Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 393

• 43 859
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
Във всеки случай разбирам, че Гедиз е станал, толкова отрицателен герой, че никой не обсъжда вече Акън Sweat Smile
Те Акън почти не го показват хората могат да забравят че изобщо има такъв персонаж. 🤷‍♀️
Викаш, и той си остана без екранно време Stuck Out Tongue

# 526
Във всеки случай разбирам, че Гедиз е станал, толкова отрицателен герой, че никой не обсъжда вече Акън Sweat Smile
Те Акън почти не го показват хората могат да забравят че изобщо има такъв персонаж. 🤷‍♀️
Според мен не го показват много, защото е изключително опасен. И при следващата среща между Санджар и Акън ще има убийство!

# 527
Викаш, и той си остана без екранно време Stuck Out Tongue
  Неговото време не ми липсва, много ми е слаб този актьор, изкуствен.

# 528
Според мен не го показват много, защото е изключително опасен. И при следващата среща между Санджар и Акън ще има убийство!

Мюге ще го срещне преди Санджар Simple Smile
И, ако ножа и се окаже по- остър от този на Наре може и съвсем да му отрежат изявите Smirk
Ако се спаси от още едно намушкване ще бъде леко прекалено Smirk

# 529
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте,мили мои виртуални дружки!Честит празник,България!Честит празник на вас!Поклон пред паметта на загиналите за освобождението ни от турско робство!
А сега ви почвам по домова книга!Това в кръга на шегата,разбира се.Момичета,защо толкова много задълбочаваме нещата?Дайте да си гледаме сериала  и да се радваме ,че Енгин е на екран и че този проект се харесва по целия свят,дори и в родината му.Вярно,паднал е малко рейтинга,но не е болка за умиране.Според мен имаше нужда от развитие във второстепенните линии и в образите на второстепенните герои.Аз не съм спец,мнението ми не е професионално,  не слушам рускините,затова си гледам серията като чета в паузите превод във фейсбук.Според мен епизода си беше много на място.Имаше внякои от първите серии такива,в които Наре имаше по-малко екранно време.Мисля,че това зависи от събитията,които ни разказват,мястото,където те протичат и отношенията,които СЦ искат да видим.Та по този повод,смятам,че това,което аз видях,беше,че отношенията между Наре и Гедиз няма шанс да се превърнат в нещо повече от приятелски.Няма искра,няма жар,няма отговор от страна на Наре-ама никакъв.Колкото и да се опитва Гедиз ,ще е загубена битка.Този,които е казал,че между омразата и лубовта има само една крачка,е знаел какво говори.Абсолютно вярно е.Да,Санджар е недоверчив по природа.Да,нищо не е допринесло за промяната му в положителна посока,защото се е сблъсквал винаги с полуистини,недомлъвки или пък с явни лъжи.Тепърва ще приема и смила,че тази мнителност му е коствала щастието и почти е отнела живота на Наре.Тепърва ще си скубе косите и ще съжалява за постъпката си.Ние,като зрители знаем какво се е случило,знаем,че има смекчаващи вината обстоятелства,но това не променя крайния резултат злополучната нощ.Санджар е първият човек,който няма да си прости.Но Санджар обича Наре.Обичал я е през целия си живот,дори когато е мислел,че го е оставила заради друг.Това е постоянна величина в живота му,никой и никога не може да го промени.
Наре е обратната монета на Санджар.Тя знае,че я е обвинил несправедливо,знае точно какво се е случило.Тя е най-голямата жертва,въпреки,че също е взела грешно решение под влиянието на събитията от черната нощ.Смегчаващите обстоятелства при нея са,че те въпреки разочарованието си от близките и тяхното предателство,е намерила опора,утеха и спасителна сламка в личицето на малката сладка Мелек.Обаче кога тя започва да обича и да се грижи за Мелек?Кога решава да се излекува заради малкото ангелче?Може и да греша,но според мен Наре взема това решение след като разбира,че детето и не е от Акън.Тя разбира,че все пак е спасила една частичка от любовта на Санджар и с цялото си същество се устремява към нея,т.е. към това,което и е останало от Санджар.Може да е подсъзнателно,но това е ,което и е дало сили да продължи да живее.Е,права е да повтаря,че няма да прости на Санджар,то и не е за прошка.Но и никога не казва,че го мрази.Ние отстрани виждаме колко много го обича,въпреки непрестанните уверения,че не е така.Дори Гедиз го видя.Така,че любов има,огромна.Но това е една трудна и тежка история за грешките,за прошката,за духовното прераждане и изцеление.И ние ще видим дългия път,който ще извървят ГГ,преди да си простят.А ангелчето Мелек,която е спасила мама,ще спаси и тати,за да не свърши със себе си и по-късно ще ги накара да видят колко много горят душите им една за друга.Просто ни е нужно време,за да видим всичко това.Санджар ще иска да убие Акън и да си стори нещо лошо.Това го знаят както Наре,така и Гедиз.Затова и толкова искат да му попречат да научи истината.Но точно защото го познават,трябва да знаят,че веднъж тръгнал ли е да търси истината,няма да се откаже и да спре по средата на пътя.Ще видим какво са ни подготвили Сц.Не искам да се отказвам от Гедиз като приятел.Мисля,че ще дойде момент,в който той ще избере приятелството на двамата,пред завистта и страданието да е неразбран и необикнат.Надявам се,да му намерят момиче,което да заслужи любовта му.
Акън е отвратителен!!!Не искам да коментирам гнусния му замисъл.
Има недомислици в сценария,в режисурата и в каквото още можем да се сетим,но е нормално,при такива дълги серии.На мен единственото,което ми липсва е повече сцени между ГГ.Наре и Санджар са страхотни заедно,а и са героите на историята.Нужно е да има повече сцени между тях,за да видим и усетим ние тази горяща,изпепеляваща любов.
Увлякох се.Засега изчезвам,но ще се върна скоро ,за да ви проверя.Не се разочаровайте и не се карайте.Каквото са решили от продукцията,това ще стане.А ние колкото и да ритаме,заради Енгин ще гледаме.Така и трябва да е.
ПС  Хей,щях да пропусна най-важното.Може да са били % минутки екранното време на Енгин в снощния епизод,ама какви 5 минутки?!Сцената с боядисването и у мен предизвика асоциации с КПА,но забравих да дишам и сълзите ми незнайно защо потекоха от копнежа в очите на Санджар,от онази самотна синя ръка отстрани на техните.А червеният белег,който му остави Наре,чак мен ме заболя.....

# 530
Нуше, толкова хубави думи. Пиши всеки ден - по-много!
Ако трябва всеки ден някой да ме наритва и да се караме после, за да те провокираме да пишеш! Направо ми се насълзиха очите...

# 531
Нуше, толкова хубави думи. Пиши всеки ден - по-много!
Ако трябва всеки ден някой да ме наритва и да се караме после, за да те провокираме да пишеш! Направо ми се насълзиха очите...

+100 (без наритването 🙂)

И аз забелязах как Мелек като го караше да си слага неговата ръка очите му се насълзиха и стана много конфузно, обаче малкото упорито като баща си, не миряса докато не стане на неговото 😂

# 532
Juliya07 , аз същото го писах, само че за Санджар!

# 533
Здравейте, момичета!
Нямам време да гледам сериала и да следя темата.
Понякога помагам с превода на озетите.
Днес видях, че има вълнение в туитър около рейтинга на сериала и реших да надникна тук.
Интересно ми беше да прочета коментарите.
Марта, много е неприятно да очакваш едно, а да получиш друго.
Имах такъв проблем с един сериал и напълно те разбирам.
Но като човек, който отдавна следи турските медии, мога да ви кажа "винаги имайте едно наум".
"Очаква ви незабравима, легендарна, невъзможна, разтърсваща" и каква ли още не любов  са дежурни изречения.
Има ги в анотацията на 90 процента от сериалите.
Същото се отнася и до статиите, които излизат за дизитата им.
"Разтърсиха социалните мрежи, залепиха зрителите, сложиха отпечатък на телевизионната вечер..."
Ако следите сайтовете, които пишат за сериали, може да научите турски, защото имат 10 стандартни фрази и ги въртят постоянно.
Професионални и аргументирани мнения няма нито за актьорската игра, нито за нивото на сериалите, защото всеки гледа да не разсърди нечии фенове и сакън да не загуби брой последователи.
От това, което видях днес като коментари по повод на рейтинга от страна на турските зрители в туитър, има условно казано три групи. Едните са недоволни от темпото и сюжета, другите две са двете фенски армии Наре- Санджар / Наре- Гедиз, които взаимно се обвиняват.
Много е неприятно, когато има фенски войни, някак си неусетно негативната енергия винаги се пренася и върху сериала.
Но за това е трябвало да мислят сценаристките.
А може би не са очаквали, че симпатиите на част от зрителите ще се изместят от основната екранна двойка.
Във всеки случай, най-лошото, което могат да направят е да оставят фенските капризи да диктуват сценария.
Вече са разделили зрителите, създали са две пламенни фенски агитки, едната винаги ще остане недоволна, така че, по-добре да си следват своята линия, за да не вкарат в задънена улица логиката и на действието в сериала, и на отношенията между героите.
Има такова текучество на сериали, радвайте се, че вашият любим актьор е на екран и се съсредоточете върху нещата, които ви харесват.
Както се казва, и хлябът, и ножът са в ръцете на сценаристките, няма нужда да се хабят нерви и емоции за онова, което не е в силите ни да променим.

# 534
Момичета Two Hearts
Изкуших се да погледна с руски превод момента за който ви говорих.
Е, разтълкувайте ми тогава това поведение на Гедиз.

При идентичната ситуация, когато Менекшето казваше, че Мелек ще ѝ е като дъщеря - тогава Наре рече, та отсече "Мелек си има майка!"

Защо сега Наре си мълчи?

Руският се разбира, но да преведа:
Мелек: Оф, мислех, че е татко.
Гедиз: Мога да изиграя ролята на баща ти.
Какво прави моето момиче? /на турски ясно се чува беним къзъм т.е. моето/
Някой притеснява ли те? Ще му разбия носа.

# 535
Момичета Two Hearts

При идентичната ситуация, когато Менекшето казваше, че Мелек ще ѝ е като дъщеря - тогава Наре рече, та отсече "Мелек си има майка!"

Защо сега Наре си мълчи?

Марта, ама той имитира Санджар ,бъзика се, че Санджар ще ступа всеки, огорчил дъщеря му. За мен това е шега 😂

Варна, благодаря ти за безпристрастния коментар на ситуацията, и аз имам такова впечатление, ама друго си е човек на ти с езика да се изкаже 🙂

# 536

Варна Two Hearts  добре се отбила в темата!
Знам, че за много неща си абсолютно права, но каква беше атмосферата както тук, така и навсякъде из форумите, на снимачната площадка на "Една любов, два живота"
Ами то да ти достави удоволствие да си кажеш мнението, да сложиш информация и прочие.
Ами интервютата, снимките зад кадър, промото на филма, фотосесиите...

Знам какво да кажа, но ще премълча.
Благодаря ти за всичко което си правила, както тогава, така и сега за нас.

Бях пуснала предният си пост, когато видях твоя. Новата версия не зарежда новите коментари докато си на позиция да пишеш и да можеш да реагираш  веднага.

# 537
Момичета Two Hearts

Защо сега Наре си мълчи?

Марта, ама той имитира Санджар ,бъзика се, че Санджар ще ступа всеки, огорчил дъщеря му. За мен това е шега 😂

Варна, благодаря ти за безпристрастния коментар на ситуацията, и аз имам такова впечатление, ама друго си е човек на ти с езика да се изкаже 🙂
100% e шега. Типично за Гедиз

# 538

Скрит текст:

Значи когато нещо подобно каже Менекшето - одобряваме  "Мелек си има майка!" /говоря в мн.ч. защото едва ли искаш онази за втора майка на Мелек/
Когато Гедиз се "прави" на баща -  демек се шегува...
Тц, не ти вярвам, ама хим не ти вярвам...  че се шегува.
Видях, че и Миранда го смята това за шега...

Шегаджийки....

Абе, вие не ми вярвахте и когато още много назад във времето бях казала, че виждам Санджар на скалата - пък ето ,че ще отиде там.
Да не стане същото - след една-две серии, Гедиз да си обяви намеренията за втори баща.

# 539
Момичета, все по-силно ми е усещането, че имаме проблем и то голям, че гледаме сериала без превод и без да знаем езика! Само по очите и две-три разбрани думи искаме да схванем всичко. Ами то си е невъзможно, май 😁😕😉

Общи условия

Активация на акаунт