На море в България 2020 г.! - 1

• 46 383
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Здравейте. Някой ползвал ли е Профи Турс? Имам резервация за Обзор (50% капаро) в края на юни, с право на анулиране до края на май. Пратих имейл преди повече от седмица за анулиране, звънях няколко пъти безрезултатно, пратих и смс, но до сега нямам отговор. Не съм ползвала тази ТА до сега, затова и питам тук. Сториха ми се сериозни, когато резервирам. Simple Smile
Не ми е проблем ако ми кажат, че заменят капарото за ваучер или че в момента не могат да отговорят, но до няколко седмици, примерно, ще отговорят. Обаче тази липса на каквато и да била обратна връзка малко ме притеснява.

# 361
  • В.Търново
До колкото знам, при ранни резервации агенциите превеждат цялата сума към хотелите.

# 362
Зависи от хотела.

# 363
  • Пловдив
Благодаря ви, разбирам. Хотелът е Сол Луна Бей Ризорт, но аз имам сключен договор с агенцията, а не с хотела и в него изрично пише, че имам право на безплатно анулиране до определена дата.

# 364
Здравейте. Някой ползвал ли е Профи Турс? Имам резервация за Обзор (50% капаро) в края на юни, с право на анулиране до края на май. Пратих имейл преди повече от седмица за анулиране, звънях няколко пъти безрезултатно, пратих и смс, но до сега нямам отговор. Не съм ползвала тази ТА до сега, затова и питам тук. Сториха ми се сериозни, когато резервирам. Simple Smile
Не ми е проблем ако ми кажат, че заменят капарото за ваучер или че в момента не могат да отговорят, но до няколко седмици, примерно, ще отговорят. Обаче тази липса на каквато и да била обратна връзка малко ме притеснява.

Докато не влезе в сила изменението на бюджета и не стане ясно по какъв начин сектор туризъм ще бъде подкрепен,  не очаквайте някой да реагира. За сега всички се спотайват и чакат нещата да се изяснят.
Вижте в договора какво пише при форсмажорни обстоятелства и ето тази информация, за да прецените кога и как да действате.
https://kzp.bg/novini/ukazaniya-i-preporaki-na-ministerstvoto-na … -na-potrebitelite

# 365
  • There I was on a July morning
Благодаря ви, разбирам. Хотелът е Сол Луна Бей Ризорт, но аз имам сключен договор с агенцията, а не с хотела и в него изрично пише, че имам право на безплатно анулиране до определена дата.
Щом сте в хипотеза за безплатна анулация, то няма причина да не върнат капарото.
Иначе съм ползвала агенцията и нямам забележки, но преди повече от 10 години. Така, че впечатлението ми не е особено актуално.Hands Plus1

# 366
  • Варна
Забравете за морето тази година. Чадърите през 5 м ли ще бъдат? Ще спестите и излишното замърсяване и торене на морето.

# 367
И аз така мисля. Веднъж звънях на Визит за малка отсрочка от ден по внасяне на сума и ми казаха,че от хотела държат сумата да им бъде приведена в срок....

# 368
  • Варна
Щом сте в хипотеза за безплатна анулация, то няма причина да не върнат капарото.
Иначе съм ползвала агенцията и нямам забележки, но преди повече от 10 години. Така, че впечатлението ми не е особено актуално.Hands Plus1
Може просто да е рано за анулация, или по-скоро да имат прекалено много анулации и да няма ликвидност за покриването им. Много варианти има, но до края на Юни има време, би трябвао да може да се ходи на море до тогава.

# 369
  • В.Търново
Сигурно ще приемат извънредното до 13 май, а по-вероятно до 1 юни. Ако до тогава няма нови заболели се броят 28 дни без заболели и чак тогава ще свалят карантината.

# 370
  • Варна
Обсъждали са като вариант м. Септември. Дори финансовия министър го спомена.

# 371
  • София
Не знам как ще издържим. Аз морето го прежалих, макар още да имам искрица надежда. Едното ни е септември за Гърция. Сигурно няма да отворят границата. Sad
Още ли има хора, които се надяват, че децата ще се върнат на училище след 12 април?

# 372
Не знам как ще издържим. Аз морето го прежалих, макар още да имам искрица надежда. Едното ни е септември за Гърция. Сигурно няма да отворят границата. Sad
Още ли има хора, които се надяват, че децата ще се върнат на училище след 12 април?
Не, на финала мисля, че колкото и да се дърпат, ще обявят нулева година. Това дистанционно не е никакво сериозно учене.

# 373
  • София
Не, на финала мисля, че колкото и да се дърпат, ще обявят нулева година. Това дистанционно не е никакво сериозно учене.
Зависи колко ще продължи карантината. Ако обхване следващата учебна година, може и да я обявят за нулева. Sad

# 374
Ето, че и други разсъждават като мен !
Ама 1към1, все едно аз съм го писал !

https://www.facebook.com/ForestBeachNaturalHolidayResort/posts/1 … AUM&__tn__=-R

Общи условия

Активация на акаунт