Бунгала на море 2024

• 8 610
  • 73
  •   1
Отговори
# 60
Къде точно са тези бунгала Белите къщи, в мапса откривам само Белите бунгала /отзивите са от преди години и някои са кофти/, които ми излизат близо до Синя лагуна.
Същите са,срещу Синя лагуна. Вътре като цяло не са лоши,но приятели почиваха там и казаха че не са доволни. До тях са Свети Никола, с хубави отзиви през годините.  Над тях Котвата,също с хубави отзиви, в ресторанта им готвят вкусно.

Може ли координати на Котвата? Гугъл ми дава различни резултати.

# 61
Сега потърсих на картатата. Дава ми го на Витошка 3. Напишете в интернет бунгала Котвата Ахтопол и има направление.

# 62
  • Асеновград
Когато отивате на бунгала, е добре да имате реалистични очаквания. Бунгалото не е хотел. Бюджетните бунгала са най често стая, санитарен възел и веранда, нямат кухня, някои нямат и климатик. Бунгалата или караваните които имат кухненски бокс, са вече на съвсем различни цени. За мен от тези в които съм била, съотношение цена , база Белите къщи. Но ние не търсим бунгала с ресторант, а с възможност на голямата веранда да се приготвя храна. Тоест достатъчно място,за да се сложи допълнителна маса за кухненските принадлежности и котлон.

# 63
  • Пловдив
Ние реално само спим и се къпем в бунгалото. Евентуално някоя вечер да пийнем нещо на верандата.
Изчаквам да видя на Хачико цените за сезона и ако не ще си ходим там, където го правим няколко години.
Разглеждах и чужбина, но аз не искам мъж ми да се утрепе от каране, с автобус имам резерви, покрай малкото дете.

# 64
Може ли информация за тези на Хачико къде се намират и ако сте били преди може ли да разкажете

# 65
Аз също се замислям тази година да сме на бунгала.Бих искала обаче да са във варненски регион. Да има забавления наблизо,ресторанти,атракции някакви...Децата са на 16 и 17 години и вече им е скучно с нас,та ми се иска да имат възможност да излизат и да се забавляват сами.
Има вероятност да ходят и с приятели на море,но все още ме е страх и надали ще го позволя.
Споделете впечатления,ако имате,от Обзор,Варна,Албена,св.Константин и Елена-има ли въобще бази с бунгала?

# 66
  • Пловдив
Хачико се намира в с. Варвара
https://www.facebook.com/share/17oWSJLe8p/
Не сме били, но понеже обикаляме плажовете, така ги видяхме и много ни хареса мястото, то са каравани де.

В района също видяхме място с една каравана, но не успях да открия информация за нея. А тогава не се сетих да сляза да огледам за табела.

# 67
  • Асеновград
Хачико се намира в с. Варвара
https://www.facebook.com/share/17oWSJLe8p/
Не сме били, но понеже обикаляме плажовете, така ги видяхме и много ни хареса мястото, то са каравани де.

В района също видяхме място с една каравана, но не успях да открия информация за нея. А тогава не се сетих да сляза да огледам за табела.
А Варвара къде ходите на плаж? Аз там знам само един, и той е само камъни. Има ли друг хубав пясъчен плаж?

# 68
  • Пловдив
Не знам дали има друг, защото не сме търсили и ние на този каменистия бяхме един ден. Имаше едно заведение и това беше

# 69
  • Асеновград
Да, явно е същия. Слиза се надолу по пътека до самия плаж. Има заведение, А горе атрактивно направен навес. Плюса ,че има къде да се паркира, но самия плаж на мен ми е много каменист, имаше и  силно вълнение когато сме били. А и като гледах района, ми се струва,че там все си има вълнение. Самото селце изглежда много приятно, но ако трябва всеки ден да ходя с кола на плаж някъде на км. не е моето. Обичам да обикалям, но не и за плаж.

И още нещо относно бунгалата. Ако сте повече хора, 4-6 човека голямо бунгало с кухня би било добър вариант, те са по скъпи но разпределено на повече хора излиза добре.  Такива са и по нови и по модерно обзаведени.
За двама наемането на такава модерна каравана или бунгало излиза скъпо. По тази причина и се насочвам към бунгала за двама , а те са и по малки и не толкова лукс.

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 12:16 от Panayotu

# 70
Аз търся по скоро на южното черноморие, Бунгало за трима.Не искам да готвя така че не държа да има кухня но пък искам да има  ресторант с обедни менюта и вечер да си хапнеш нещо ако искаш.

# 71
  • Асеновград
Аз търся по скоро на южното черноморие, Бунгало за трима.Не искам да готвя така че не държа да има кухня но пък искам да има  ресторант с обедни менюта и вечер да си хапнеш нещо ако искаш.
Синя лагуна Ахтопол, ресторанта им е отпред, и работи. Но за бунгалата нямам лични впечатления. На 1 линия са над плажа, от масите на ресторанта има гледка към плажа.
Тъкмо преди минути младежа ми сервира,че тази година не искал в Ахтопол защото било скучно и освен плаж нямало какво да се прави. Не ,че има идея къде иска, ама..............

# 72
  • Някъде по Дунава
Моят пък ми сервира, че точно в Ахтопол пак иска. А аз предпочитах да разнообразим на друго място.
Иначе към Морска сирена има заведение, което по обяд има обедно меню, вкусно е и на нормални цени. Миналата година супата беше 4 лв, а готвеното 7-8 лв.

# 73
  • В.Търново
Както е тръгнало на лято супа 4 евро, гогвено 7 евро. Поне в нашия град така вървят нещата, почти. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт