На море в България 2020 г.! - 1

• 46 189
  • 745
  •   2
Отговори
# 45
То в България май има повече западни туристи от Северна Гърция, където масово са от Балканския полуостров. Ако на самата Гърция и се размне, едва ли ще има сериозен отлив. Аз още съм в чуденка дали тук или там, дори може изобщо да пропуснем морето, ако положението с вируса се закучи.

# 46
  • В.Търново
Той, ако дойде вируса по нашето море ще плъзне и във вътрешността на страната ни.Няма оттърване.

# 47
Притеснявам се, че е малко вероятно да ни пропусне.

# 48
  • София
Момичета, препоръчайте хотел с хубав ол инклузив и близичко до плажа.
Лично аз имам впечатления от доста ол инклузив хотели в България- някои прилични, други не съвсем, но бих искала да науча някой нов и хубав хотел, за който си заслужава да си дадеш парите.

# 49
Лично аз имам впечатления от доста ол инклузив хотели в България- някои прилични, други не съвсем, но бих искала да науча някой нов и хубав хотел, за който си заслужава да си дадеш парите.
Ако се върнете назад в темата ще прочете отзиви от доста добри хотели на ОИ, които са на първа линия  или сравнително близо до плажа.  За да ви препоръчаме хотел е добре да споделите какво искате да включва ОИ, в кой район на Черноморието и какъв бюджет сте готова да отделите. Ако имате предвид само нови хотели, то такива открити през 2019 г. са два в Обзор https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-sanrayz-blu-medjik … sort-obzor-24103/
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-reyna-del-mar-obzor-24700/
и един в Поморие  https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-ueyv-rizort-pomorie-24416/

# 50
Някой с пресни впечатления от Каменец-Несебър? Храна, чистота...

# 51
  • Sofia

Ето този набелязах аз
https://visit.bg/hoteli/hotel-algara-beach-3085/?gclid=CjwKCAiA7 … XeABoC2d0QAvD_BwE

# 52
В съседна тема прочетох за хотел в Каварна - Роял гранд хотел и СПА. Някой да е ходил там и да има преки впечатления? Разгледах снимки, плажът ми се видя леко ..... странен...?!

# 53
Да, плажът не става, иначе и хотелът и храната бяха хубави.

# 54
Аз ще се въздържа от ранни записвания. С този вирус ми изглежда доста несигурно да се правят далечни планове. Все пак ще следя Алгара.

# 55
В съседна тема прочетох за хотел в Каварна - Роял гранд хотел и СПА. Някой да е ходил там и да има преки впечатления? Разгледах снимки, плажът ми се видя леко ..... странен...?!
За второ море си е супер.Плажа е малък, но си е частен за хотела и е първа линия.

# 56
  • София
Цените на последните хотели, които сте препоръчали, ми се виждат ненормално високи. Като сложа и транспорт дотам, направо не му се вижда края.
Иначе много привлекателно изглеждат, но цените са нереално високи за българския турист.

# 57
Ами аз никак не съм капризна откъм плаж, само да мога да се топна, а в Каварна не успях, първо че се слиза по няколко стълбички, по дъното има големи зеленясали камъни, които са и хлъзгави, отделно от това имаше боклуци. Малко по-настрани имаше едно мини плажче, там беше по-добре. Иначе и за зимно спа е идеален хотела, скоро едни познати ходиха.

# 58
  • В.Търново
Имам резервация вече за хотел Калипсо Сл.Бряг през Визитбг от 29 май до 1 юни за турнира на децата.Ако нещо стане покрай този вирус, да отменят турнира или някакви други причини ще мога да си взема депозита.

# 59
Новотон не съм я чувала.
А за корона вируса си мисля, че тепърва ще се разпространи по Европа.Интересно ми е какво ще стане , когато летния сезон започне и туристи от Централна и  Западна Европа започнат да идват в България.

Новотон е новото име на Нова турс.
И аз съм доволна от тях,винаги дават по-ниски цени от Визит.

Общи условия

Активация на акаунт