На море в България 2020 г.! - 1

• 46 324
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Ние обичаме да се разхождаме по магазините, по центъра. Дори аз сама много често следобеда докато всички спят изчезвам да си разглеждам, да не се съобразявам с никой.
В Китен миналата година бяхме в хотел Нева, буквално на 2 крачки от  гъчканицата - кеф ти каквото искаш.

# 106
Ето центъра на Обзор
https://www.google.com/maps/@42.8189058,27.8817488,3a,75y,281.3h,94.51t/data=!3m7!1e1!3m5!1sSLUbNnRQAzNl0ZPFSlLA6Q!2e0!6s%2F%2Fgeo2.ggpht.com%2Fcbk%3Fpanoid%3DSLUbNnRQAzNl0ZPFSlLA6Q%26output%3Dthumbnail%26cb_client%3Dmaps_sv.tactile.gps%26thumb%3D2%26w%3D203%26h%3D100%26yaw%3D124.201836%26pitch%3D0%26thumbfov%3D100!7i13312!8i6656

със стрийт вю може да се разхождате по улиците и да видите как изглеждат

# 107
Приморско клуб са с нова визия и/или нови собственици.
По принцип се заканих да не стъпвам повече там, но децата харесват много мястото и пяна партитата.
Запазих една тестова нощувка в средата на Юни с едно на ум, дано да са оправили хигиената и храната, че пак ще има изпонатръшкани. А дано ама надали Simple Smile

# 108
Много добре изглежда това Топола Скай. Като го гледам, ние няма да стигнем до плажа, ако сме там!
Хаха, да... И нашия син забравя за плажа Simple Smile Близки и познати също Simple Smile

# 109
  • В.Търново
stani.1997, благодаря, копирах целия линк ,но не иска дами го визуализира.

aiwabg, от кога в Приморско клуб има пяна парти?През 2018г. нямаше.

# 110
Питането е за Топола Скайс - от сайта им разбирам, че въжения парк и аквапарка имат цени за свободен достъп за негости на комплекса. Правилно ли съм разбрала и в тази връзка в активен сезон дали е много пренаселено заради въпросния свободен достъп? Хипотетично разигравам сценарий, в който от близко до комплекса място за почивка отиваме за ден на аквапарка, но при наличието на много посетители, едва ли ще се прежаля, дори заради децата.

# 111
Rusalka1 - oт 2019та Simple Smile

# 112
Питането е за Топола Скайс - от сайта им разбирам, че въжения парк и аквапарка имат цени за свободен достъп за негости на комплекса. Правилно ли съм разбрала и в тази връзка в активен сезон дали е много пренаселено заради въпросния свободен достъп? Хипотетично разигравам сценарий, в който от близко до комплекса място за почивка отиваме за ден на аквапарка, но при наличието на много посетители, едва ли ще се прежаля, дори заради децата.
Няма да мога да отговоря съвсем точно, но по мое лично мнение няма да е навалица или поне не такава както по другите Аквапаркове... Били сме в слаб сезон и беше доста спокойно.Външни посетители пускат,да, но цените са доста високи и не всички могат да си го позволят ежедневно.Хотела предлага доста забавления/ вкл и въжен лифт към плажа, така, че и при пълен хотел едва ли всички ще са на Аквапарк....

# 113
Няма да мога да отговоря съвсем точно, но по мое лично мнение няма да е навалица или поне не такава както по другите Аквапаркове... Били сме в слаб сезон и беше доста спокойно.Външни посетители пускат,да, но цените са доста високи и не всички могат да си го позволят ежедневно.Хотела предлага доста забавления/ вкл и въжен лифт към плажа, така, че и при пълен хотел едва ли всички ще са на Аквапарк....
А в слаб сезон водата в басейните топла ли е?

# 114
Бяхме в началото на септември и беше топла водата в Аквапарка.Относно водата в басейните на самия комплекс- част от тях са отопляеми през цялото лято.

# 115
За мен Поморие е най хубавото място за отдих на морето. Ако случайно не сте ходили, ще изброя някои причини, според, които считам, че той е идеален за семейни почивки и нощно забавление:
 Градът има стара и нова част. По-силно е развит туризмът в старата част.
        Има много ресторанти и заведения от всякакво естество: fast food, отлични рибни ресторанти, малки семейни заведения, големи и скъпи ресторанти. Храната е евтина и вкусна. Подходяща е за всякакви хора. Има множество места за сладолед, палачинки и др. десерти. Служителите са вежливи и любезни.
       Плажовете са чисти и големи. Пясъкът е фин. Обаче бързо се заемат хубавите места. В морето няма отпадъци и нечистотии. Става постепенно дълбоко и за това е подходящо за малки деца.
        Центърът е голям и нов. Има много какво да се прави: дискотеки, осветен кей, туристически влакчета, корабчета о яхти. Има популярна музика, която придава атмосфера. Има църква с историческо значение и паметник на Левски и Яворов.
         Има супермаркети и магазини, с богат асортимент. Има зона за качествени и евтини сувенири. Продават се дрехи,  чанти, хавлии и много слънчеви очила.
        Хотелите и квартирите са средно скъпи.
 Има още много причини, но тези са основните.

# 116
  • София
Питах в темата за Сл. Бряг, да попитам и тук: интересуваме се от х-л Палма.
Моля за впечатления относно чистота, храна, отдалеченост от плажа, отношение на персонала и всичко, каквото се сетите ще е от полза.

# 117
  • here and now
Разглеждах си снимките от 2018-та и се сетих, че не съм срещала коментари за Парадайз Бийч - Св. Влас.
Цените на хотела са прилични, на самия плаж е и винаги има места.
Няма изискване за минимален брой нощувки.
На плажа (който на мен лично не ми допадна особено)се плаща за чадър и шезлонг, но е много близо до басейна(на който също винаги има свободни шезлонги). Храната не е особено качествена и разнообразна, но аз като свръхпретенциозна не останах гладна. Анимацията е на прилично ниво.
На бара на басейна цял ден има сладолед и напитки. Ол инклузив се води.
Паркинг не се плаща.
Най-впечатлена съм от гледката на терасата. Ние всяка вечер изкрвахме там доволно време, както и сутрин си пиехме кафето там. Мисля, че всички стаи са с изглед море, тъй като коридорите гледат към паркинга.
Скрит текст:
Споделям за тези, които търсят по-бюджетно решение и са по-мързеливи (като мен)

# 118
  • Сф
За този хотел, това е единственият що годе  положителен коментар, който чета.Включая мои близки които са били там, но преди години, сезираха кой ли не и мисля че получиха компенсация.Ако нещо не се е променило драстично в положителна посока( наистина не знам) имайте едно наум с Парадаиз бийч, Влас.
П.п .Точно терасите бяха снимали преди време тук в бг мама с някакви пътечки от стоножки..ох ужас, запечатало ми се е...
Коментиран е, коментиран е преди години и все с лошо.Помня го и заради моите познати. То хубавото свършва с Цезар Палас май, после все като на Елените Simple Smile

# 119
  • here and now
Чисто беше и реновирано.
Предлагам го като бюджетен вариант.
Понеже аз винаги трябва да резервирам в последния момент и повече от 3-4 нощувки наведнъж не мога да направя, през 2017 само този ми излезе като що годе сносен вариант и имаше места. Дъщеря ми остана много доволна и по нейно настояване повторихме 2018. Като 2018 беше освежено и реновирано.
С нея се съобразявам аз при избор на хотел и заради нея ходим избощо. А на нея ѝ стига да има подходящ басейн, сладолед и пържени картофи.
На Елените и аз се минах да отида веднъж. Там и да ми плащат не стъпвам отново.

Общи условия

Активация на акаунт