На море в България 2020 г.! - 1

• 46 347
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Този хотел е изцяло реновиран, даже някъде го срещнах, че е 5*. Аз съм била там през юни преди години, храната беше хубава, плажът тогава безплатен.

# 121
  • В.Търново
Останаха България, Турция, но за там се съмнявам, Малта и Словакия без Коронавирус.Въпрос е на време да влезе в България.Какво мислите да правите с резервациите за море, ако плъзне това нещо в България?

# 122
Ако въобще резервирате, правете го директно в хотелите и искайте клауза за отмяна на резервацията  и възстановяване на капарото при бум на епидемията в България. Сайтовете като букинг, които осигуряват директно договаряне с хотела, също са вариант.
Някои от туристическите агенции не са в никак добро финансово състояние и още края на миналия сезон започнаха да правят съкращения. Сега тази пандемия окончателно ще ги довърши и ще има нови фалити на туроператори, включително и на големи такива.

# 123
  • В.Търново
Аз резервирах още ноември през Съни Турс за Албена.Както там ходят много румънци...
За края на август ми е резервацията, има много време, нищо не се знае, но както е тръгнало, вече заразата пълзи из Европа и тепърва набира скорост.

# 124
Аз резервирах още ноември през Съни Турс за Албена.Както там ходят много румънци...
За края на август ми е резервацията, има много време, нищо не се знае, но както е тръгнало, вече заразата пълзи из Европа и тепърва набира скорост.
Не мисля, че лятото ще има проблем, защото вирусолози обясниха, че този вирус не издържа на висока температура, както са и повечето вируси.

# 125
В Африка почти няма, или щото е жега или щото не могат да го диагностицират Grinning

# 126
  • В.Търново
Не мисля, че лятото ще има проблем, защото вирусолози обясниха, че този вирус не издържа на висока температура, както са и повечето вируси.
Вирусът в момента се разпространява и в страни, където е лято и температурите са високи.

В Африка тепърва тръгва, в Египет вече са 15, откриха го в Мароко, Алжир, Сенегал, Нигерия, Тунис, Камерун, ЮАР.

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 15:02 от rusalka1

# 127
На мен вече малко ми идва в повече тази медийна щумотевица. Грип като много други. Ще видя как ще се развият нещата и тогава ще му мисля. За сега не смятам да отменям резервацията.

# 128
  • Сф
Честно казано Роси, то в Сф ще е по- рисково сигурно, отколкото в Созопол примерно.Ами и на работа ли ще спрем да ходим? А тези, които работят с много клиенти? Няма нужда от излишна паника засега.
И не всеки.има къде да отиде или пък и да има, не може щото кредита примерно няма да отпадне заради Короната и трябва баЧ!

# 129
  • В.Търново
Моята резервация е от 25 август, предполагам, че до тогава всичко ще е минало.

# 130
  • софия
Моята почивка е платена 100%. Гледам да се абстрахирам от масовата психоза, на работа ще продължа да ходя,така че живота продължава...

# 131
Гледам че сте коментирали Парадайс,Св Влас.Страхотен хотел,гледка стаи,плаж басейн,сладолед и анимация страхотни.Асансьора направо на пясъка те сваля,обаче ужасна храна.Направо нямаше какво да се яде.И за 2 възрастни и 2деца платихме 1400 лв за 6 нощувки.Това преди 3 години не ми се вижда много бюджетно.

# 132
Хотелът е с нов собственик, дано оправи нещата.

# 133
Щом е с нов собственник може да се пробваме пак.Всичко освен храната е супер.

# 134
Batiil45
Много хубави неща за Поморие. А как стои въпроса с паркирането. За края на юни и началото на юли питам. Гледам голям паркинг в началото на ул.Кл.Охридски, вижда ми се в центъра на стария град. Какви са цените там ако резервирам нещо наоколо, че то по улиците няма как ми се вижда.

Общи условия

Активация на акаунт