Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 393

• 43 885
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Да ви е честит хубавия празник момичета, да не забравяме където и да сме, че сме БЪЛГАРИ и да се гордеем с това ! Да се преклоним пред саможертвата на хилядите, дали живота си за свободна България!

Не го мислете толкова сериала  Satisfied , както са  го измислили СЦ , така ще го продължат, не мисля, че правят завой заради някакви фенски желания, пък ако правят, еми каквото такова. Това е само сериал !! Щом е решил Енгин да играе в него  се е съгласил на условията . Много разводниха вече това криене и преследване на истината, ама това е същността му, какво ще правят още N серии иначе ?

Приятен и слънчев ден ви желая ! Two Hearts

# 496
Докарахме и еднакви прически-  Sancar's Hairstyle Sunglasses , то в Мугла няма и много фризьори сигурно Grinning

# 497

Здравейте момичета Two Hearts
Поздравихме се за празника, пожелахме си хубав ден, всеки би могъл да си "намери" някакво занимание, но виждам, че отново се събрахме в темата за да си кажем какво ни е развълнувало снощи.

Петя Дачева Two Hearts толкова е хубаво, когато някой сподели, че Енгин ги е провокирал да загледат нещо и най-важното да имат необходимостта да споделят своите чувства от видяното.
В никакъв случай не преставайте  да правите това което на вас ви носи някакво удоволствие.
Не говоря само за писането в темата, а по принцип.
Имали сте нужда не само да четете, но и да започнете да пишете. Това е толкова хубаво.
Знаете, че виртуалната комуникация е колкото лесна, толкова и трудна.
Лесна - защото можеш да кажеш всичко което мислиш. Да хвалиш или да критикуваш.
Трудна - защото винаги трябва да мислиш, как биха те разбрали тези които те четат.

За толкова години форумен живот съм видяла много. Имало е моменти когато една тема се изписваше за 1 ден. Тогава гледащите и най-вече пишещите бяха толкова много, че докато напишеш някакъв отговор на нечие мнение, то вече хората са няколко страници напред и говорят за нещо друго.
Имало е моменти, когато сме оставали трите - Мариянка, Хармония и аз.

Сега имаме възможност да сме повече, явно сериалът успя да провокира и повече хора да пишат в темата - което пак казвам, че е прекрасно.

Не зная обаче дали самият сериал ще успее да удържи фронта /както се казва/ заради фенските пристрастия, но не искам пак да повтарям писани от мен неща. Призовавах за подкрепа на сериала, за подкрепа на Енгин и Неслихан, да се спре навреме тази вече превърнала се в лавина фенска намеса и желание за промяна както в СЦ, така и при главните герои.
Едно е да коментираш героите - имаш си правото на всякакво мнение, съвсем друго обаче става когато се пренасят мнения касаещи образа върху актьора.

Факт е, че в нашата тема приехме поредната екранна партньорка на Енгин супер добре, с големи очаквания за успешен проект.
Енгин и Неслихан не бяха на екран дълго време и тази им поява се очакваше с огромен интерес и надежда за по-дълъг сериал.
Но още след първа серия - Санджар/респективно Енгин  загуби  всякаква подкрепа от страна на фенската аудитория на Неслихан.  Санджар/Енгин стана персона нон грата и те започнаха да искат Гедиз за своята любимка.
Е, снощи го получиха.
Съжалявам, толкова много съжалявам, че за това време те не разбраха идеята и замисъла на историята, а СЦ се подведоха по техните желания и направиха този завой.

Офф, аз съм малко многословна и обичам да говоря - затова като започна да пиша един пост изтървам много други в темата, на които е можело да отговоря също.
Та да завърша - пиши и споделяй. Важното е на теб да носи удовлетвореност това, че си си казала. Не мисли, че като не ти отговори всеки на поста - имаш игнор на мнението или на теб самата.
Всеки има различно време за писане и за отговори на мнения /работа, домашни задължения и други ангажименти/. Ако е с едно изречение - става бързо, но пък някои не могат да си изкажат мисълта кратко.

Така, че в едно изречение с две думи -  никакъв балкон!

# 498
Петя Дачева, да не ти пука

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 12:00 от araselia

# 499
  • Пловдив

Някои вечерят, ние да хапнем по обедно време.

Никакви балкони момичета. Скоро си прощавахме.
Нека всеки пише, каквото си мисли. Просто не се ядосвайте.

# 500
Петя:hearts:, не се ядосвай, критици си има навсякъде!

Аз, затова гледам турски сериали само с Енгин!
Според някой темата била ултраска, то пък  другите теми сигурно не са!?
Всички си харесват любимците и не си ги дават!!!

Поправих се, замених "хейтър" с "критик"! Моля за извинение!

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 15:15 от dunelia

# 501
Сет ,не знам от кога

Аз, затова гледам турски сериали само с Енгин!
Според някой темата била ултраска, то пък в другите теми сигурно не са!?

То и затуй ни мятат за ултраси , защото не гледаме турски сериали без Енгин Grinning Аз поне не гледам , признавам си "греха" Blush, то и други не гледам ,нито имам време, нито ме влече на тоз етап от живота ми .

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 12:52 от araselia

# 502
  • Пловдив

Ако на някой все още му е интересно, ето подробен рейтинг за снощи.
Писах вече защо има спад при всички по принцип.
Те и новините по Фокс тв не са с висок рейтинг.

# 503

Ако на някой все още му е интересно, ето подробен рейтинг за снощи.
Писах вече защо има спад при всички по принцип.
Те и новините по Фокс тв не са с висок рейтинг.

Марианче, то обяснения има всякакви Grinning За мен обяснението е , че няма лИбов Wink, никъде няма в сериала Frowning, не само при нашите хора ...Всичко е съмнения, лутания ,разправии, на хората почва да им дотяга. Няма и някой майтап с приятелите или Елван да разведри обстановката .

Само не искам с този ангел да се случи най-лошото Hands Pray

# 504
Честит празник момичета!

Епизода си беше супер.
Сериала си върви страхотно!
Няма разводняване.
СЦ нямат за цел, просто така да ни нахвърлят събитията едно след друго. И Слава Богу!
Придават дълбочина на историята и образите, което е чудесно.

Спомените на Наре от клиниката бяха трогателни!
Физическата и душевната болка на момичето  беше разтърсваща.
Благодаря на СЦ, че ни пресъздадоха този спомен.
А, на кого да го сподели, ако не на своя приятел/отдушник.
Но истината е, че в сърцето и мислите и беше Санджар.
Изгубих представа, колко пъти го накара да му звънне Simple Smile
А, когато Гедиз точно се чудеше как да и обясни, защо е ценна за него тя рязко смени темата сетила се отново за Санджар Smirk
Нея просто нищо друго не я интересуваше Simple Smile

Срещата на Санджар с Изабел беше съдбовна!
Имам чувството, че до този момент нито думите на Наре, нито на Гедиз, или Каврук са му повлиявали толкова.
Може да не в прав текст, но Изабел му каза голяма част от истината.
Сравнението на кърпичката на Дездемона с коланчето на Наре беше смразяващо!
И мисля, че подейства отрезвяващо на Санджар...
Съвета да потърси първо себе си преди истината беше ключово.
Санджар получи ценна инормация в клиниката.
Ходенето му до там не беше напразно.

Това за сега...

Видях, че Марта вчера ми е задала въпрос- Какво искам да се случи от тук нататък в сериала? Цитирам по памет...
Искам да остане интересен и дълбок! Нищо друго.
За момента имам пълно доверие на СЦ за това.
Иначе относно любовта- винаги съм ЗА нея!
Щом я има и е споделена, нека да пребъде.
Заявила съм, че харесвам Гедиз, но никъде не съм споделяла, че не харесвам Санджар Simple Smile
Гедиз е по- близо до моята същност и за това разбирам и възприемам действията му по- добре.
Но истината е, че нямам никакви очаквания за двойка- Гедиз/ Наре.
Сърдечните чувства на Наре към него липсват.

# 505
Честит празник момичета!

Спомените на Наре от клиниката бяха трогателни!
Физическата и душевната болка на момичето  беше разтърсваща.

Джули07, и мен ме впечатли тази сцена - това е ужасно , като се замислиш за всичката физическа и психическа болка, която е преживяла, да износи това дете и да не знае дали е благословия или проклятие, което да и напомня за преживения ужас и човека, виновен за това .И как и олекна, че това прелестно чудо не е на Акин Cry

Аз много малко от разговорите разбрах от епизода ,нямах превод през повечето време.

Но все пак си гледах с интерес, проблема ми е , че нищо не ме кара да настръхна Flushed

# 506
Аз съм всичко друго, но не и хейтър 😁
Петя (с цифрите отзад) изобщо не съм искала да ви огорча 👍
Пиша до всички, които толкова многословно критикуват. Защо?
Защо ви трябва това?
По-добре ли бяхме без сериал с Енгин?
С кои мои слова решихте, че съм хейтър, хора които говорят само лоши неща за сериала. Аз изказвам винаги само суперлативи - и за Енгин, и за всеки друг. Ако нещо не харесвам, просто не го коментирам. Но масовото хулене на сериала е това, към което не мога да стоя безучастна.
Не пиша редовно. Дълго време не го и правих. Сега отново ще спра. Критикувайте си на воля - докато има какво!!!

# 507
Цитат
За мен обяснението е , че няма лИбов.

Араселия Two Hearts Откога го пиша и аз това.
Чувствам се излъгана в тази история.
Ще си кажа мнението само за един момент и няма да дотягам с мнение повече.

Наре за да предпази Мюге, ѝ показа видео.
Уж да предпази и Санджар - скри това видео, показа друго.
Гедиз знае цялата история от нейната гледна точка, както и от тази на Санджар.
Той се счита или вече не зная как да го кажа за приятел на Санджар - да, но не е приятел. Скрива важна информация, която ще започне да касае и други хора.

Наре се доверява на Гедиз - сподели всичките си тайни. Ами добре де - защо не позволи всичко това да го разбере и Санджар?  Нека разбере, пък тогава да видим...

За мен това е необяснимото и ако някой сега ми каже, че е от загриженост за него - няма да повярвам.
Умишлено не му позволява да "види" през нейните очи и сърце какво е преживяла.

И сега си мисля, че причината е друга, а не "Ако Санджар разбере, ще убие Акън, после и себе си".
Ако Санджар разбере -  ще поиска прошка. Защото всъщност е добър човек. Застана на нейна страна - против родната си майка. Мисля, че това уплаши Наре - неговата сила и принципност, и вероятността той знаейки какво всъщност е станало да поиска втори шанс.

А Наре няма намерение да му прощава абсолютно нищо. За себе си е права.
Те двамата трябва да излеят един на друг душите си и да си кажат всичко - пък после каквото такова.

Честно казано очаквах такъв развой на историята, защото бяха писали - всеки ще претърпи трансформация.
Ама тя тази трансформация няма как да се случи, ако нещата не се казват такива каквито са.
Затова и казвам, че екранното време на Санджар за снощната серия беше сведено до минимум и за капак на това продължиха да го правят на глупак. Не разбирам замисъла на СЦ, не разбирам защо  СЦ поставиха Гедиз над Санджар?
Ако някой има логично обяснение - да го даде. Но да е свързано с историята.
Защото ако няма такова - значи е вярно другото, което всички усетиха и затова е и роптаенето.

Цитат
Само не искам с този ангел да се случи най-лошото

Подозирам, че това ще се случи.

# 508
Цитат
Пиша до всички, които толкова многословно критикуват. Защо?

Миранда Two Hearts
Понеже аз съм многословната /ами не мога с едно изречение да си изкажа мисълта/ - да ти отговоря.
Това мисля за сериала и героите - това пиша.
В началото когато започна що критика отнесе Санджар от мен, що чудо. Дори постовете ми бяха подминавани без коментар.
Но така съм приемала нещата - така съм споделяла.
Бях резрезервно на страната на Наре, оправдавах абсолютно всичко което казваше и правеше.
Но... дойде един момент когато тя открито започна да върши неща, които мислех, че с нейната принципност няма как да ги направи. Сега мнения с отрицателен знак пиша както за нея, така и за приятелчето ѝ.

Така, че критика отнесоха всичките - СЦ, герои, донякъде и фенове. Споменавам и тях, защото имаш забележка че критикувайки  другите - съм всъщност като тях злобна.
Е, чак злобна не съм, но съм злопаметна. Няма да забравя  как наричаха и продължават да наричат Санджар /на моменти го отнасяше Енгин/ една принципно много мила  фенска група. В началото бяха почти във възторг, че тяхното момиче ще играе с Енгин, но още на онлайн излъчването се почна със всякакви обиди от най-долен клас. Не съм си поставяла за цел да ги помня, но три месеца при тях Санджар е в калта, а любимецът Гедиз си се разхожда върху него с белите си маратонки.

# 509
Миранда, хайде и ти сега, мисля че се получи недоразумение, често става в писмената комуникация, не си го слагай на сърце, плийс 🙂

Марта, по отношение на обещаното и даденото ще сложа цитат от любим филм, с намигване 🙂

Така че ми остава удоволствието да гледам Енгин и да се надявам да не случа на бонбон примерно с анасон, че хич не го обичам 🙂

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 14:47 от araselia

Общи условия

Активация на акаунт