На море в България 2020 г.! - 1

• 46 288
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Не сме били на море в района на Обзор и Бяла. Няма да водим деца и търсим по-спокойна плажна ивица, където да си опънем собствен чадър и шезлонги, но не на къмпинг. Кое от двете места е по-подходящо за тази цел?
Благодаря!

# 91
Не сме били на море в района на Обзор и Бяла. Няма да водим деца и търсим по-спокойна плажна ивица, където да си опънем собствен чадър и шезлонги, но не на къмпинг. Кое от двете места е по-подходящо за тази цел?
Благодаря!
И на двете места има достатъчно свободна зона за собствени чадъри. Не Ви препоръчвам плажа и самата Бяла като курорт.  Дълбоко море с камъни. Високи скали, които след 15.00 часа хвърлят огромна сянка. Скучен град и баири. Обзор е много красиво градче с хубав плаж, основно в централната и северната му част. Южната част е тясна и също със високи скали, баири и сянка. Морето в Обзор също бързо става дълбоко, но не и като в Бяла.
Ето това е плажът на Бяла
Ето и Обзор северна част
А тук на преден план е централният плаж, а в дъното се вижда тясната му южна част.

# 92
fatalina, много благодаря! Смятах Бяла за по-оживеното място. Ще разгледам варианти за Обзор. Ако имате предвид някое бюджетно хотелче, споделете, моля. Освен собствена баня и хладилник друго не ни трябва. А с паркирането как е, има ли място или има ограничителни зони?
Благодаря!

# 93
  • В.Търново
А как се казва центъра в Обзор, има ли площад, или име на улица?Искам да го видя на картата. Simple Smile

# 94
fatalina, много благодаря! Смятах Бяла за по-оживеното място. Ще разгледам варианти за Обзор. Ако имате предвид някое бюджетно хотелче, споделете, моля. Освен собствена баня и хладилник друго не ни трябва. А с паркирането как е, има ли място или има ограничителни зони?
Благодаря!
Преди имаше зона около крайбрежната улица "Черноморска", ул. Рибарска, центъра и по пешеходната зона около търговската улица. Паркирането си е предизвикателство, ако не си в някой хотел с осигурен паркинг.
От семейните  хотели препоръчвам Къща за гости "Дом Барбов" https://www.booking.com/hotel/bg/guest-house-dom-barbov.bg.html

https://m.facebook.com/dombarbov/?locale2=bg_BG

Русалка, има няколко прощадчета. В центъра е площадът с часовникова кула. Има снимки в сайта на кметството, а и в линка, който съм постнала има клипчета и снимки от Обзор. Основно хората се разхождат на крайбрежната алея, в парка с амфитеатъра и по търговските улици.

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 18:18 от fatalina

# 95
  • София
А как се казва центъра в Обзор, има ли площад, или име на улица?Искам да го видя на картата. Simple Smile

Площад "Свобода" .

# 96
  • София
Здравейте. Ние тази година се бяхме насочили към Гърция. След преживелиците в Томас резиденс, решихме, че повече българско море не искаме да видим. Обаче приятелят ми има проблеми с пълномощното за сина си - бившата му жена отказа да му даде. Така че пак ще сме на БГ море с децата. Този път избрахме Аркутино фемили резорт, ще сме там втората половина на юли. Избрахме го по препоръка на приятели, които ходят там. Надявам се всичко да мине добре. Четох и добри и лоши отзиви. За съжаление няма хотел, от който всички да са доволни 100%. Надявам се на късмет. Simple Smile

# 97
Здравейте. Ние тази година се бяхме насочили към Гърция. След преживелиците в Томас резиденс, решихме, че повече българско море не искаме да видим. Обаче приятелят ми има проблеми с пълномощното за сина си - бившата му жена отказа да му даде. Така че пак ще сме на БГ море с децата. Този път избрахме Аркутино фемили резорт, ще сме там втората половина на юли. Избрахме го по препоръка на приятели, които ходят там. Надявам се всичко да мине добре. Четох и добри и лоши отзиви. За съжаление няма хотел, от който всички да са доволни 100%. Надявам се на късмет. Simple Smile
Аркутино е в пъти по-добре от Томас Резидънс!
Ще изкарате добре

# 98
Аз съм с поредна резервация за " Топола Скай", любимо място на цялото семейство !! Все по- хубав комплекс става...

# 99
Аз съм с поредна резервация за " Топола Скай", любимо място на цялото семейство !! Все по- хубав комплекс става...

Погледнах за какво става въпрос. Изглежда доста прилично. Обаче 2 бона за моето семейство за 5 нощи ми идва в повече. Имам един праг на психологическа граница, която трудно ще прекрача. Исках да видя плажа, но там плаж май няма.
Май ще стрелям напосоки тая година. Без резервация не съм ходила от години.....

# 100
  • София
Аркутино е в пъти по-добре от Томас Резидънс!
Ще изкарате добре
Благодаря. Цените в апартамент 2+2 са същите като в ТР, а е с 2 звезди отгоре. Томас резиденс много са си повярвали!!

# 101

Погледнах за какво става въпрос. Изглежда доста прилично. Обаче 2 бона за моето семейство за 5 нощи ми идва в повече. Имам един праг на психологическа граница, която трудно ще прекрача. Исках да видя плажа, но там плаж май няма.
Май ще стрелям напосоки тая година. Без резервация не съм ходила от години.....
Повече от прилично е.Излезе ни 1640 лв за 2 ма с дете на 11 год,7 нощ в силен сезон.Многократно сме били гости на хотела и винаги сме били доволни.Имам база за сравнение, защото сме били и в Белла Виста и в Алгара.Плажа е хубав, но е на 1км от хотела.За нас не е проблем, защото ходим и на Болата.Аква парка и Екшън парка компенсират всичко останало.

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 22:43 от dussie

# 102
И ние вече предплатихме на Съни турс. За втора година го правим това нещо с ранните записвания и ползваме тази агенция.
От препоръките на потребител по-напред в темата избрахме Приморско - Престиж Сити 2.
Далече е от центъра и сме с 3 деца, но ще се оправим някакси.

# 103
И ние вече предплатихме на Съни турс. За втора година го правим това нещо с ранните записвания и ползваме тази агенция.
От препоръките на потребител по-напред в темата избрахме Приморско - Престиж Сити 2.
Далече е от центъра и сме с 3 деца, но ще се оправим някакси.
И ние като ходихме 2018 г.бяхме с три деца и не беше проблем за мен.В града една вечер само ходихме.Аз се разхождах до ММЦ,влизах в комплекса да разгледам бунгалата (отвън разбира се🙂),ходих до френския комплекс(забравих му името),понеже номер три беше бебе и с количката.Но имаше много комари, вечер беше ужас.

# 104
  • София
Много добре изглежда това Топола Скай. Като го гледам, ние няма да стигнем до плажа, ако сме там!

Общи условия

Активация на акаунт