На море в България 2020 г.! - 1

• 46 263
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
  • София
А, те и други дават по-ниски цени от Визит. Въпросът е какви са сроковете за плащане. При Визит се доплаща 2 седмици преди настаняване, което за морските почивки е мн добре.

# 61
Цените на последните хотели, които сте препоръчали, ми се виждат ненормално високи. Като сложа и транспорт дотам, направо не му се вижда края.
Иначе много привлекателно изглеждат, но цените са нереално високи за българския турист.
Такива са цените на ОИ  в повечето ахотели от няколко години и растат всяка година. Вие написахте, че имате представа от много хотели на ОИ, което  значи, че сте наясно и цените. Напишите бюджета ви, периодът за почивка и за колко човека и ще ви предложим нещо, но нов хотел на първа линия ще е с високи цени.

# 62
В съседна тема прочетох за хотел в Каварна - Роял гранд хотел и СПА. Някой да е ходил там и да има преки впечатления? Разгледах снимки, плажът ми се видя леко ..... странен...?!
За второ море си е супер.Плажа е малък, но си е частен за хотела и е първа линия.

Самият бряг изглежда висок. Не е плаж като плаж сякаш. Както и да е. ММ категорично отсече: Каварна - не!
Детето пък учи сега за озоновият слой и вредните слънчеви лъчи, и реши, че май по-добре да пропуснем морето тая година. Чудо. Поне обясних, защо всеки път го гоня със слънцезащитните мазила.
Ще продължавам да търся нещо. Не знам какво искам честно.

# 63
  • В.Търново
Тези Новотон ги пиша в гугъл и нищо не ми излиза за тях.

Да питам за една приятелка, имат резервация за вилите в Дюни, дали могат да ползват бар на плажа, ако има такъв?

# 64
  • София
Тези Новотон ги пиша в гугъл и нищо не ми излиза за тях.

Да питам за една приятелка, имат резервация за вилите в Дюни, дали могат да ползват бар на плажа, ако има такъв?
За Дюни, да, барове има на плажа и на басейна на Марината, който също е на метри от пясъка, могат да се ползват от всички. Както и ресторанта, там плажния, за обяд да речем.

# 65
  • В.Търново
И аз това намерих.Но ми излиза като Ол инклузив сайта, с друго име.Но този сайт го знам от много време и не знаех, че има друго име тази агенция.

Тези Новотон дават с 2лв по-ниска оферта за хотел Калипсо в Слънчев бряг.Визитбг ми дадоха за двама 244,80лв, а Новотон  242,70лв.Обаче за лоялен клиент Визитбг ми смъкнаха на 238лв. Simple Smile
Новотон и мисля, Гап тур, Ник травел също дават като Визитбг добри цени.Обаче Гап тур нямат голям набор от предлагани хотели.
Например Визитбг дават допълнителна отстъпка и за Дюни освен основната от 10%.Знаете ли друга агенция , която би дала допълнителна отстъпка за Дюни?

Последна редакция: сб, 29 фев 2020, 13:18 от rusalka1

# 66
  • Велико Търново
Новотон също дават допълнителна отстъпка за лоялен клиент. Моята е 6 процента.

# 67
При Новотон отстъпката за нов клиент с първа резервация е 2% , като след това нараства. При послдната ми резервация беше 8%. Мисля си обаче, че при тях процентът зависи от стойността на резервацията и варира според сумата. Но минимумът е 2%.

# 68
До сега не съм ходила на ал инклузив на нашето море.Заслужава ли си и какво бихте ми препоръчали като хотел на южното море на плажа?Не излиза ли колкото в Гърция като пари?

# 69
  • Sofia
До сега не съм ходила на ал инклузив на нашето море.Заслужава ли си и какво бихте ми препоръчали като хотел на южното море на плажа?Не излиза ли колкото в Гърция като пари?

Дали си заслужава зависи от това какво търсиш в една почивка. С малки деца е несравнимо удобство, защото има храна за тях по всяко време. Анимацията също е плюс. Ако нямаш деца и търсиш тишина и спокойствие е друго. Така че зависи от гледната точка.
Иначе цените - да, хубавите хотели биха излезли колкото Гърция. Има и по-бюджетни варианти.

# 70
  • София
Ако сравнявате еднакви като услуга хотели и условия, в Гърция е двойно по- скъпо за същият период през лятото. По - евтино е в Гърция, само ако пазарувате в Лидъл и готовите на газов котлон пред палатката в някой къмпинг. Blush

# 71
Ако сравнявате еднакви като услуга хотели и условия, в Гърция е двойно по- скъпо за същият период през лятото. По - евтино е в Гърция, само ако пазарувате в Лидъл и готовите на газов котлон пред палатката в някой къмпинг. Blush
На абсолютно същото мнение съм, + ужасните плажни ивици да много места и много солено море с каманъци. Освен това в Гърция малко хотели работят на ОИ и там цените са двойни на нашите. На Черноморието има супер класни ОИ хотели, на които малка част от гръцките отговарят.

# 72
Странно ми е, че още не сте разбрали, че почивката в къмпинг не е евтина почивка. Масова практика за българите е да ходят в Гърция юни и септември, когато и температурите, и цените са по-добри. Ако човек не пие алкохол, чак двойно не излиза и то при положение, че се храните в заведения със сервиране, а не на блок-маса.
more789, за мен ол-инкузив тук не си струва, но зависи какво търси човек. Ние алкохол почти не пием, анимация не ползваме, аз имам непоносимост и към блок-масите, та за нас не е опция, но за семейства със злояди деца може би е добро решение.

Последна редакция: нд, 01 мар 2020, 14:51 от bubanka

# 73
Почивката в Мирамар в сезон, ще ни излезе по-евтино от почивка в Гърция, пак по същото време. Та зависи кой как е свикнал. И в България хората ходят в евтини квартири, и пазаруват по супермаркетите, и ядат дюнери за по-евтино. И в Гърция се изсипват един куп пари. Важното е да избереш почивка според желанията и очакванията си (и портфейла си).

# 74
Никога не може да ти излезе Гърция по евтина.

Общи условия

Активация на акаунт