото място.
Ами той почти го е заел - Наре се доверява на Гедиз, а за Санджар - да ходи да си троши главата...Леко двулично го раздава в тази серия.
Един път - искам пари, да ги дам на баща си за да не каже на Санджар нищо.
Втори път - ще простя на майка ти, ама не преследвай Акън.
Трети път - не искам сина ти, дори да умира.

Лошото е, че сега би се чувствала виновна заради Халисето.
Ще видим.
Но Санджар ще го преживее тежко, защото Халисето преди да се превърне в човек желаещ злото на други хора, е негова майка.

Последна редакция: ср, 26 фев 2020, 13:11 от Марта_49

# 192

Жокерът да е Гедиз?

Гедиз/Ураз ; Санджар/Енгин

# 193

Жокерът да е Гедиз?

Гедиз/Ураз ; Санджар/Енгин

Много телеграфно го давате и нищо не разбрах.
Кой, кой е и като какъв ще е?
Пишете малко по-обяснително...

Добре, че пиша - щото ако сме тет-а-тет и си коментираме - ще ви заболи главата от мен.
Марта-подробната съм си и това е.

# 194
Поживьом, увидем , казват руснаците Stuck Out Tongue Winking Eye Звездите ми го говорят

Общи условия

Активация на акаунт