KURULUŞ OSMAN С БУРАК ОЗЧИВИТ/ЛЮБОВТА ПРИЛИЧА НА БУРАК И ФАХРИЕ/СТАРИ И НОВИ ПРОЕКТИ-тема 71

• 33 625
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
Привет и дано всички сте живи и здрави  HeartHugHeartHug

Изключително ми е приятно като се прибера от работа   Mask да видя  супер рейтинга на серияла ни!

Браво на зрителите, които определят" Осман "като важен за тях сериал в момента!
    Той им е много нужен за да знаят  децата им историята си.
     Не бих казала ,че е излишно и ние да знаем НАЧАЛОТО на Османската империя и ролята на ОСМАН.
     Историята на  владетелите след него във вековете остава за други сериали и други продуценти.
      Аз гледам този сериал ЗАРАДИ  Бурак, и заради историята в Този исторически период!

Прекрасните ТЕ HugHugHug родителите на Каранчик ,който утре става на 11 месеца.Heart

Интересна и спокойна вечер Yum

# 136
Добро утро, момичета!

Днес Каранчо навърши 11 месеца. Да порасне силен и здрав, да радва мама и тати!

Та като сме тръгнали на поводи и аз да почерпя виртуално, че и аз пораснах днес с още една годинка.

Сериалът ни вчера подобри рейтингите си, много се радвам за което. Явно публиката си го харесва и няма да се откаже скоро от него, ще има и други сезони.

А Бурак все повече ми допада в тази нова роля на супер герой.

Хубав, пролетен ден ви желая!

# 137
Flowers HibiscusPurple HeartДобро утро момичета,желая здраве на всички ,след сутрешните профилактики на децата и връщане на ученици,оставам свободна за малко,да се преборим по бързо с този вирус и да се върнем в нормален процес на живот.
Мими да си жива и здрава щаслива и заобиколена с любов,аз утре имам рожден ден една зодия сме значи/специална/:revolving_hearts:
Каранчик да е жив и здрав дано Фе да ни покаже нещичко днес ако не на 1 годинка със сигурност.
Себим пази се и ти си на фронта с този вирус.
Днес смятам да видя серията със суб и довечера ще пиша.Flowers Hibiscus

# 138
Здравейте, мили Буфолинки!

Мими Heart Eyes ,
честит рожден ден! Бъди жива и здрава и много щастлива! Бъди честита, миличка! Heart
Благодаря за почерпката. Flowers Hibiscus

Да е здраво и щастливо и Каранчето! Още един месец и хайде първата годинка. Heart Eyes

Радвам се, че сте останали доволни от епизода, а за рейтингът какво да кажа- супер е!!! Все така да е.
Смятам да го гледам в неделя, живи и здрави.

А положението в страната въобще не е розово. Бъдете здрави вие и вашите семейства, момичеета! Пазете се!

Спокойна вечер. Heart

# 139
Добра вечер HeartHeartHeart

Мила МИМИ....бъди ни жива и здрава и ,много щастлива  с хората около теб

и  най-вече с когото ходиш по Света.
Пожелавам ти още много и интересни дестинации пред следващата година!

Надявам се ,че не сте в паника ,но интелигентно   се предпазвате от неизвестния вирус. Не го подценявайте!

ЧРД и на нашето момченце!
Да расте силно , умно и много уважаващо страхотните си родители.

https://pic.twitter.com/kmifom0jG0

А татко Бу продължава да вдига рейтинга на серияла!

Последна редакция: пт, 13 мар 2020, 22:37 от sebilMM

# 140
Здравейте Момичета,да ви почерпя виртуално
,днес съм рожденичка и в отпуск поради извънредното положение,
да се надяваме всичко да мине по бързо и без усложнения,от нас се иска самодисциплина и да пазим себе си и околните.Всеки има какво да прави в къщи прина е сравнително спокойно липсва паниката която е в големите градове.Войните отиват на работа
Бала хатун е много доволна от нашето момче помагал и в работата и преди всичко бил много добър човек.
липсват ми сладурите мноого,да са щастливи и да се обичат,а ние ще чакаме.

Приятен ден,днес ще се насладя на серията спокойно.

# 141

Привет скъпи момичета.

Джил HeartHug  ЧРД.......в момента май най- важно е да си жива и здрава ти и близките ти

Празнувай в тесен кръг ,не мога да ти препоръчам без маски Mask , защото ще има хапване и пийване предполагам Wine GlassCake

Аз ще съм на фронта до край на този вирус ,който ни дойде на главата.

Рускините се забавляват като се питат кой от войните е най-красив?

1. Бурак Челик - Конгар
2. Бурак Озчивит - Осман
3. Йигит Учан - Боран
4. Толга Аккая - Думрул
5. Чагры Шенсой - Джеркутай
6. Эрен Хаджисалихоглу БАТУР
7. Омер Аган - Салтук Альп
8. Эрен Вурдем - Конур Альп
9. Ваш вариант в комментариях

Е от нашето момче по- красиво и стойностно НЯМА!

Много е приятно да се чуят толкова топли думи  за Бурак  от партньор Джил.Харесвам това момиче Йозге  ,сериозна , красива ,актриса с бъдеще.

Приятен следобед .Нашето МИМИ сигурно празнува в зона без нет Yum

# 142
Привет, момичета!

Благодаря на всички ви за милите пожелания , да ви се връщат стократно.

Джил, честит ти празник! Много здраве ти желая, щастие и късмет на теб и цялото ти семейство!
        С теб наистина се оказахме една зодия. Малко сме странни и не всеки ни разбира, ама сме добрички по душа.

Обстановката в страната става страшна, пазете се момичета. Моят бизнес замря тотално и се чудя как ще изкарам, ама само да сме здрави, другото ще го оправим.

А отностно сериала, дали и там няма да вземат по-сериозни мерки и да ни спрат занимавката в сряда. Четох днес, че спират премиерите на всички нови филми, а Националния им канал ще излъчва само стари сериали и филми.

Осман в клетката, но и от там успя да избяга. Как лошо гледа, готов е да убие някой.

Приятна почивка!

# 143
Привет, дружки! Heart

Оохооо, още една рожденничка си имаме.
Джил Heart Eyes ,
Честит рожден ден, мила! Бъди жива и здрава и много щастлива. Бъди честита. Heart Благодаря за почерпката ти!
Днес и моята баба има рожден ден, става на 79 години. Да ми бъде жива и здрава много я обичам. Heart И аз ще ви почерпя.

Момичета,
има информация, че ако положението в Турция стане като у нас. Може да се прекратят снимките за сериалите, което не е добре, поне за мен. Но ако ситуацията е извънредна, това е напълно нормално.

Себи Heart Eyes ,
разбирам, че си част от хората, на които разчитаме най- много. Много ме развълнува това, което си написала.
Цитат
Аз ще съм на фронта до край на този вирус ,който ни дойде на главата.
Браво! Heart Heart Heart Респект.

Мими  Heart Eyes ,
ако това положение продължи друго може би ще настъпи срив в икономиката, който ще се отрази на всички ни...
Нека да спазваме правилата и да ограничим общуването с други хора. Дано се справим с положението и да се върнем към нормалния си начин на живот.

Дано семейство Йозчивит са добре. Heart

Пазете се, милички! Heart

# 144
Новата снимка на Бурак за модния бранд излезе. Голям чаровник.

И една лоша за нас новина, както и предполагах. Възможно е да спрат сериала ни заради Корона вируса.

Иринка, да е жива и здрава баба ти, пазете я!

СЕБИ, в къщи съм си, не мърдам никъде. Имам наложено вето от моя мъж за две години напред никъде да не пътуваме. Той нали е от МО и още преди месец ме предупреждаваше какво ще се случи, а аз не му вярвах, все ми се струваше невероятно, но взе че стана точно това. Надявам се само по-бързо да отмине и всички да заживеем нормално, и най-вече да сме здрави.

# 145
HugHugHugHug

MIMI,ИРИ ДЖИЛ

,

Просто ви моля и съветвам да си мием ръцете, да се движим на метър разстояние от друг човек , да си сложин нещо на изтривалката преди да си влезем в къщи /аз я пръскам с белина и спирт.
  И като турците да  се събуваме преди да си влезем в къщи. Да дезинфекцираме  въздуха  в домовете си със съответните дезинфектанти.

Самите ние по домовете си да стоим на разстояние един от друг,като се приберем да пием горещи течности-чай!

Аз да ви кажа  съм в рискова възраст. Пазя се и дано оцелея.

# 146
Добро утро момичета HugHugHug

Сега  ,какво ли правят тези трима чаровници в тази криза.Дано са живи здрави и много щастливи заедно!

А иначе това е положението в  болниците.Дано издържат!

Аз днес не съм на работа и ще гледам да изгледам  Осман.Нещо нямам настроение но ще видим.

Живи и здрави да  сме.Амин  Hands PrayHands PrayHands Pray

# 147
Здравейте, момичета!

СЕБИ, поклон пред всички медици, които не се предават! Трябва да се справим и с това сполетяло ни бедствие. И най-вече да се молим да се разминем с по-малко последствия.

Нашите герои стават все по-добри. Има голяма вероятност сезонът на сериалите да свърши по-рано от предвиденото, заради корона вируса.

СЕБИ, виж го нашият Албатрос какъв красавец е станал. Няма го вече онзи Тарзан.

Приятна и спокойна Неделя, момичета!

# 148
МИМИ,трябва да сме силни и интелигентни в тази криза.Паниката е опасна повече от вируса!
Макар и леко вманиачена чистя , пръскам ,забулвам се като туркините подчинявайки се на Ердуган.BlushBlushBlush

Жалко ще е .ако вирусът е по- силен от любовта ни към "Осман"

MIMI,мисля ,че албатросът ни е по- готин сега.Абе всякак ми харесва  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 149
Flowers HibiscusFlowers HibiscusPurple HeartЗдравейте мили момичета,благодаря за прекрасните пожелания,този рожден ден няма да го забравя,не съм празнувала само със съпруга си,но това няма значение,важно да мине всичко,Себи пази се ти си на първа линия,
Ири да е жива и здрава баба ти пазете я .
Изгледах серията определено много добра си беше друго сие да видиш думичките,жал ми стана за Бала хатун май сега ще се одръпне от Осман,мисля че първо се жени за Мал хатун и после за нея!
За русокосия много не му вярвам още но ще видим какво ще стане.четох че имало предложение всички серияли да спрат до края на март заради коронавируса .По рано да закрият сезона.

Загубил се Бурак в Осман така пишат рускините,то така и трябва,когато играеш със сърце.
Приятен ден ви желая Мими,Себим,Мами и Ири:purple_heart:

Общи условия

Активация на акаунт