Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 393

• 43 862
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
Марта, моля те, от сърце - недей да четеш другите фенски групи. Защо да се тровим ние. Това ти пречи на безпристрастното гледане. Разваля ти кефа. С твоята многословност е огромна загуба за Енгин да се вторачваш в нещата, които не ти харесват. Сигурно искаш подсъзнателно да накажеш фенките на Неслихан. Но аз се чувствам наказаната.
Според мен Санджар и Наре много се обичат. Ето това фенките на Неслихан, които са обиждали Енгин, не могат да преживеят. Но какво толкова да ни вълнува това нас. Да си говорят каквото си искат.
Енгин е в сериал!!! Какво повече да искам! Съжалявам, но на мен това ми стига! Нищо друго няма значение!

# 511
Марта, по отношение на обещаното и даденото ще сложа цитат от любим филм, с намигване 🙂

Е, превод моля!

# 512
Цитат
За мен обяснението е , че няма лИбов.

Араселия Two Hearts Откога го пиша и аз това.
Чувствам се излъгана в тази история.

Шегувате се!
Наистина ли не виждате любов Thinking
Е, да тя не е щастлива слънчева и безгрижна, както когато бяха деца.
Но все още е тук! Събира си парчетата разбити в пропастта!

# 513
Цитат

Шегувате се!
И аз това не разбирам!
Та, то само любов между ГГ има!
Да, Санджар е недоверчив, но пак е влюбен! Да, Наре е наранена, но пак е влюбена!
Всичко е любов! И Гедиз е най-силният катализатор на тази любов!

# 514
Цитат

Шегувате се!

Ами като има любов от нейна страна, покажи ми този момент.

Да, Наре събира себе си, Санджар също трябва да събере себе си...
Ясно ми е това - да не съм тъпа случайно.
Искам да кажа и то за последно, че явно въпреки многото ми думи  не ме разбирате.
Заедно да ги съберет тези парчета.
Двамата - да седнат и да си изкажат всичкото. Само тогава може да се разберат и евентуално да си простят.
/но сега се сещам, че в анонса на сериала имаше нещо от сорта, че никога няма си простят/
Знаейки вече характерите на героите - за мен това значи, че Санджар и Наре никога няма да направят това, което за мен като зрител има смисъл.

Сега Санджар задава въпроси, Наре избягва отговори и ... завърта нанякъде другаде.
Откога не го гледа в очите, забелязахте ли? Говори му и гледа встрани.
Къде отиде онази Наре, която крещеше истините не само с думи, но и с поглед?

# 515
Марта - превод - Форест Гъмп казва - "мама винаги ми казваше, че живота е като кутия шоколадови бонбони, никога не знаеш какъв ще вземеш ", ако пълнежа не ти е любим, остава лош вкус в устата 😏 Мисълта ми беше, че се кефя на екранното присъствие на Енгин, ама дали ще съм доволна от филма, ще видим, не се знае докато не свърши.

Миранда, Джули07 👍, за мен болката и обидата у Наре надделява, и не я виня, много е преживяла, и то по негова вина. Иначе виждам колко огън има между тях, но е облечен в гняв, къде от безсилие, къде от страх за другия . Знам, че историята е от друг тип, но ми липсват топли дребни жестове в този сериал, като проста прегръдка или някакво докосване, усмивка, топъл поглед, всъщност това виждам само от Гедиз към Наре. И изобщо всички са някак дистанцирани един от друг. Така усещам аз нещата.

# 516
Не виждате ли колко е нещастна Наре?!
Санджар е женен. Само това може да те накара напълно да блокираш. Какво да го гледа?! Подсъзнателно умира от любов, но на повърхността трябва да е хладна и дистанцирана.
Първо предстои Санджар да пада на колене - многократно. После трябва да се разведе и едва тогава търсете открито признание в любов от Наре.
Има прекалено много условности, за да видим това което искаме - страст и откритата любов. Но при всеки случай - любовта е там -дълбока и силна!

# 517
Санджар е женен. Само това може да те накара напълно да блокираш. Какво да го гледа?! Подсъзнателно умира от любов, но на повърхността трябва да е хладна и дистанцирана.
Първо предстои Санджар да пада на колене - многократно. После трябва да се разведе и едва тогава търсете открито признание в любов от Наре.
Има прекалено много условности, за да видим това което искаме - страст и откритата любов. Но при всеки случай - любовта е там -дълбока и силна!

Съгласна съм напълно, от кога и аз го чакам да подаде молба за развод 😜. Само, че ако нещо ти идва от вътре брачното свидетелство не може да го спре, ще се види в някакъв дори кратък миг на нежност. Така си мисля с наивна та си романтична душа 🙈

# 518
И Гедиз е най-силният катализатор на тази любов!

Какъв катализатор?
Той слуша и двете страни, но информацията му е за собствена консумация.
Самият той е влюбен и използва всяка минута да е близо до Наре, да помага на Наре, да се държи като приятел на Наре, да я слуша как споделя най-съкровените си тайни и прочие.
До този момент, Гедиз с нищо не е помогнал за "любовта им" /на Санджар и Наре/.
Ако беше този приятел на Санджар, щеше да разбере болката му, а не да му натягва всеки път - ти си женен, имаш жена, върви ѝ давай обяснения, прибери я обратно...
Да, приятел е на Наре - но помнете ми думата, че това приятелство е със друга негова си амбиция.

Снощи го написах, защото така го преведоха в ефир - когато Мелек отказваше да вечеря и чакаше баща си, като дойде Гедиз какво ѝ каза? Мога да заместя баща ти /ама тя тази рускиня не превеждаше всичко, правеше си собствени пристрастни коментари и пак беше на вълна "ой, какой Гедиз..."/. 
Не зная дали е превела този момент вярно, но ако е  казал така на Мелек - оооо, няма да можете да ме спрете тогава.

# 519

Съгласна съм напълно, от кога и аз го чакам да подаде молба за развод 😜. Само, че ако нещо ти идва от вътре брачното свидетелство не може да го спре, ще се види в някакъв дори кратък миг на нежност. Така си мисля с наивна та си романтична душа 🙈
Нещо дори да ти идва отвътре - нормалните хора се въздържат! Иначе какво би станало - всеки ще се хвърли на врата на любовта си - и майната му на жена му/мъжа й... Аз не ги разбирам така нещата! А се имам за голяма романтичка 😁

# 520
Марта, Гедиз е причината Наре да остане на работа на пристанището. Така ще е по-близо до Санджар и той няма да издържи и ще се предаде пред любовта си. Което ще го доведе до развод с Менекшето. Заради него Санджар полудява от ревност и на повърхността излизат чувствата му. Да - напомня на Санджар за това, че жена му го чака - ами не е ли така. Да вземе да се разведе, пък и той!

# 521
Миранда 😂 ок, ще си чакаме да мине развода, дано е по взаимно съгласие, та да не се проточи 🙄 До тогава Санджар - на 5 м дистанция и да гледа в страни 😜

И си в грешка, Санджар работи на полето и оливарницата, на пристанището е Гедиз и той ще вижда Наре, не Санджар 😁

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 15:52 от araselia

# 522
Във всеки случай разбирам, че Гедиз е станал, толкова отрицателен герой, че никой не обсъжда вече Акън Sweat Smile

# 523
Миранда 😂 ок, ще си чакаме да мине развода, дано е по взаимно съгласие, та да не се проточи 🙄 До тогава Санджар - на 5 м дистанция и да гледа в страни 😜
Разводът дано да се проточи! За да гледаме много серии, в които Санджар е на ръба на лудостта 😁

# 524
  • Пловдив
Във всеки случай разбирам, че Гедиз е станал, толкова отрицателен герой, че никой не обсъжда вече Акън Sweat Smile
Те Акън почти не го показват хората могат да забравят че изобщо има такъв персонаж. 🤷‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт