KURULUŞ OSMAN С БУРАК ОЗЧИВИТ/ЛЮБОВТА ПРИЛИЧА НА БУРАК И ФАХРИЕ/СТАРИ И НОВИ ПРОЕКТИ-тема 71

• 33 621
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
Тази вечер не забравих да гледам надписите преди филма. Наистина се оказа, че съпругата на Мехмет Боздаг е една от сценаристките на сериала.

А сега бабата-знахарка ще лекува и двамата влюбени. Ето как кончето на Бала помогна на Осман да стигне до нея.

# 121
Този път при Осман няма да има сантимент, роднини,,,ще има мъст.

Браво на жената на Мехмет.Красива и кадърна!

Бамса , обичам го!

# 122
Ето защо Осман няма да има деца от Бала хатун. Знахарката и съобщи лошата новина, че раната е била на много лошо място и даже да се излекува няма да може да износи своите деца.

# 123
Серията върви супер за сегамалко по сантиментална ми е,Бала хатун ражда Орхан има дете няма страшно.
Зхре гадина долна видя че Гюндуз минава на страната на Осман и хоп предаде го на Балагай,искам да се влачи по земята.

# 124
МИМИ? Така ли беше в историята.
Нали имаше дете от  Бала ,а по късно има втора съпруга,Може и да греша.
Поредният образ ,този на знахарката е невероятен и като излъчване и като стайлинг.
Нямам търпение да разбера каво говореше Осман на Бала.

Много ми харесва до сега серията.
А това нищожество жената на Дюндар бей какви ги кроеше пак?

Малко странно е  къде се стопиха стрелите в тялото на Осман ама от мен да мине Yum

# 125
Балгай, София или Осман?
    И тримата си поставят капани, но да видим кой ще излезе най-умният.

Синът на Осман - Орхан, не е ли от втората му жена?

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 22:30 от mimivj

# 126
Май братята се споразумяха , но за какво ли?

Май Айше е бременна?

След тази сцена нямам нет.

# 127
Синеочко дали повярва , че Конур алп му е брат? Малко странно гледаше.

Себи, Айше не е бременна, майка й каза на Селджан хатун, че е настинала и затова е ходила за билки, но не е намерила. Трябваше да се оправдае за отсъствието си, нали беше при Балгай да доносничи.

# 128
Е този момент с Айшето съм го  пропуснала и всичко до края .

Но това беше много интересен момен и ще трябва да почакаме за да разберем какво си казаха братята.

Дали ще има фрагман?

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 23:25 от sebilMM

# 129
Purple HeartМомичета страхотна серия беше аз лично съм доволна,поправям се за грешката не Орха а Алаадин беше синът им с бала а Орхан от Мал хатун .
Браво на Осман ранен спаси се намери Бала и даде урок на враговете си .
Лека вечер до утре Мами.СебимИри:purple_heart:

# 130
Ето го и новият фраг на 15 епизод.

Големи мъки го чакат горкия Гьондюз. Прикован като Исус за стълба. Тази негова леля дето го набеди, не знам как ще изкупва вината си.

# 131
# 132
Много съм щастлива ,че традицията продължава .

МИМИ благодаря ти за поредния фрагман  Heart

Най- важно за мен от видяното ,че дружината е събрана в целия си състав  начело с Осман.

Селджан им разказва играта когато и както може ,а мижитурките   изпадат все повече в паника предчувствайки края си.

Лека нощ. Утре продължавам да съм на работа по 10 ч, и се боря с Короновируса и не зная кога ще се обадя пак HugHugHug

# 133
Добро утро, момичета!

Снощната серия беше по-скоро епизод на тактиките. С по-малко екшън, но също с толкова вълнения. Хареса ми. А и рейтингите са супер. Отново сме първи. Шампиони във всички категории.

От фрага не разбрах кой знае какво, ама то и превод не видях никъде. Държат ни в напрежение до другата седмица явно.

Хубав и спокоен ден!

# 134
Purple HeartДобро утро момичета ,супер рейтинг и супер фрагман.
https://vk.com/feed?z=video-35129091_456239553%2Fe50dc62fe476d85 … -40525808_1118378
 с руски суб.
Селджан в общи линии казва на Дюндар че той ще отговаря за всичко и ,че каквото се говори в шатрата Балагай го знае.За Бала хатун и Гюндуз ти ще отговаряш.А пред кого ,пред Осман разбира се .
Серията беше супер искам с превод да видя повече.и ще пиша довечера.Мими права си че серията беше за тактики ,на мен и повече романтика присъстваше ,дори да си кажа чесно мислех ,че рейтинга няма да е така висок.Purple Heart

Общи условия

Активация на акаунт