KURULUŞ OSMAN С БУРАК ОЗЧИВИТ/ЛЮБОВТА ПРИЛИЧА НА БУРАК И ФАХРИЕ/СТАРИ И НОВИ ПРОЕКТИ-тема 71

• 33 627
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
Малко късно, но ето линк!
https://www.atv.com.tr/webtv/canli-yayin

Себи 😍 , Мими 😍 , Мами 😍 , Джил 😍 ,
Приятно гледане!

Бъдете здрави! 💋

# 166
Осман иска от Янис да му помогне , за да залови Балгай, в замяна той ще освободи София. До тогава му даде законите на Чингиз Хан да стоят в Янис и след това да му ги върне, при освобождаването на София. Един вид залог за честната му дума.

# 167
Благодаря за линка миличка ИРИ

Страхотно начало!!!!!
 Бала срещу София ,София с/у Бала/
Евалах ба Бала взе и дъха но и болката и в областт на яйчниците май е жестока.
Най- после и тримата големи са заедно- Осман. Бамса и Самса!

И номера на маскировка като монголи мина .Браво !

Голям екшън до сега.

# 168
Алишар бей взел, че се завърнал. Стана свидетел на освобождаването на Гюндюз от Осман и компания. Възхищава се на начина, по който Осман се справя с лекота с монголите. Да не вземе да мине на негова страна?

# 169
Добро утро и светъл, спокоен ден. HeartHeartHeart

Като за начало един силен ароматен чай-

Koментарии за серията снощи не мога да направя ,защото на средата ми изчезна нета.
   До по- късно ,сега съм на работа. HugHugHug

# 170
Flowers HibiscusFlowers HibiscusHeart ExlДобро утро момичета,чета всичко което сте споделили от вчера и много съм доволна,серията на ниво с екшън,капани и победи,набързо я прегледах а днес очаквам с превод,от фрагмана става ясно че Дюндар бей ще се сбогува скоро с нас.

ФЕ страхотна пролетна и свежа и в по добра форма от преди бременоста ,отслабнала и щастлива.
Мами благодаря за пожеланията,всички да сме здрави и да оцелеем ,по бързо да минава и да се върнем в нормално ежедневие.
Себи пази се ти си на предната линия.Няма застраховани но и да се надяваме да сме по отговорни.
За срията ще пиша по късно повече искам превод,за рейтинга не се притеснявам.

Бмса супермен.

За тоз синеочко не мога да съм сигурна какви ще ги сътвори.
Себи,Мими,Мами Ири приятен ден момичета!:heart_exl:

# 171
Здравейте, момичета!

Вярвам, че се пазите и изпълнявате препоръките за вируса. Нека всички да сме здрави!

Снощната серия беше доста динамична, имаше от всичко по малко и за всички. Пълна беше с доста обрати и капани, много интересни моменти. Има раздвижване сериала ни и това ме радва.

Нашият Алишар бей дойде да си отмъщава. Уж помогна на Батур да се спаси от Осман, а като не му помогна да разбере къде е Бала хатун най-безцеремонно го удуши с тази си ароматизирана кърпичка,с която рускините сметнаха, че така се предпазва от коронавируса. И с това си действие Алишар заложи на това, да се пролее братска кръв. Разбира се всички повярваха, че Осман го е убил и затова Дюндар тръгна след него да си отмъщава. А жена му не стига, че е най-виновна за случилото се, ами и тя да не остане назад обвинява само племенника си, че изгони и Селджан хатун от стана.

Нашето момче Осман много преживява любовта с Бала. Тя реши да се отдръпне от него, заради това, че не може да му роди така желаните наследници. Каза му, че любовта не е за нея, ще продължава да се бори заедно с него за каузата, но нищо повече да не очаква  в емоционален план.  Лошото на ситуацията беше това, че  се разприказваха пред завързаната София, като си помислиха, че не е в съзнание. Ама хитрата лисица се преструваше и чу всичко. Още един коз в нейните ръце.

Добре обмислен план на Осман и компания да хванат в капана Балгай, като въвлекат в това и Янис. На него Осман каза друг маршрут.  Всичко вървеше нормално и без проблеми, докато Дюндар бей не реши да си отмъщава на Осман. Вижда се от трейлъра, че той става поводът капанът срещу Балгай да пропадне. Но това в другата серия. А дали ще я има в сряда не знам. Рускините казват, че са я заснели вече, понеже били напред със снимките. Пък и незнам дали екипът на сериала излезе в карантина или продължава да снима?

И една чудесна новина. Рейтингът би всички рекорди досега. Отново сме първи във всички категории, но и достигнахме процентите от първа серия. БРАВО на целия екип!!!

Приятен ден!

# 172
Привет, Буфолинки! Heart

Влизам тук и какво да видя- бомбастичен реийтинг! Браво, много се зарадвах. Heart Заслужават го наистина.
Знаете кога аз ще гледам епизода, тогава и впечатленията ми.

Нашата Фе - великолепна, истинска жена е тя. Heart Много й се радвам, много ми е мила. Heart Нека цялото им семейство да бъде здраво и щастливо!

Мами Heart Eyes ,
Млади сме, но ние с ММ също се пазим, най- вече, за да не заразим нашите родители, близките ни.
Ако всички вземем мерки и се пазим, няма да се разпространява тази ужасна зараза. Но за жалост, по- голямата част от сънародниците ни, неглижират и не осъзнават колко опасна е ситуацията, в която е...затова ще патим всички, ако не се променят.
Да ви кажа честно, предпочитам една/ две седмици пълна карантина и да приключи всичко, отколкото по този начин, който ще доведе до още заразени...

Мили,
Себи Heart Eyes , Мими Heart Eyes , Джил Heart Eyes , Мами Heart Eyes ,
пазете се и бъдете здрави! Heart Heart Heart

Много се надявам Бетси да е добре...от много време я няма тук. :/

Хубав ден!

# 173

Отново съм при вас и се чувствам щастлива ,че съм си в къщи  и мога да си комуникирам  с вас HugHugHugHugHug

Hands WaveHands WaveHands WaveHands WaveHands Wave нашите шампиони!

Нямаше как в тази всеобща потискаща обстановка по Света и  по отделни места ,на човек да не му се приискат по-сериозни филми и изпълнители ,а не лиготии и измислени ситуации.Историята си е история и всеки иска да я види такава каквато е била.

Май момченцето на татко си получи заслуженото.

A Айше , е една от симпатичните  женски  ми образи в сериала. Как и личи че много обича Гондюз ,страда за него , очаква го .

И някои от героите   в реала.

[img]https://sun6-19.userapi.com/c858420/v858420402/1ac3aa/CgQjTd0mBvI.jpg[/

# 174
Добро да е утрото ви милички HeartHeartHeart

На това му казвам аз страдание ,плаче  със сълзи но Не реве.Браво на режисьора  Hands WaveHands WaveHands Wave

И като се замисля колко злъч се изля  на 15 август по повод папарашките снимки на Фафрие /кърмачка/ за фигурата и  се питам къде са тези идиоти сега ред,два коментар да драснат  за настоящата и фигура.

О .....не  има хора ,които душа не им дава да напишат нещо добро за нея. Сега ще я съжалят, че е прекалено    кльощава
.

Чао и спокоен ден:hibiscus:

# 175
Привет, момичета!

Честита ви първа пролет! Малко трудно ще ни е да се наслаждаваме на пролетта с тези крути мерки под карантина, но поне виртуално можем.

Нашето мило момиче и то в пролетно настроение. СЕБИ, има няколко реда драснати за нея, не са я забравили все пак.

И Бурак в ролята на Осман и той в добро пролетно настроение. Малко случаи има в сериала, където е усмихнат.

Момичета, не издържам повече! В шести клас съм. Един час уча - два преподавам. Искам на РАБОТАААААААААА!

Хубав ден от мен!

# 176
Purple HeartFlowers HibiscusFlowers HibiscusPurple HeartЗдравейте момичета,изгледах серията и съм супер доволна от развитието до тук,Батур много лесно се гътна щеше ми се повече да се мъчи ,уви.Гаден Дюндар гадна Зехра направо влечуги.Мъчно ми стана за Осман и Бала но вървят по историята няма как ще има още някоя покрай нашия хубавец,да видим коя.Много хубав бой между Бала и Совия ранена не ранена ошамария.

Красавицата ни неземна каквото искат да говорят злобарките супер жена.

Любимата ми Селджан като майка за Осман,борбена и силна жена.

Силни и великолепни.
Приятна вечер на всички и бъдете здрави,аз си имам градинка зад къщата и се занимавам с нея децата студенти и
няма как,неприятно е но трябва да сме дисциплинирани.Purple Heart
Себи,Мими,Ири,Мами дано по бързо всичко да минава.Лека и спокойна вечер!:purple_heart:

# 177
Вижте нашия красавец за рекламата на модния бранд. Джентълмен.

# 178
Прекрасни сте момичета МИМИ,Джил HeartHeartHeart

Прекрасни са и нашите любимци  всеки сам за себе  си и въпреки това заедно и силни!!!!

Очаквам съвсем скоро Фе на подиума  първо, след това проект за сериал , а ако КОроната е толкова жестока към нас и сме в затворени пространства Фахрие има и друго способности -пее и то прекрасно.
Може да очакваме примерно неин албум ,който да запише при пълна изолация заради Пандемията.

Да живеем и мечтаем за бъдещето и на нас и на любимците ни.

Лека нощ HeartHeartHeart

# 179
Здравейте, момичета!

От ден на ден мерките за сигурност и безопастност стават все по-сериозни. И така както продължава хич не му се вижда края. Само се моля да свършва по-бързо.

Бурак и екипът на ОСМАН се включват с призив на благодарност към лекарите, които се борят с коронавируса.

Малко изкуство от фенове на сериала.

Приятна почивка!

Общи условия

Активация на акаунт