Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 393

• 43 906
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
ЖДНБ Това ли успяха да измислят СЦ?
Благодаря ви за компанията, момичета.
От мен лека и спокойна.

Какво значи - ЖДНБ?

Да преведа - жива да не бях 🙂
А каква е връзката със сериала?
Коя да не е била жива?
Нищо не разбрах отново.

Марта, нещо като "не мога да повярвам ", възклицание за шок и изненада

# 466
  • София
Санджар с Мелек боядисват, а Наре си чати с Гедиз.
Много приказка с него, много.

Жените си говорим повече с този, който ни вярва, а не с онзи, който явно, бая години го играе следовател, а не любим... Stuck Out Tongue Winking Eye
Той Гедиз  е добър слушател, но лош приятел.
Ама нищо лошо - нека си говорят и да не споделят нищо със Санджар.
Да си правят интригите, сега Акън както ще се намърда наблизо - да не станат причина "приказливите"  тази гадина да навреди на Зехра.
Че тогава мълчанието им спрямо Санджар да им тежи на съвестта.
А, сигурно пак ще е виновен Санджар.
Кой бил любим, кой следовател - важна е истината.
И двамата са жертва, но засега се вижда само тази на Наре.
Значи и за вас Санджар е нищожество, така ли?

Нищожество ли!? Откъде-накъде?

А това, че никой нищо не му казвал, няма нищо общо с истината...

Колко пъти Наре да му повтаря, че оня я е изнасилил, че се е хвърлила в пропастта, че е била потрошена, че е родила в такова състояние и че баща и именно тогава е станал опекун на детето и?
Нима и Каврук не му каза поне 3 пъти, че се е хвърлила, а Гедис не разказа, че е видял белезите и?
А и колко пъти тя го уверява, че не е имала друг любим и е обичала само и единствено него!? И какво като му го повтаря!? Ми той не и вярва!
Той просто има огромен проблем с доверието! И не само към нея!

Непрекъснато търси доказателства и информация и все от други хора. Един път не показа доверие към уж любимата си!  Дори има моменти в които човек си казва: ето, сега вече и повярва...и след малко, пак поредното истерично недоверие и търсене на... истината... ама от друг!
Ако забравим кой го играе и това ни се случва в живота, кой би издържал да уверява, когото и да било, нон стоп, че е невинен? Лично аз бих го отсвирила, след като виждам, че освен себе си, пържи и мен в соса на собствения си мазохизо-садизъм.
А иначе е ясно, че двамата ще се разберат накрая и няма да има трети помежду им, ако разбира се, не са ни приготвили някой трагичен финал. Дано не!

# 467
Не обичам да казвам "Казвах ви аз..."
Обаче права бях, че  Санджар също ще е горе на скалата.

Ще се окажа права и за друго -  Санджар като нищо ще е аут от сериала.
Днес героите бяха - онези двете приятелчета.
Явно СЦ опипват почвата за Гедиз, щом той си позволи да се прави на заместник на бащата на Мелек.
Поне така го преведе рускинята.
Много ме разочароваха с това, много.

art deco, както беше написан поста ви, ми прозвуча като да сте фен на двойката Наре/Гедиз.
Феновете на тази двойка, непрекъснато хулят Санджар за всичко - от самото начало на сериала. Омразата им е толкова голяма, че започнаха да прехвърлят това и върху Енгин.
Докога щели да го гледат, искат Ураз да е с Неслихан и прочие.
Е, тази вечер исканията им се удовлетвориха.

Постовете ми просто иронизират всичко написано против Санджар/Енгин.

Последна редакция: пн, 02 мар 2020, 23:43 от Марта_49

# 468
  • Пловдив
Енгин не е човек които ще играе в поредната сапунка, ако развитието по което е поел сценария не му харесва като нищо сам може да пойска да напусне. Сценаристите се изложиха с това да се харесат на една част от феновете.. Жалко прецакават нещо хубаво.

# 469
Никой не знае Енгин какъв договор има . И как си го представяте Енгин 2часа и повече всеки епизод екранно време ,той да не е от стомана ? Естествено е да има и "почивки " .А и останалите актьори трябва да си заработят парите ,няма да са статисти  и да им плащат "за черните им очи "

# 470
  • Пловдив

Санджар е на скалата, защото е разбрал, че Наре е скочила и той да види и разбере, че и за това се иска смелост.
А Мюге - браво на нея, поне да спаси Зехра...

# 471
Енгин не е човек които ще играе в поредната сапунка, ако развитието по което е поел сценария не му харесва като нищо сам може да пойска да напусне. Сценаристите се изложиха с това да се харесат на една част от феновете.. Жалко прецакават нещо хубаво.
Е, точно за това говорихме онзи ден за прословутата 13 серия.
Прекалено много време дадоха в тази серия на Гедиз/Ураз.
А в сцените между Наре и Санджар имаше напрежение от страна на Наре.
Все едно Неслихан не можеше да гледа Енгин.
Казва си репликите и дотам. За пръв път играе различно. В предната серия дори и без превод я разбирах какво чувства. Сега - нищо.
Не ми се иска да мисля какво става или не зад кулисите на сериала, но и трейлъра пак с Наре и Гедиз / къде отиват, откъде се връщат/.
Подготвят ни за нещо, но за какво - не смея да си го помисля, че да не позная.
Тази вечер съм мнителна към всичко, затова най-добре да се оттегля и да ви досаждам с песимистичните си мисли.

# 472
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=JmhEF7fbfLM

"Дъщерята на посланика", трейлър 1 към епизод 12 с бг субтитри.
Приятно гледане!

# 473
  • София
Не обичам да казвам "Казвах ви аз..."
Обаче права бях, че  Санджар също ще е горе на скалата.

Ще се окажа права и за друго -  Санджар като нищо ще е аут от сериала.
Днес героите бяха - онези двете приятелчета.
Явно СЦ опипват почвата за Гедиз, щом той си позволи да се прави на заместник на бащата на Мелек.
Поне така го преведе рускинята.
Много ме разочароваха с това, много.
art deco, както беше написан поста ви, ми прозвуча като да сте фен на двойката Наре/Гедиз.
Феновете на тази двойка, непрекъснато хулят Санджар за всичко - от самото начало на сериала. Омразата им е толкова голяма, че започнаха да прехвърлят това и върху Енгин.
Докога щели да го гледат, искат Ураз да е с Неслихан и прочие.
Е, тази вечер исканията им се удовлетвориха.
Постовете ми просто иронизират всичко написано против Санджар/Енгин.

Рядко робувам САМО на емоции и обикновено се изказвам с аргументи! И да, може да се каже, че харесвам и Наре, и Гедиз, но не като любовна двойка, а като хора, които си имат взаимно доверие и то без доказателства - нещо, което особено ценя и в живота!
Но се питам, ако бях фен на "двойката Наре/Гедиз", какво? Щеше да ме линчуваш ли? Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 474

Страхотен Санджар.Heart

А от трейлъра, Мюге.Heart

Много сериозна взе да става историята.

Семейството на Санджар се разпада, както на Наре се е разпаднало.

Ако Мюге е ранила смъртно Акън, може и Гедиз и майка му, да се разчувстват за нея.

Лека..

# 475
  • Пловдив
Честно казано ако вървят на където си мисля, по добре Енгин да спре до 13 епизод Simple Smile Неслихан и Ураз да се спасяват, но ако си мислят че ще са хитови без Енгин 🙈.
Прекалено много време им отделят на тях, има и други персонажи все пак. Ще ми е тъжно за Мелек ако нещо се случи със Санджар. Гедиз от "любимия" чичо стигна до кандидат татко. 🤦‍♀️ Не очаквах тези сценаристи така да ме изнервят, но уви 🤷‍♀️
Хубава вечер, дано следващия епизод ни даде светлина, но в последните епизоди Енгин го виждаме колкото да не е без хич!

# 476
Благодаря за компанията, лека нощ с тези бояджии-сладури 😍

# 477

Като видях кадъра с боядисването и веднага се сетих за "КРА" и Йомер.

# 478
Момичета, не пропускате ли важни детайли, докато броите минути екранно време?
Санджар беше в мислите на Наре и Мелек през цялото време, докато отсъстваше.

Другото ще коментирам, когато гледам с превод. Много ми забиваше...

# 479
Добър вечер и Честита Баба Марта със закъснение.
Знам, че не е извинение, но от 4-5 дни съм с ужасна настинка и не знам на кой свят се намирам.

Гледах серията с мишката и ако сценаристите продължават да пишат толкова много сцени с Гедиз и Наре ще съсипят собствения си труд. Започнах да гледам заради Енгин и ако се откаже приключвам с гледането.

Ако Енгин не подпише анекса след прослувутия 13 епизод каква  зрителска маса ще остане?
Достатъчни ли са феновете на най-великата актриса да спасят сериала?

Не смесвам актрисата Неслихан и героинята Наре, просто имам усещането, че феновете ѝ са тотално фанатизирани и не могат да правят реална преценка на събитията.
За тях единствения достоен партньор е Кадир /съпругът ѝ/.
Сега харесват Гедиз /не знам дали защото е семеен приятел или по друга причина/, но според мен тази двойка /ако СЦ го допуснат/ ще провали сериала.

Давам им още 1-2 епизода и приключвам.
Вярвам на Енгин, ако нещо не му харесва да ги отсвирва.
Извинявам се за накъсаните си мисли.

Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт