Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 393

• 43 853
  • 747
  •   1
Отговори
# 540

При идентичната ситуация, когато Менекшето казваше, че Мелек ще ѝ е като дъщеря - тогава Наре рече, та отсече "Мелек си има майка!"

Скрит текст:

Марта, ама той имитира Санджар ,бъзика се, че Санджар ще ступа всеки, огорчил дъщеря му. За мен това е шега 😂

Значи когато нещо подобно каже Менекшето - одобряваме  "Мелек си има майка!" /говоря в мн.ч. защото едва ли искаш онази за втора майка на Мелек/
Когато Гедиз се "прави" на баща -  демек се шегува...
Тц, не ти вярвам, ама хим не ти вярвам...  че се шегува.

Менекшето не е голяма шегаджийка по принцип! Има разлика в характерите им.

# 541
Менекше беше сериозна, в смисъл се натягаше сериозно,пък и тя по документи си се води донякъде такава 🙄, но ние знаем колко е "мила и грижовна" 😠

# 542
Менекшето не е голяма шегаджийка по принцип! Има разлика в характерите им.

При идентичната ситуация, когато Менекшето казваше, че Мелек ще ѝ е като дъщеря - тогава Наре рече, та отсече  "Мелек си има майка!"

Скрит текст:

Марта, ама той имитира Санджар ,бъзика се, че Санджар ще ступа всеки, огорчил дъщеря му. За мен това е шега 😂

Значи когато нещо подобно каже Менекшето - одобряваме  "Мелек си има майка!" /говоря в мн.ч. защото едва ли искаш онази за втора майка на Мелек/
Когато Гедиз се "прави" на баща -  демек се шегува...
Тц, не ти вярвам, ама хим не ти вярвам...  че се шегува.
Видях, че и Миранда го смята това за шега...

Шегаджийки....

Абе, вие не ми вярвахте и когато още много назад във времето бях казала, че виждам Санджар на скалата - пък ето ,че ще отиде там.
Да не стане същото - след една-две серии, Гедиз да си обяви намеренията за втори баща.

Редактирах и ти отговорих в по-предния си пост. Но го слагам сега като цитат, че остана на предната страница.

Усещам ви пристрастията към Гедиз и му търсите оправдания.
Ама аз съм си от "стара коза -яре"  и ви казвам "яваш" с него.
Той не се загрижи за сестра си - що е, как е - залепил се е  като "дъвка в коса" за Наре.

# 543
Марта, аз се предавам 🙂 Ще видим накрая кой е познал.

Аз искам да си изкажа неодобрението от къщата на Наре, с тез френски прозорци и без стабилна висока ограда, направо си е опасна за живеене, да не говорим колко е неуютна, като зала за танци.

Коригирам се, че всички са дистанцирани - тези двамата са като залепени 😂

# 544
  • Варна

Но и никога не казва,че го мрази.Ние отстрани виждаме колко много го обича,въпреки непрестанните уверения,че не е така.Дори Гедиз го видя.Така,че любов има,огромна.Но това е една трудна и тежка история за грешките,за прошката,за духовното прераждане и изцеление.И ние ще видим дългия път,който ще извървят ГГ,преди да си простят.А ангелчето Мелек,която е спасила мама,ще спаси и тати,за да не свърши със себе си и по-късно ще ги накара да видят колко много горят душите им една за друга.Просто ни е нужно време,за да видим всичко това.Санджар ще иска да убие Акън и да си стори нещо лошо.Това го знаят както Наре,така и Гедиз.Затова и толкова искат да му попречат да научи истината.Но точно защото го познават,трябва да знаят,че веднъж тръгнал ли е да търси истината,няма да се откаже и да спре по средата на пътя.Ще видим какво са ни подготвили Сц.Не искам да се отказвам от Гедиз като приятел.Мисля,че ще дойде момент,в който той ще избере приятелството на двамата,пред завистта и страданието да е неразбран и необикнат.

Теменужка Христова Two Hearts
много хубаво казано, абсолютно съм съгласна с казаното от теб!
Мариана беше постнала продължителността на последната серия  2 ч 45 мин !! Безумие  Imp
Това не е нормално, какво да очакваш от толкова количество, даже пак го докарват горе-долу  Smiley
За фрага - мисля, че нищо няма да му се случи на Акън, сигурно направи такава физиономия защото е напипал оръжието на Мюгето , нищо чудно пак  да заиграе  за него.

Мисля също, че Зехра няма да му се върже .

А за Гедиз, да съвсем в негов стил да го изцепи като шега, но нали знаете, че истините се казват най- лесно под формата на шега. На тоз етап ми изглежда само шега. Мога да коментирам само след превод и нормално гледане на цялата серия.

# 545
  • Пловдив

Страхотен момент. Санджар като разбра, че това е стола на Наре, седна на земята, а не в него.

Страхотна дискусия сте подхванали.
Направо ме хвърлихте отвисоко в маслините...
За всички има дръвчета.

Хич не е малко екранното време на никой, хич не е много екранното време на някой.
Тези сценаристки са страхотни. Не се подвеждат от фенски желания. Спокойно.

# 546
  • Пловдив
Замислих се нещо, дано Акън не направи нещо на Зехра, един вид "отмъщение" на съдбата, Санджар изгони Наре заради коланчето, но как би постъпил ако същото се случи със сестра му, видяхме колко близки са двамата, дано не поемат към такова развитие 🙄 че ще прекалят сериозно. Санджар тогава ще превърти играта. Елван разведели се 🤔 чакам си бг превода още.

# 547
  • Пловдив

Еее, каквото иска Мелек, става.
Тати е насреща. Ще успее ли Мелек да ги събере, не само да и бъдат родители, а и семейство.
Много разчитам на Мелек. Толкова е хитра и умна.
Но и Локи е на ход, да му мисли Менекше. Ще има интересни моменти с тях.

# 548
Гени 😋

# 549
  • Пловдив

Какво ли са измислили сценаристките за Санджар и Менекше.
Тя прави опити, той стои като изтукан и все й отказва.
Искаше да отиде с него при Мелек - но, твърдо не бе отговора.

А Санджар каза на Наре, защо не е дошла 5 минути по-рано... в деня на сватбата.
Но Наре можеше да го спре - знаем...
Е, иначе пък нямаше да ни е интересно и да си задаваме толкова въпроси.

araselia, толкова са сладки баща й дъщеря.
Наре затова гледа и се чуди...

# 550

Замислих се за Зехра. Обикновено  хората имащи сходен  проблем лесно завързват познанство помежду си.
 Ей, така в разговор на кафенце Акън ще омае Зехра и тя ще е следващия доносник.
Да видим за колко време ще бъде използвана и най-вече за какво.
Зехра е мило, доверчиво момиче. В неговият свят има само чистота, няма черни краски.
Остава Наре и Гедиз да ги разкрият. Ако ми повторят  сценката   "незаслужения бой" - ще бъде супер оригинално.

Сестрата на единия, после сестрата на другия.

Интересно какво още би видял Санджар от скритите видеа.
Най-вероятно да е това с намушкването. Ама тя Наре нали го унищожи, остава да има копие още някъде.
А доколкото разбрах посланикът предложи на помощника си Керем да влязат в съдружие и да оцуцат и парите на Гедиз.
Накрая ги виждам разорени и двамата.
А четох мнения, че приятелството между Санджар и Гедиз вече е пропукано и се разпада. Това не се  било  харесало много на публиката.
Също така недоволстват, че важните сцени на серията - остават за финал.
Най-вероятно Мюге ще рани /ако въобще това прави/ Акън накрая на серията, след като той е свършил някоя гадост със Зехра.

Много ще ме е яд, ако по СЦ това се случи.

Нашият Санджар може да не знае кой е Отело, чувал е само за Шекспир, но е честен и много принципен човек.
Офф, ще има да стои и той на тази скала... 

А тук  забелязахте ли? Добър замисъл на СЦ.
Дъщеря и баща - пак еднакви.

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 20:58 от Марта_49

# 551
  • Пловдив

Малко отдих само с Енгин.

# 552
Тези отпечатъци от ръцете на Берен, Енгин и Неслихан си ги искам вкъщи!

# 553
# 554

Общи условия

Активация на акаунт