Бунгала на море 2024

• 3 836
  • 43
  •   1
Отговори
  • Асеновград
Понеже темите за почивка са много, и не откривам актуална информация за почивка на бунгала на море, пускам и нова тема.
В момента сме на почивка на бунгала в Ахтопол. Открих случайно базата. Не е лукс, но е прекрасно място сред гора и много близо до плажа. Наоколо са разположени доста бази с бунгала, като не мога да определя, че някоя е по добра. Бунгалата са стари, тук таме има някое в малко по добро състояние. Търсех бунгало със самостоятелен санитарен възел и това в което сме настанени е точно такова. Повечето са малки и за трима възрастни  са тесни.
Хубавото са верандите с външната част , което е особено подходящо за деца.
Ще се радвам на отзиви и за други такива места където човек може да почива извън хотел или квартира на море.

# 1
Мисля, че съм ходила като дете на тези бунгала. Плажът беше близо, по едни стълби се слизаше надолу. Имаше и стол, който предлагаше обяд и вечеря.

# 2
  • Beyond the stars
Последно бяхме преди две години в къмпинг Оазис, частно бунгало.
Къмпингът е на плажа буквално, има приятно бистро и магазинче с нормални цени.
Хареса ни.
Бунгалата, които се отдават от самия къмпинг могат да се резервират през https://iffavorit.com/
Същият сайт може да се използва за къмпинг Юг и къмпинг Китен.

Имам много добри отзиви от приятели за бунгала Елмона, Камчия. Реновирани, чисти и симпатични.
https://elmona.bg/

# 3
  • Асеновград
В Ахтопол има много бази с бунгала, и каравани. Бивши почивни бази на предприятия. Някои са изоставени и не функционират, други работят. Ходя на море с дете и искам да има къде да излиза навън. На палатка сме почивали на къмпинг Китен, но винаги е пренаселено. Плажа е пред самия къмпинг, което е +. Ние сме отседнали в бунгала Атанасови.

# 4
Преди три години попаднах случайно в Ахтопол на кратка почивка на бунгала. Преди това всяка година бяхме на различно място основно в хотели и апарт хотели. Вече това е моето място, намерих го. За сега сме били в една година в ИРП и две в Котвата. Смятам да продължим в Котвата и за напред. Много съм доволна и си почивам истински.

# 5
Ние с моето семейство от години посещаваме къмпинг Рай в Камчия.
Бунгалата са точно до плажа в една гораима няколко магазина наоколо. Вътре са доста просторни и оборудвана кухня. Няколко пъти в годината сме там , дори сега заминаваме отново Simple Smile
Жената ,която ги държи е много любезна и услужлива

# 6
  • Асеновград
Бунгалата за които давате отзиви със самостоятелен санитарен възел ли са? Това ми е основно изискване, на кухня не държа, носим си котлон, скара и посуда и си ги ползваме. Детето не яде храна готвена навън, което ми обезмисля хотел с пакет изхранване. Когато се обаждах да запазя,  в някои бази ми казаха ,че са на общи санитарни възли или на един за бунгало от две или три стаи.
На къмпинг много обичам да почивам, но общите санитарни възли са ми мор, най вече тичането до тоалетна на другия край на къмпинга.
Пътем загледах хубави бунгала на Градина, но после проверявайки цената в интернет ме отказаха. 250-300 лв. на нощувка за бунгало ми идва в повече като цена.

# 7
Самостоятелна баня и тоалетна,кухня , хол спалня
Разгледайте ги има няколко вида и всички имат кухня и баня

# 8
И Котвата са със самостоятелни. Погледнете ги. Снимките в интернет са реални.

# 9
  • Асеновград
И Котвата са със самостоятелни. Погледнете ги. Снимките в интернет са реални.
Благодаря, за насоката. Направих един тур по базите с бунгала, преди час.
Набелязах си следните бази за почивка:
Котва- наистина изглеждат много добре, не можах да ги видя вътре нямаше свободни. Плюс в базата има заведение а отпред магазин ,хранителен. Малък е но има основните неща. Има и къде да се паркира.
Слънчев ден : Обновени бунгала, изглеждат по големи от тези на Котва. Паркоместа с навеси за сянка. И тук не съм влизала в бунгало.
По късно ще пиша за още три бази които набелязах.

# 10
  • Русе
Понеже темите за почивка са много, и не откривам актуална информация за почивка на бунгала на море, пускам и нова тема.
В момента сме на почивка на бунгала в Ахтопол. Открих случайно базата. Не е лукс, но е прекрасно място сред гора и много близо до плажа. Наоколо са разположени доста бази с бунгала, като не мога да определя, че някоя е по добра. Бунгалата са стари, тук таме има някое в малко по добро състояние. Търсех бунгало със самостоятелен санитарен възел и това в което сме настанени е точно такова. Повечето са малки и за трима възрастни  са тесни.
Ще се радвам на отзиви и за други такива места където човек може да почива извън хотел или квартира на море.
Как се казва базата в която сте отседнали?

# 11
Преди две години бях запазила в бунгала Котвата, но бяха объркали резервацията ни и имаше припокриване, та нямаше къде да ни сложат. Хората бяха намерили решение, отидохме в съседните бунгала, под Котвата. Беше супер бунгалото, в което ни настаниха - спалня и малък хол, банята изглеждаше чисто нова, самостоятелна. Изкарахме си страхотно. Хранехме се в Котвата, защото бяхме платили закуска и вечеря, храната беше съвсем обикновена, но момичето готвеше много вкусно, та нямам никакви оплаквания, особено на фона на това, че закуска и вечеря за двама беше 30 лв. Но определено долните бунгала като място ни харесаха повече.

# 12
На къмпинг Китен бяхме това лято на каравана и много ни хареса!

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 18:46 от fata_morgana

# 13
  • Асеновград
Как се казва базата в която сте отседнали?
В момента сме в бунгала Атанасови, отзива е за тях.
Резервирах в последен момент понеже чаках потвърждение на отпуск и при тях веднага ми потвърдиха резервация, за разлика от други бази, където казаха ,че няма места и после цяла седмица ми звъняха да ми съобщят, че се било освободило бунгало.

Пускам още кои бази съм набелязала:
Автостарт : харесаха ми големите стаи, там ми отвориха бунгало за да видя , обзавеждането е добро. Има хладилник, минуса е, че банята е обща за две стаи. Ако е семейство да ползва двете стаи добре, но иначе не е ок за мен. Имало и стаи със самостоятелни санитарни възли. Двора ми се видя по малък, и по малко места за паркиране.
База Вестони : Огледахме бунгалата само отвън през оградата , нямаше кой да питам за информация. Изглеждаха прилично.
Синя лагуна : и те изглеждаха добре отвън, не съм влизала вътре.
Когато търсех да направя резервация , звънях и на базата на артистите, те тази година не приемали посетители, понеже били в ремонт. Това означава ,че вероятно за следващия сезон, ще отворят обновени.
Хубавото е ,че повечето бази са близо до плажа, а плажа е голям , плитък и много подходящ за почивка с деца.
Вероятно ако септември успея да събера 2-3 почивни дни ще прескочим още веднъж за кратка почивка, пак тук.

Ако някой търси изхранване тук където сме не се предлага, но аз точно това търся. Детето не обича храна приготвена навън , и си приготвяме сами.

На къмпинг Китен сме почивали три поредни години на палатка, харесвам това ,че е на плажа, но е пренаселен. Когато бяхме последно бунгалата не ставаха, бяха за ремонт. Сега ако са ги обновили може и да са добре. А и там бунгалата по спомен бяха като продължиш направо от входа , и точно в тази зона няма дървета и никаква сянка.

# 14
Долните бунгала и те ли са към Котвата или са на други.

Общи условия

Активация на акаунт