KURULUŞ OSMAN С БУРАК ОЗЧИВИТ/ЛЮБОВТА ПРИЛИЧА НА БУРАК И ФАХРИЕ/СТАРИ И НОВИ ПРОЕКТИ-тема 71

• 33 626
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, здравейте!

Благодаря ви за споделеното Мими 🥰 , Джил 🥰 , Себи 🥰 ! 🌺🌺🌺

Много е готин Бурак на новата снимка. Все по- хубав става.
И на мен ми е интересно как ли са нашите любимци.  Попаднах на тази снимка на Фе- прекрасна.

Не съм гледала епизода, ще го направя, но още не знам кога. Нещо и на мен ми липсва настроение...
Нека всички се пазим, младите не сме застраховани, не се знае как ще го преболедуваме, ако се заразим.
Още не мога да повярвам какво преживяваме.☹

Дано ви е хубав денят! ❤🙏

# 151
Привет МИМИ, Джил,Ири HeartHeartHeart.

Такъв е нашият Бурак -играе със сърце и душа във всеки проект в който участва.

В Чучулигата беше невероятен д-р Камрян, дотолкова влюбен във Фериде ,че го отвя и в брачното ложе.Дано винаги са щастливи като семейство и тримата.Да преживяват всички кризи и се радват на невероятното си творение  Каран!!!!!!

Чудесен беше и много убедителен и като Кемал ,но не беше разбран.Смесиха играта на влюбен с влюбен готов да зарежи голямата си любов.

Прекрасен е и сега като Осман.Не съм се съмнявала никога в актьорските му качества.

Mного спокойна  вечер  милички.

Последна редакция: нд, 15 мар 2020, 18:55 от sebilMM

# 152
Привет, момичета!

От днес принудително съм вкъщи, но няма как трябва да се спазват ограничителните мерки за здравето на всички ни.

Ако има днес фрагман, значи ще има в сряда и серия.

За нас остават книгите и филмите, за да не ни е скучно, а на СЕБИ - по-лека работа и Господ да я пази.

Приятен ден!

# 153
Привет и днес HugHeartGrinning

Оцеляхме и днес.
Ако ни се случи нещо гадно няма да са виновни  интелигентните и дисциплинирани българи, а тъпи невъзпитани  маргинали за които няма правила.

Тъкмо се възхищавах на дисциплината  ,разстояние от 1,5.метра м/у всеки пациент, дезинфекцирахме на всеки час и излизам и тръгвам изморена към къщи и една дюнержийница работи та пуши с 7-8  души на опашка нос във врат и плюят мерките за сигурност и се хилат ...пфуууууу гадост .Такива ще ни ликвидират.Обадих се в общината но от къщи.Смея ли в присъствие на мурголяци около мен .Още съм бясна!

Новия фраг за надежда.

Монголите в капан,А нашият Осман със самочувствие  в направление,

# 154
Purple HeartPurple HeartPurple HeartЗдравейте момичета ,себим благодаря за фрагмана,страхотен
Ти дойде в стойбището с монголски гняв аз идвам при теб за невините обити,ние от смърт не се боим!
Страшен Осман и войни да видим сега какво ще стане.
Снимките продължават дезинфекцират навсякъде и работят.
Какво да ти кажа Себи много безотговорни има навсякъде един при нас пристигнал от Испания че ремоти прави с работници заради него 25 души под карантина.
Просто всеки да излиза единственно по необходимост,в къщи винаги има какво да се прави!

Сладурите ми,дано не е под карантина заради сериала в къщи да пази бебока и Фе,като я знаем колко е отговорна няма да се очудя!
Приятна вечер момичета,Себим,Мими,Ири!:purple_heart:

# 155
Нови снимки на Бурак. Май не си седи вкъщи.

А за миналата седмица най-гледаното дизи с най-висок рейтинг е ОСМАН. Аплодисменти за Бурак и компания!!!

Днес прочетох, че Бурак е отказал снимките за рекламата на модния бранд, заради коронавируса. Колко е достоверна информацията незнам. Те не ги ли снимаха през февруари?

# 156
MIMI,Джил, Ири HeartHeartHeart

Не показван преди афиш ,подготвен по- рано за презентацията на сериала в Кан.

Толкова  интересно и завладяващо върви сериалът ,че просто няма как да не e  на върха.
История, бойни умения, романтика, страхотен кастинг и стайлинг....всичко има  в "Осмам гази"

Още в началото Осман даде да се разбере ,че заради предателството му  Дюндар бей ще умре
от неговите ръце.Дано!

Дойде ред и на романтиката ,как нежно се молеше Осман  на знахарката да не изпусне да изгасне единствената светлина в живота му- Бала.
А сълзите в очите на Бала когато разбра ,че вероятността да има дете е под  съмнение.А   Осман ще копнее наследник.....

Ролята на конете е акцент в сериала ни.Сега коня на Бала заведи Осман до пещерата и спаси и него и направи щастлива господарката му.

Стигнах до момента в който София тръгна и тя срещу  Осман.

За лека нощ една красота.

# 157
Здравейте, момичета!

Осман и малкото Османче. Феновете не скучаят, страхотен фотошоп.

Ето и някои нови снимки към 15 епизод.
         Вторият фраг беше впечатляващ. Най-после и Балгай да попадне в капана. Време беше и той да усети силата на Осман.

Горкият Гьондюз, какви мъки го чакат, само защото е подкрепил брат си.

Момичета, нищо не прочетох вчера за нашият сериал, дали ще спират снимките, заради коронавируса? Вчера имаше съвещание на дизи индустрията и продуцентите, някои сериали спират излъчване и снимки за две седмици, но за нашия нищо не видях.

Хубав ден!

# 158
Привет, момичета!

Радвам се, че сте добре! Heart Това сега е най- важното.
Благодаря ви за всичко споделено!

Мими,
аз разбрах, че за две седмици се прекратяват снимките на всички сериали. А епизодите, които са заснети, ще се излъчат. Ще видим какво ще стане.

Аз успях да изгледам последния епизод и за поредн път бях очарована. Много се радвам, че с рейтингът сме толкова добре. Двата сериала, който гледам( Осман и Имало едно време в Чукурова), са топ и съм спокойна. Simple Smile)

Много жалко за Бала. Адски жална ми стана. Според мен ще имат деца с Осман, но явно сега тя ще го изостави. Disappointed Все пак се радвам, че тя осъзна, че не беше права да се държи така с Осман и затова, че не го подкрепи. A Осман става все по- силен! Нямам търпение да се отърве от Балгай и от Дюндяр. Но цялото семействот на чичо му е предателско. Как можа Зюхре да предаде толкова гадно Гюндуз?! Нямам думи- ужасна е! Алпите на Осман не го изоставиха, Бамсъ и Абдурахман също се присъединиха, Самса Чавуш си взе поука, а Салвадор наистина му е верен. Ето това е- когато са обединени и имат такъв водач като Осман, няма кой да ги спре.

Нямам търпение за следващия епизод.

Бъдете здрави, момичета! Heart

# 159
Привет, добър вечер Heart МИМИ:heart:Ири :heart ,

Като гледам какво става около нас ,малко ме напуска оптимизма, а по принцип съм оптимистка.
Щастлива са родителите на които децата им са около тях.Да му мислим ние ,които ги разпиляхме по света/такива бяха времената-на борчетата/ и не знаем кога и дали ще ги видим.

Стига песимизъм,  ние сме тук и сега и аз съм щастлива, че ви имам ,а МИМИ двамата Осман и Османчо в колаж ,значи че ще ни бъди и нас феновете и "Осман /Отоман/"

Със сигурност ,обаче ще гледам утре серията.

Нямах време да изгледам  серията.Смляна съм от работа и възхитена от работата на младите ми  колегите .Невероятен професионализъм и организация.Всяка криза явно учи и дано на добро!
Всички чакаха на 2 метра разстояние един от друг  спокойно реда си.Изходът беше -внимание и за всеки и за всеки нужното.

Лека и спокойна нощ Flowers Hibiscus

# 160
  • Враца
Здравейте, момичета!!!! 😘😘😘❤

Радвам се, че на този етап всички сте здрави!!!! ❤ Дано ни подмине! 🙏🏻
Аз си имам една къщичка на село и с моя мъж там сме се скрили от вируса засега. Но едното ми дете с внучетата е в София - дано се опазят.

Себи, знам колко ти е трудно, но удържай фронта и най-важното -пази се по всички възможни начини 😘
Джил, с много закъснение -Честит Рожден Ден! Пожелавам ти най-важното в този мимент, а като гледам, слушам -може би и за цялата година - да си здрава!
Ири, и ти се пази много, нищо, че си млада.
Мими, пътуванията са табу за сега. Само да мине тази криза и с работата нещата лека-полека ще влязат в коловоз.

Ще ми е мъчно, ако спрат сериала заради короната, но по-важно е здравето на нашия екип, за да могат да продължат да ни радват в пълен състав 🙏🏻
Дано да вървят със снимките няколко (или поне една) серии напред, та да имаме занимавка някоя и друга серия.

Знаете ли какво не разбрах в тази серия? Как коня на Бала разбра тя къде се намира, та успя да отведе Осман там. Доколкото си спомням  Бала го натири с бохчата за Батур по пътя, а тя хвана през гората, та в ръцете на отвратителния. 🙄

А този русия,  на фрагмана, гледам пак гледа нашите свирепо - уж вика на брат си - аби
Засега толкоз.
Пазете се ❤❤😘😘

# 161
Добро утро, момичета!

Липсват ми семейство Озчивит. Много отдавна не сме ги виждали заедно. А и скоро на дали?

Довечера ще е истината, малко остана. За другата седмица, нищо не пишат от екипа, ще има ли серия или не. За повечето други дизита вече се знае.

Пазете се момичета, става страшно положението. Вкъщи съм от няколко дни и вече не издържам. Наготвила съм сигурно за цяла седмица. А онлайн обучението на детето си е чисто ала-бала. Нищо няма да научат, то си е ясно. Само се моля да сме здрави и по-бързо да се разминем с това чудо, което ни дойде до главите.

Хубав и спокоен ден!

# 162
Милата ни Фе.

През трудните моменти и Загубата премина Фе и стига до тук. Силна, красива и щастлива, съпруга и майка. Обичам я. ❤
Изглежда превъзходно!!!

# 163
Скъпи момичета Мами, МИМИ,Ири, Джил HeartHeartHeartHeart

Прибирам се току- що за да гледам сериала.Изморена но и възхитена ,че има млади и стари дисциплинирани  българи заради които си струва да се бори човек.

Днес е най- щастливия ми ден откакто следя живота и реализацията на Фахрие. През какво ли не мина.
-разрива е Чичи,-
- две години застой в кариера и личен живот.
- няколко проекта преди фаталния -"Чучулигата."
-любов неотразима, годеж ,сватба,прекрасна рожба!
-преживя наднорменото тегло и то с помоща и на Бу.
-изживя и мъката по изгубен родител.

И ето я и сега- пречистена, усмихната целеустремена на снимка от парка пред  любимото семейно
жилище!

Сега ще вечерям и сядам да гледам наш Осман.

Пожелавам ви  приятна вечер и супер сеиал без проблемен нет:plus1:

# 164
Най-после и аз да усетя някакво пролетно настроение с прекрасните снимки на ФЕ. Много е отслабнало нашето момиче, но пък е щаслива.

Да видим какви ще ги сътвори нашят Осман след малко.

Приятно гледане, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт