KURULUŞ OSMAN С БУРАК ОЗЧИВИТ/ЛЮБОВТА ПРИЛИЧА НА БУРАК И ФАХРИЕ/СТАРИ И НОВИ ПРОЕКТИ-тема 71

• 33 632
  • 733
  •   1
Отговори
# 180
Привет момичета   HugHugHug
Живи и здрави да сте вие и семействата ви.Спокойно , ще отмине  и това  и дано помогне  да станат семействата ни по- сплотени и обичащи се .

И аз не зная какво да кажа за ограниченията и нуждата от тях МИМИ?
Трябва ,категорично  да се пазим и макар и скучаещи.
Аз от работа не мога да си поема въздух.Утре  съм 12 ч и съм се замислила да абдикирам  другата седмица.Идва пика на епидемията  в средата на април и никой не ме кара да работя,Сама съм си го наложила..Ще видим.

Радвам се ,че Бурак и екипът на Осман  е реагирал е гражданска позиция.

Прекрасният Конур е пред много сложна дилема , след като откри братчето си след толкова години търсене как ще го измъкне от poбството  на  монголите.

Спокойна вечер и обичайте се.HugHeartHugHeartHug

# 181
  • Враца
Здравейте, момичета!!! 😘😘😘

Една новина от рускините:

“Девочки, я сейчас общалась с помощником Бурака. Спросила его продолжают ли они снимать сериал. Эмир мне ответил, что с сегодняшнего дня все прекращено: съемки, записи. Съемочная площадка пуста. Им дали две недели отпуска из-за эпидемии коронавируса.”

https://vk.com/wall-72533396_763851

# 182
Приятен и здрав ден:heart:HeartHeart

# 183
Здравейте, мили Буфолинки!

От няколко дни не съм писала, но заради това си има причина.
На село сме и тук не ми остава време за социалните мрежи почти. Simple Smile)

Как сте? Надявам се, че сте добре и положението при вас е търпимо. Heart
От нашите Буфчета няма нищо ново, но картинката се очертава да бъде такава, докато не се разкара гадната корона...
Гледах, че Фе е споделила сторита от дома им с някакво послание. Дано го преведат, но си мисля, че е нещо, свързано с вируса.. Може би ни приканва да си останем вкъщи.
До Осман още не съм стигнала. Може би тази или утре вечер ще го изгледам.
Нашите изпити се отложиха и преподавателите решиха вместо изпити да правим изследователски проекти,  което е доста добър вариант за тази ситуация.

Желая ви да бъдете здрави- вие и вашите семейства.
Съхранете вярата си, психическото здраве също е много важно. Heart
До после!

# 184
Здравйте, момичета!

Ето и сторито на ФЕ.

И специално за Иринка, превод на английски...

Стойте си вкъщи!

# 185
Добър  вечер  BlushHugHeart

Радвам се да ви видя и споделили интересни неща.Благодаря ви !

Мами, МИМИ, Ири HeartHeartHeart

Какво ли не бушува в лъвското сърце на Бурак , но сега е време около РД на Каран да се завърти в къщи и се порадва   на невероятното сладурче.

Милата ми Фе... както винаги съпричастна с проблемите в Турция и Света и то вече от позиция на майката  и къщовницата.Показва приказния си  дом и градина в първите дни на Пролетта.

Eдин от хубавците в Осман.

И самият Осман /Бурак.

# 186
Добро утро Мили момичета бъдете здрави,прочетох една не добра новина
Автобуса на екипа е катастрофирал на път за Истанбул всички са закарани в болница ,с леки наранявания!
Целият снимачен екип на Основаване Осман е в болница. Екипът се прибирал към Истанбул, след като бяха пуснати да почиват заради коронавируса, но буса с който пътували попаднал в катастрофа. Всички са откарани в болницата, за щастие нямат сериозни травми и към момента са добре.

Нямах нет и едва днес се оправи връзката,изчетох всичко,благодаря за всичко споделено!

Дано всичко да е наред с нашия красавец.

Пълно съвършвнство.
Себи ,Мими,Мами и Ири пазете се и бъдете здрави!

# 187
Привет Момичета HeartHeartHeart

Джил[/b AnguishedAnguishedAnguished
Нима не е  жестоко освен Короната да те сполети и травма от катастрофа , да те оставят в  болница в която един Бог знае дали няма и пагубния вирус?
         Знае ли се Бурак там ли е бил.
Мисля си и за Фе ,таман малко се съвзе от една травма и ще се окаже в друга трагедия ....да пазиш момченцето си далеч от любимия тати защото ,може и да е заразен ако е бил в болница.Знае ли човек.
Аз не съм на работа .Капнах и съм ден два в къщи. Стига да има новини и кой да ме покрива съм в темата. Запланувала съм да гледам серията днес.

И да си сваля шапката  пред Фе !Не съм се и съмнявала Hug

ꜰᴀʜʀɪʏᴇ & ʙᴜʀᴀᴋ Özçινιт
@FahriyeBurak_ar
·
Mar 21
From Press:
#FahriyeEvcen lost 11 kg in 8 months !
She declared getting back to her perfect weight by posting photos through Instagram wearing Blue Jumpsuit, the photos were liked by 1 million, and 7 thousands of people commented in such a short time. https://twitter.com/FahriyeBurak_a

До по- късно.

# 188
Привет!

Скъпа, Мими Heart Eyes ,
благодаря ти, че вчера сподели с нас думите на Фе.
Не съм се и съмнявала в нейната загриженост, както за нейното семейство, така и за хората като цяло. Съгласна съм с написаното от нея! Милото ни момиче е още по- силно от преди! Heart

Джил Heart Eyes ,
каква ужасна новина... Искрено се моля всички да са добре и силно се надявам Бурак да не е бил сред тях.
Себи Heart Eyes е права - Фе тъкмо се съвзе и сега, ако Бурак е ранен, това ще е още един удар за нея. Моля се всичко да е наред с любимото ни семейство, а и с целия екип на любимия ни сериал.

Аз снощи успях да изгледам епизода с превод и с нетърпение очаквам следващия.
Интригите са много, игрите също.Каквото и да става знам, че Осман ще ги разбие всичките!
Батур наистина умря твърде лесно, с Дюндар заслужават много повече гадости,защото те са ужасни хора!!! А като бей Дюндар определено се изложи.

Стискам палци и очаквам добри новини за всички пострадали при тази катастрофа!!! Hands Pray

Хубав ден! Heart
#останетевкъщи

# 189
Привет, момичета!

Надявам се нашите Буфчета да са добре и Бурак да е избегнал инцидента.
А ето и отразена лошата новина. На английски е.

Дали ще пуснат фрага днес? И изобщо ще има ли серия?

Тази снимка пише, че е от 2015г., но аз я виждам за пръв път.

Приятен следобед!

# 190

Имаме фраг момичета ,все още подробно нищо няма за катастрофата и аз се надявам Бурак да е бил с колата.
Щом няма нищо ново значи няма страшно.

Серия ще има.Аз убих Дюндар бей какза Османчик,започва неговото време!
Мими,Себи Ири,Мами и аз искам най-доброто за нашите гълъбчета и за вас здрави да сте!

# 191
Любовта трябва да бъде взаимна ... Човек трябва да бъде обичан, единствен и винаги твой .

Джил , благодаря за фрага Heart Оооооо, значи след гадното синче идва реда и на Дюндар бей.
    МИМИ,ще гледаме и още как 16-та серия. Heart
    Ири Heart даи Боже да  оцеляло  нашето  красиво момче Hands PrayHands PrayHands Pray

И нещо за героите  от Осман ,които харесвам.

Джалал Ал винаги е на работа! Подобно на своя герой Абдурахман, той е зает да се среща с важни бейове.

# 192
Здравйте, момичета!

В тези ужасни дни не ни остава нищо друго освен да чакаме. И да се молим всичко да свърши с възможно най-малки последствия. СЕБИ, заради такива като теб човечеството е оцеляло. Бъди смела! А ние ще спазваме наложените ни инструкции, за да ограничим разпространението на това чудо.

Утре поне ще се насладим на смелия ни герой. Какви ли зрелища ни е подготвил този път Боздаг и компания?

И една шегичка на арабскит фенов с Дюндал бей.

Приятен ден!

# 193
Flowers HibiscusPurple HeartPurple HeartЗдравейте момичета,с нетърпение очаквам следващата серия ще бъде интересна със сигурност,
Да даде господ по бързо да премине този вирус,и без страшни последици.
Малко снимки от престоящата серия

Трите хубавици и двете най-важни жени в живота на Осман.

лошо е когато свои застават срещу свои.

На Дюндар бей минутите му свършват.
Днес нищо ново около катастрофата не съм прочела,да се надяваме че всичко премина.
Себи,Мими,Мами,Ири пазете се момичета и бъдете здрави!:purple_heart:Flowers Hibiscus

# 194

Здравейте  милички-МИМИ Flowers Hibiscus Джил Flowers Hibiscus Мами Flowers Hibiscus Ири Flowers Hibiscus

Това ,че няма новини около катастрофата е добре.Разминало им се е надявам се.:praying_hands.

Как няма да има висок рейтинг сериалът  ни като има всичко в него.
-История.
-Жесток женски бой междоу Бала и София.Каква игра направи само това младо момиче Йозге .Колко силна болка се изписа на лицето и изразяваше по-силно душевната , отколкото физическата.
-Любов .Колко силни бяха чувствата  и на двамата, когато Бала каза на Осман да си търси друга Хатун..
-Отношения м/у братя  и приятели.
-Военна стратегия и винаги Осман печеливш.

И още и още прекрасни моменти Чакам с нетърпение утре вечер.

Общи условия

Активация на акаунт