Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 393

• 43 897
  • 747
  •   1
Отговори
# 480

Честит празник!

# 481
Привет по нощите, момичета.

Благодаря на araselia за поясненията относно "ЖДНБ".
Две неща предизвикаха реакцията ми и моето учудване.
1. Номерът със сим картата много ми хареса. Не допусках, че Наре и Гедиз чак толкова няма да разберат, че я няма. Всеки апарат уведомява, че няма карта - не беше нужно Гедиз да ходи в магазин, за да го разбере. Ако номерата се съхраняват в апарата, Наре можеше от там да си вземе номера на Избел, ама филм да става.
2. Финалът - Акън и Зехра. Много елементарно скалъпено. От къде Акън знаеше, че Зехра ще се върне сама, за да й скрои този номер? Примигна два пъти и тя вече се влюби. Хайде, холъм - не на нас тия.
ДНК тестът поражда много въпросителни - Наре като беше в такова състояние, как успя да вземе материал от Акън за изследването? Оказа се, че Акън май често е идвал и си го познават в клиниката, но под друго име. Още едно недоглеждане - протоколът е от 2020 година /не съм придирчива, но такива дребни нещица ме дразнят/.

Чудя се Наре и Мелек до кога ще вечерят пици.
Предлагам Яхя и Менекше да си се вземат - я как хубаво стоят до мама. Ама разбра, че и мама търси първо Санджар. Яхя е на първо място само за мръсните номерца.

Иначе серията ми беше интересна. С буквички ще ми се изяснят нещата.

Пожелавам ви хубав ден и весел празник.
Любимият ми момент от тази серия.

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 12:45 от Ваня_С

# 482
  • Пловдив

Здравейте и добро утро.
Да пием чай приготвен от мама и да е в компанията на тримата.

Честит празник!

# 483
А сега по фрагмана.
Благодаря на екипа за превода.
Нещо не ме впечатли.
Не вярвам Мюге да убие Акън, може само да го рани, няма да я направят убийца я. Учудва ме фактът, че Акън се издирва, а свободно си влиза в Турция и се разхожда, където си иска. Санджар пак гледа някакво видео, отново престрелки с Гедиз /класика в жанра/. А Гедиз е докарал прическа като на Санджар.
Нещо май екипът пришпори нещата и има доста разминавания и недоглеждане. Мюге крие нещо в левия ръкав, а после прегръща Акън точно с лявата ръка и действа с дясната.

Ще има драма на скалата, ама в понеделник ще я видим.

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 17:29 от Ваня_С

# 484
Честит празник!Българи!

Вежте,явно с повечето сме гледали различен сериалНаистина ми дойдоха в повече сцените с Гедиз,дори вече ми си гади от него и добрината му-На всяка манджа мерудия.
За мен серията беше супер,динамична,историята се разплита все повече,любовта между ГГ е явна .Така е ,време е Санджар да разбере истината,мисля че в 12 или очакваният 13 епизод това ще се случи.
Представете си щом тук става такъв дебат по темата Енгин Ураз какво е в турските теми,не мисля,че продуцентите и сценаристите ще завият към история с Гедиз.Ами тя вече и Мелек като го види уфка😁😁😁.
Хайде спорен да Ви е денят,не се отказвайте така лесно от Енгин.😍😍😍

# 485
Добро утро!

Честит Празник! Да бъдем горди българи и да не забравяме подвига на загиналите за свободата на България ,дали живота си в борбата против Турско робство !

Точно на този ден хич пък не си струва да се караме за турски сериал Hands V

Ако някой ще съсипе сериала, то това ще сте всички вие, които все недоволствате.

Е, Миранда, чак пък такова влияние нямаме върху турските сериали Wink Но истината е, че се създаде напрежение между феновете от самото начало и това развали удоволствието от гледането на сериала. И то тук е нищо, ти в туитър да видиш какъв хейт се излива,сигурно и в други соц.медии . За първи път виждам такова нещо , чак пък толкоз лично да се взема всичко Rolling Eyes

Сменили са автора на музиката , преди бил Gökhan Kırdar затова ми звучеше различно и по-ми хареса

За мен серията беше супер,динамична,историята се разплита все повече, любовта между ГГ е явна .Така е ,време е Санджар да разбере истината,мисля че в 12 или очакваният 13 епизод това ще се случи.

+1, а за подчертаното допълвам - но невъзможна

Защо трябва да се разхожда с валяка из стаите не разбрах и съм възхитена от турската боя, не капе Joy

Хубав ден на всички!

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 08:30 от araselia

# 486
Добро утро,

Душата пази свойте пътеписи,
в които тя е в ролята на мим.
От всичко премълчано си зависим.
И аз. Но и това ще премълчим.
...................................................
.....................................................
Недей заменя вик за тишина.
Четеш и не разбираш пътеписа
на прикованата за теб душа.

Мартин Спасов

Честит празник!

Момичета, Hearts

Приятен ден.

# 487

Момичета, добро утро и приятно изкарване на празника!:hearts:

Не се ядосвайте, това е само един сериал, който рано или късно ще приключи!
Каквото и да са решили сценаристките , не мисля, че ние  можем да го променим!

Обаче Енгин ще  продължи по пътя си и ние, неговите фенове, които са огромна маса по света,
ще си го подкрепяме и обичаме!!!:hearts:

Снощи не можах да гледам серията - забиваше ми нещо. Ще я гледам с превод и тогава ще се ядосвам /шега/!
Само ви четох, естествено!!! Още веднъж хубав празник и да сте здрави, което  е най-важното!!!

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 16:23 от dunelia

# 488
  • Пловдив

Според този социален рейтинг снощи, сме първи.
В рейтинга, има разместване - чакам да излезе по-точно.
Разбрах, че в АВС1 група, сме на 1-во място от сериалите...

Това излезе:
TOTAL -  3 /  7.86
AB -  3  / 7.31
ABC1 - 2 / 8.43

# 489
Заради Гедиз/Наре рейтингът вече пада. СЦ толкова ли са глупави, че не разбират, че имат нужда от Санджар/Енгин ??

# 490
Пада, защото почнаха да разтягат локуми и най-вече спряха да дават много екранно време на двамата главни герои. Според мен бързо трябва да променят това нещо, за да не изгубят всички зрители. И да се насочат към двойката Санджар-Наре, а не да ги гледаме само с Гедиз, което ЯВНО не се харесва на зрителите. От 11 рейтинг да падне на 8 и губене на позиции. Най-важното, което трябва да направят е Санджар вече да разбере истината, а не да го протакват от няколко епизода насам. Омръзва.
П.П: Честит 3-ти март!

# 491
  • Пловдив
Рейтингът за 2 март 2020 г.:
На първо място е новинарската емисия на Фокс тв. При тези събития у съседите, няма начин новините да не са най-важни.
В тотала от сериалите сме 2-ри, "Ямата" ни е надскочила отново - с 0,18%.
В АВ групата пък ни е надскочила "Забранената ябълка" - с 0,30%.
А в АВС1 група сме на 1 място.

TOTAL - AB - 20+ABC1
Дъщерята на посаника
7.86 - 7.31 - 8.43
Забранената ябълка
7.47 - 7.61 - 8.37
Ямата
8.04 - 6.72 - 7.67
Сървайвър 2020
4.35 - 3.90 - 5.10
Жестокият Истанбул
4.22 - 2.69 - 3.74
Кой иска да бъде милионер/като нашето Ктани богат
3.05 - 2.66 - 2.89
Вуслат
1.39 - 1.88 - 1.56

https://www.gecce.com/haber-sefirin-kizi-herkesi-ekran-basina-kitledi

Днес в gecce:

"Дъщерята на посланика" прикова всички към екрана!

"Дъщерята на посланика", с участието на Енгин Акюрек и Неслихан Атагюл Доулу, снощи стана най-гледаният сериал в категорията 20+ABC1.

11 епизод на "дъщерята на посланика", излъчен снощи, в група АВС1, бе най-гледаният сериал с рейтинг 8,43% и дял 17,35%, в тотала с рейтинг 7,86% с дял 16,97% и в група АВ рейтинг 7,31% с дял 17,05%.

Следва преразказ на епизода.

# 492
Добро утро.
Честит национален празник!

Миранда 78, не мога да разбера защо реагирате по този начин?
Защо всички други имат право на мнение, а аз не?
Не съм крила, че основната причина да започна сериала е Енгин.

Нали сме тук за да изказваме мнението си - имам право на такова и го споделих.
Не съм и очаквала одобрението на всички.

Не знам каква е причината да ме игнорирате, но не ме и вълнува.
Трудно събрах сили да започна да пиша при вас и вече съжалявам, че го направих. Бях си обещала да не пиша, но снощи под въздействие на емоциите от серията не се сдържах.
Качвам се на балкона отново и няма да ме виждате.
Съжалявам само за лошия вкус, който оставихте у мен, но това е мой проблем.

Успешен ден.

# 493
Рейтингът за 2 март 2020 г.:
На първо място е новинарската емисия на Фокс тв. При тези събития у съседите, няма начин новините да не са най-важни.
В тотала от сериалите сме 2-ри, "Ямата" ни е надскочила отново - с 0,18%.
В АВ групата пък ни е надскочила "Забранената ябълка" - с 0,30%.
А в АВС1 група сме на 1 място.

TOTAL - AB - 20+ABC1
Дъщерята на посаника
7.86 - 7.31 - 8.43
Забранената ябълка
7.47 - 7.61 - 8.37
Ямата
8.04 - 6.72 - 7.67
Сървайвър 2020
4.35 - 3.90 - 5.10
Жестокият Истанбул
4.22 - 2.69 - 3.74
Кой иска да бъде милионер/като нашето Ктани богат
3.05 - 2.66 - 2.89
Вуслат
1.39 - 1.88 - 1.56

https://www.gecce.com/haber-sefirin-kizi-herkesi-ekran-basina-kitledi

Днес в gecce:

"Дъщерята на посланика" прикова всички към екрана!

"Дъщерята на посланика", с участието на Енгин Акюрек и Неслихан Атагюл Доулу, снощи стана най-гледаният сериал в категорията 20+ABC1.

11 епизод на "дъщерята на посланика", излъчен снощи, в група АВС1, бе най-гледаният сериал с рейтинг 8,43% и дял 17,35%, в тотала с рейтинг 7,86% с дял 16,97% и в група АВ рейтинг 7,31% с дял 17,05%.

Следва преразказ на епизода.

Благодаря за информацията.Flowers Bouquet

Жалко за рейтинга.Но, все още държим фронта.

# 494
  • Пловдив
Петя и аз гледам само заради Енгин. Но е факт, че във всеки проект с Неслихан феновете и прецакават всичко, както беше и с Черна любов, тук явно ще се повтори същото, жалко за което. Рейтинга пада нищо неочаквано.
Тези сценаристи се излагат, така направиха и с Морето, започнаха ударно и накрая уж не им хареса разтягането и напуснаха, но май проблема си е бил в тях Simple Smile
Ще видим след 13 епизод какво ще стане и Енгин какво ще реши, докато играе ще го гледам Берен изтърпях заради него, и Неслихан ще преглътна.

Общи условия

Активация на акаунт